Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • OSNOVE KORPORATIVNIH FINANCIJA

OSNOVE KORPORATIVNIH FINANCIJA

Cijena
250 kn ~ 34 €
Šifra oglasa: 35866085

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornja Dubrava, Gornja Dubrava
Stanje
novo

Opis oglasa

Izdavač: Mate d.o.o.
Godina izdavanja: 2007.
Opće informacije: Meki uvez, 768 str., 21,0 cm x 28,0 cm

5. izdanje


VRHUNSKI UDŽBENIK KOJI ĆE VAM POKAZATI DA MODERNE FINANCIJE I DOBRA FINANCIJSKA PRAKSA IDU ZAJEDNO!

Knjiga Osnove korporativnih financija fokusirana je na pitanja kako kompanije investiraju u realnu imovinu te kako prikupljaju novac za financiranje tih investicija. Knjiga je dobila mnoge pohvale zbog svog suvremenog pristupa i zanimljivih primjera. Profesori posebno hvale dobru organizaciju i temeljit način pisanja autora te njihov jasan i jednostavan način objašnjavanja pojmova koje mnogi studenti smatraju teškima za učenje. Autori su sve to postigli, a opet nisu izostavili suvremeno i tehnički precizno obrađivanje temeljnih područja vezanih uz glavnu temu knjige. Svako poglavlje u ovom novom, petom izdanju je revidirano i analizirano kako bi predstavljalo stvarne okolnosti suvremenih korporativnih financija.

Kratki sadržaj:

Vrijednost
Rizik
Financiranje
Politika duga i dividendi
Financijsko planiranje
Kratkoročne financijske odluke
Posebne teme
Zaključak
Dodatak: tablice sadašnjih vrijednosti, rješenje odabranih problema s kraja poglavlja, kazalo pojmova...

Richard A. Brealey je profesor financija na London Business School. Bivši je predsjednik Europske financijske udruge i direktor Američke financijske udruge. Član je Britanske akademije, bio je specijalni savjetnik guverneru Bank of England i direktor brojnih financijskih institucija.

Dr. Stewart C. Myers je profesor financija na MIT-ju. Bivši je predsjednik Američke financijske udruge i suradnik Nacionalnog ureda za ekonomska istraživanja. Direktor je The Bratt le Group, Inc., te je aktivan kao financijski konzultant.

Alan J. Marcus je profesor financija na W. E. Carrol School of Management na bostonskom koledžu. Prof. Marcus je bio suradnik Nacionalnog ureda za ekonomska istraživanja. Član je Research Foundation Advisory Boarda pri AIMRu.

Karta

Oglas objavljen
28.10.2021. u 16:15
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
17 puta