• JUKI LZ-2287A, 1-igleni šivaći stroj za cik-cak šavove
  • JUKI LZ-2287A, 1-igleni šivaći stroj za cik-cak šavove
  • JUKI LZ-2287A, 1-igleni šivaći stroj za cik-cak šavove
  • Nemoj propustiti priliku!

JUKI LZ-2287A, 1-igleni šivaći stroj za cik-cak šavove

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 40486157

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Peščenica - Žitnjak, Borongaj
Stanje
novo

Opis oglasa

Industrijski 1-igleni šivaći stroj za cik-cak šavove (prebacivanje između cik-cak šava u tri koraka i uzorka šivanja u obliku školjke uz jednostavno upravljanje jednim dodirom)

Stroj velike brzine, 1 igla, zrnčani bod, cik-cak šav (prebacivanje između cik-cak šava u tri koraka i uzorka šivanja u obliku školjke uz jednostavno upravljanje jednim dodirom).
Stroj proizvodi visokokvalitetne meke šavove.
Opremljen s dvije različite funkcije stroj je dostupan za širok raspon primjena – mogu se izvesti dva uzorka šivanja jednim strojem čime se povećava brzina rada stroja.
Cik-cak šivanje u 3 koraka i šivanje u obliku školjke mogu se mijenjati jednostavnom kontrolom jednim dodirom. Ti šavovi često se koriste za šivanje pojaseva.
Proširen je podesivi raspon transportnog mehanizama čime se poboljšava odaziv stroja na materijale.
Transportni mehanizam poboljšan je proširenjem raspona podesive visine i nagiba zupca. Mjesto uvlačenja optimizirano je u trenutku kada igla prodire u materijal kako bi formirala bod. Težina mehanizma za dovod smanjena je korištenjem dijelova od kojih je većina izrađena od aluminijskog materijala. Ovo olakšava šivanje preklapajućih dijelova materijala koji se moraju sigurno držati između papučice i zubaca tijekom šivanja.
Podešavanje količine ulja grajfera - put dovoda ulja serije LZ-2280A pregledan je kako bi se omogućio dovod dosljedne količine ulja.
Stroj je standardno opremljen vijkom koji je neophodan za pričvršćivanje uređaja za vođenje. To olakšava odgovor na različite procese.
Namatač konca za špulicu ugrađen je na gornjoj površini glave stroja. Uređaj za namatanje špulice uključuje nož za rezanje konca nakon završetka namotavanja špulice.
Mikropodizač – na materijalima teškima za šivanje učinkovito pomaže u smanjenju klizanja materijala, kao i oštećenja koje papučica uzrokuje na materijalu.
Stroj ima ugrađen kompaktni servomotor koji je izravno povezan s glavnom osovinom. (Primijenjeno samo na 00, 0B i modele s automatskim trimerom konca).
Tih rad s niskim vibracijama - briga za ljuljanje igle potpuno je revidirana kako bi omogućila udobno šivanje čak i tijekom šivanja velikom brzinom.
Povećano je podizanje paučice, a LED svjetlo standardni je dio opreme.
Funkcija automatskog obrnutog uvlačenja - prekidač za automatsko obrnuto uvlačenje može se premjestiti kako bi najbolje odgovarao rukovatelju.
Ležaj za montažu dodatka - ugradnja ležaja za montažu dodatka poboljšava operativnost prilikom zamjene dodatka i povećava izdržljivost radne površine stroja.

SPECIFIKACIJA

cik-cak šav u tri koraka i uzorak šivanja u obliku školjke
bez automatskih funkcija
maksimalna brzina šivanja: 5000 uboda/min
maksimalana širina cik-cak šava: 10 mm
duljina boda: 2,5 mm
sustav igala: 134 SUK (Nm 70).

Stroj je kompletan sa stolom i postoljem.

Ovaj oglas informativnog je karaktera. Za više informacija i provjeru točnosti cijene molimo da nas kontaktirate na navedeni broj telefona ili putem e-maila (info@global-et.hr).

Prodajemo strojeve i alate za tekstilnu industriju. Za sve strojeve i opremu nudimo rezervne dijelove i pribor.

Stručni tim servisera.
Mogućnost dostave na vašu adresu.

Za više informacija i ponudu novih strojeva i opreme pogledajte ponudu na www.eurotex.hr.

Karta

Objekti u blizini

Eurotex Croatia

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
17.05.2023. u 11:52
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
55 puta

Eurotex Croatia

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska