• JUKI MF-7200D, 3-igleni iberdek s malim cilindrom
  • JUKI MF-7200D, 3-igleni iberdek s malim cilindrom
  • JUKI MF-7200D, 3-igleni iberdek s malim cilindrom
  • JUKI MF-7200D, 3-igleni iberdek s malim cilindrom
  • JUKI MF-7200D, 3-igleni iberdek s malim cilindrom
  • JUKI MF-7200D, 3-igleni iberdek s malim cilindrom
  • Nemoj propustiti priliku!

JUKI MF-7200D, 3-igleni iberdek s malim cilindrom

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 40487555

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Peščenica - Žitnjak, Borongaj
Stanje
novo

Opis oglasa

3-igleni stroj za gornji i donji prekrivni šav (iberdek) s malom cilindričnom radnom pločom i polusuhom glavom stroja

Šivaći stroj primjenjiv je za šivanje manšeta na rukavima, izreza oko vrata i dječje odjeće.
Značajke malog ležišta cilindra i polusuhe glave postignute su uz stavljanje prioriteta na jednostavnost upotrebe.
Strojevi iz serije UT imaju automatsko rezanje konca.
Okvir više ne zahtijeva podmazivanje. Za razliku od konvencionalnih modela, mehanizam za podmazivanje unutar okvira eliminiran je. Ulje ne curi iz iglenjače i ostalih dijelova stroja. Okvir ne treba podmazivati. Budući da su mrlje od ulja na šivaćim proizvodima smanjene, može se smanjiti količina upotrebe sredstva za uklanjanje mrlja koje se općenito koristi u šivaćim pogonima.
Vanjski opseg cilindričnog dijela smanjen je na 176 mm što šivaćem stroju omogućuje jednostavno šivanje konvencionalno teških za šivanje cjevastih dijelova malog promjera kao što su manšete rukava sportske odjeće i krojene i šivane ženske odjeće i dekoltea dječje odjeće.
Šivaći stroj dizajniran je za postizanje jednostavnosti korištenja stavljajući prioritet na jednostavno rukovanje i postavljanje materijala na šivaći stroj.
Udaljenost od ulaska igle do gornjeg kraja ležišta cilindra smanjena je na 36 mm, čime se olakšava šivanje i rukovanje oštrim zakrivljenjima rupa za rukave dječje odjeće. Duljina cilindra od gornjeg kraja do korijena povećana je na 65 mm, čime je osigurano lakše šivanje manšeta dugih rukava trenirke. Budući da je gornji kraj ležišta cilindra odrezan koso, postavljanje/uklanjanje materijala na/sa šivaćeg stroja obavlja se s lakoćom. Prednji je poklopac nagnut i pomaknut udesno, pa je udaljenost od kraka stroja do igle povećana kako bi se olakšao rad.
U10 univerzalni tip (osnovni tip) - stroj se može koristiti za proces porubljivanja rukava i donjeg dijela majica te za proces podavijanja sportske i pletene odjeće. Šivaći stroj podržava porubljivanje i podavijanje (jednostrano savijeno i ravnanje) korištenjem vodilice isporučene s jedinicom. Mjesto transporta može se podesiti izvana. Mjesto transporta sada je podesivo u pogledu okomitog smjera i vodoravnog smjera, čime se poboljšava odaziv na materijale za šivanje.
K10 za podavijanje - ovaj je model najprikladniji za procese podavijanja polo-majica, sportske odjeće i pletenih gornjih dijelova itd. Šivaći je stroj standardno opremljen ekskluzivnom ubodnom pločom, zupcima i vodilicama za ravnanje. Također se isporučuje s aparatom za podavijanje (preklapanje preko preklopnih šavova) i aparatom za porubljivanje (osim ubodne ploče).
Pogon zupčastog remena (TBD) - šivaći stroj usvojio je metodu pogona zupčastim remenom za postizanje šivanja bez ikakvog gubitka pogonske sile. Osim toga, veličina motora je smanjena kako bi se postigla ušteda energije.
Novi model upravljačke kutije SC-921A - upravljačka je kutija otporna na fluktuacije napona, buku i vibracije. Novi model upravljačke kutije po prvi put ima način rada za uštedu energije u upravljačkoj kutiji za šivaće strojeve. Smanjuje potrošnju energije tijekom vremena čekanja kada se motor ne okreće. Usvojen je i novi model operativne ploče CP-18B koja je instalirana s funkcijom podrške za proizvod.
Elastični ili osjetljivi materijali mogu se šivati ​​s blago podignutom papučicom što učinkovito pomaže smanjiti stupanj klizanja, savijanja i oštećenja materijala.
Mehanizam za podešavanje duljine boda - duljina boda lako se može podesiti jednostavnim okretanjem kotačića boda.
Moguće je fino podesiti količinu diferencijalnog transporta na najprikladniju vrijednost za materijal koji se koristi. Diferencijalni je omjer transporta konstantan, čak i ako se promijeni duljina boda.

SPECIFIKACIJA ZA MODEL MF-7200D

automatsko podmazivanje
maksimalna brzina šivanja: do 4000 uboda/min
razmak između igala: 5.6, 6.4 mm
maksimalna duljina boda: 4.2 mm
sustav igala: UY 128 GAS (#10S) #9S - #12S.

Stroj je kompletan sa stolom i postoljem.

Ovaj oglas informativnog je karaktera. Za više informacija i provjeru točnosti cijene molimo da nas kontaktirate na navedeni broj telefona ili putem e-maila (info@global-et.hr).

Prodajemo strojeve i alate za tekstilnu industriju. Za sve strojeve i opremu nudimo rezervne dijelove i pribor.

Stručni tim servisera.
Mogućnost dostave na vašu adresu.

Za više informacija i ponudu novih strojeva i opreme pogledajte ponudu na www.eurotex.hr.

Karta

Objekti u blizini

Eurotex Croatia

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
17.05.2023. u 14:40
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
124 puta

Eurotex Croatia

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska