• Studijski ribbon mikrofon Sontronics SIGMA 2 - NOVO***
  • Studijski ribbon mikrofon Sontronics SIGMA 2 - NOVO***
  • Nemoj propustiti priliku!

Studijski ribbon mikrofon Sontronics SIGMA 2 - NOVO***

Cijena
875,97 €
Šifra oglasa: 32083077

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Kruge
Stanje
novo

Opis oglasa

http://www.sontronics.com/sigma2.htm

SONTRONICS SIGMA 2 vrpčni mikrofon s fantomskim napajanjem

11 godina nakon uvođenja Sontronics SIGMA, jednog od prvih svjetskih fantomskih mikrofona s ponosom, ponosni smo što smo napravili britanski SIGMA 2. To, uz modele DELTA 2 i APOLLO 2, predstavlja vrhunac tehnologije kada je riječ o ribbon mikrofonima.

Izvorni model Sontronics SIGMA bio je jedan od naših najpopularnijih mikrofona zahvaljujući nevjerojatnim performansama i vrijednosti stečenim za ovaj novac i brzo je postao nužan u studijima i prostorima širom svijeta.

Nakon naših eksperimenata s najkvalitetnijim komponentama (što rezultira našim lijepo izrađenim, nagrađivanim ARIA i MERCURY kondenzatorskim mikrofonima), odlučili smo se okrenuti ribbon mikrofonima, a nakon dvije godine istraživanja, značajnim ulaganjima i neumornim ispitivanjem, nova generacija ribbon mikrofona rođen je.
"SIGMA 2 uzima tehnologiju mikrofona s vrpcom na potpuno novu razinu, kombinirajući lijep, detaljan zvuk koji se savršeno uklapa u bilo koji studio ili live mix."
TREVOR COLEY, osnivač / dizajner, Sontronics

Dizajniran iz temelja, novi SIGMA 2 izrađen je ručno u našem Sontronics HK i koristi svoju jedinstvenu strukturu, elektroniku napravljenu u Britaniji, uključujući vrhunski transformator (izrađen isključivo za nas u Pooleovom rodnom gradu), precizno rezan i oblikovan britanski membranski inox Metalni unutarnji i vanjski dijelovi od čelika i CNC-a.

SIGMA 2 sklop uključuje RFI (radiofrekvencijske smetnje) filtre koji osiguravaju da signal SIGMA 2 ostaje bez referenci i čine mikrofon još prikladnijim za upotrebu uživo nego prije. Naši su jedini ribbon mikrofoni na svijetu koji imaju ovu značajku!

SIGMA 2 ima izuzetno visoku osjetljivost i nevjerojatno nizak šum, što ga čini idealnim za snimanje vokala, govora, solo puhačkih instrumenata, gudačkih instrumenata i gitarskih pojačala *, pružajući izuzetno detaljan, točan, prirodan zvuk.

Koristeći isti super osjetljivi motor s vrpcom kao i izvorni, SIGMA 2 nudi zadivljujuću jasnoću i definiciju na vrhu, ali sada nudi i bogatiji srednji opseg i bas.

SIGMA 2 par (zasebno ili u konfiguraciji X Y) može se koristiti za izuzetno učinkovitu mikroskopiju i nastup u sobi, klavir ili koncertni klavir, gudački kvartet i druge ansamble.
"SIGMA bilježi izvedbu s posebnom toplinom i vide kako rade samo vintage mikrofoni s ribbo-nom.
To je novi vintage standard! "

MICHAEL 'FISH' HERRING, ARTIST / PROIZVODA (Prince, Cristina Aguilera, 2Pac, Mariah Carey)

SIGMA 2, kao i bilo koji vrpčni mikrofon, treba koristiti s oprezom, jer je njegov ribbon element vrlo osjetljiv. Međutim, uz razuman položaj i pažljivo rukovanje, SIGMA 2 će vam uvijek dati zadivljujuće rezultate. Za detaljnije upute o korištenju i održavanju SIGMA 2 ili servisu ribbon elementa pogledajte naš priručnik.

SIGMA 2 dolazi sa svojim jedinstvenim držačem za šok u čvrstom, ABS kućištu od pjene, koji će vaš mikrofon čuvati između sesija ili kada se transportiraju s jednog mjesta na drugo.

Kao i svi mikrofoni Sontronics, SIGMA 2 pokriven je LIFETIME GARANCIJOM, iako sam element vrpce nije, budući da je podložan različitim razinama habanja, ovisno o načinu na koji se koristi. Ako se vrpca počne istezati ili je na bilo koji način oštećena, možemo organizirati zamjenu putem vašeg lokalnog centra Sontronics servisa ili direktno od nas u sjedištu tvrtke Sontronics u Engleskoj. Kontaktirajte nas za više detalja.

* SIGMA 2 treba koristiti s velikom pažnjom na gitarskim pojačalima, tako da element vrpce ne bude preopterećen ili oštećen ... ili isprobajte naš model DELTA 2, koji je izrađen posebno za gitarska pojačala i druge izvore s visokim SPL-om.

NAJZNAČAJNIJE ZNAČAJKE

• Ribbon mikrofon s fantomskim napajanjem
• Proizvedeno u Velikoj Britaniji
• Čist, prirodan, detaljan zvuk
• punije srednje i niske frekvencije
• jedinstveni Sontronics šok maunt

PREPORUČENO ZA…
• vokal
• akustične gitare
• pojačala za gitaru (pažljivo koristite!)
• solo gudački i drveni instrumenti
• klavir
• u paru kao viseći mikrofoni i za zvučni sustav u sobi

TEHNIČKI PODACI

Polarni uzorak: osmerokutni oblik
Frekvencijski odziv: 20Hz - 15kHz
Osjetljivost: 18mV / Pa -33dB ± 1,5dB
(0dB = 1 V / Pa @ 1.000 Hz)
Impedancija: ≤150 Ohma
Ekvivalentna razina buke: 10dB
(A-vagani)
Maksimalni SPL (za 0,5% THD @ 1kHz): 125dB
Napajanje: Fantomsko napajanje 48V
Priključak: 3-polni XLR
Dimenzije: 164 x 50 x 32mm
Težina: 421g (841g s udarnim nosačem)
Oprema: šok mount, kofer

Cijena za gotovinsko plaćanje: 6.600,00 HRK

Ukoliko živite u blizini grada Zagreba, pozivamo Vas da navratite u naš dućan koji se nalazi iza Mcdonaldsa na Krugama, adresa Cvijete Zuzorić 7, te da sami isprobate naše proizvode!


Za ostale informacije javite nam se, ili posjetite našu web stranicu player.hr

Player.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  CVIJETE ZUZORIĆ 7, 10000 ZAGREB, Grad Zagreb, Hrvatska
  • Web adresa: http://www.player.hr
Oglas objavljen
16.04.2024. u 13:00
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
493 puta

Player.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  CVIJETE ZUZORIĆ 7, 10000 ZAGREB, Grad Zagreb, Hrvatska
  • Web adresa: http://www.player.hr

Povezani oglasi