• JUKI LBH-1795AN, stroj za izradu rupica za gumbe
  • JUKI LBH-1795AN, stroj za izradu rupica za gumbe
  • JUKI LBH-1795AN, stroj za izradu rupica za gumbe
  • JUKI LBH-1795AN, stroj za izradu rupica za gumbe
  • JUKI LBH-1795AN, stroj za izradu rupica za gumbe
  • JUKI LBH-1795AN, stroj za izradu rupica za gumbe
  • JUKI LBH-1795AN, stroj za izradu rupica za gumbe
  • Nemoj propustiti priliku!

JUKI LBH-1795AN, stroj za izradu rupica za gumbe

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 40485872

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Peščenica - Žitnjak, Borongaj
Stanje
novo

Opis oglasa

Računalno kontrolirani brzi stroj za izradu rupica za gumbe

Stroj ima ugrađeni NFC i komunikacijske uređaje koji mogu dvosmjerno prenositi podatke.
Tip pritiskača od 120 mm - nož podržava duljine šivanja od najviše 41 mm. Budući da se LBH-1795ANS standardno isporučuje s prešom od 120 mm, može šivati ​​rupice duge 120 mm. LBH-1795ANS može šivati ​​dugačke rupice za gumbe kao što su rupe za remen u sjedalima automobila. Osim toga, primjenjiv je na šivanje rupica za gumbe na muškim košuljama (kontinuirano šivanje dvije rupice za gumbe i korištenje dvije jedinice šivaćih strojeva) itd.
Gornja je granica podešavanja pritiska papučice proširena. Pritisak papučice sada se digitalno kontrolira. Kao rezultat toga, stroj dobiva poboljšanu reakciju na pletene materijale i autosjedalice.
Upravljanje, pregledavanje i uređivanje podataka može se provesti na aplikacijskom softveru - podaci o prilagodbama šivaćeg stroja prema proizvodu koji se šiva mogu se prenijeti na komercijalno dostupan android-tablet u beskontaktnom načinu rada. To omogućuje brzu provjeru jedinstvenih postavki, kao i potvrdu stanja šivaćih strojeva u šivaćoj liniji, čime se olakšavaju promjene postavki. Radna ploča također je standardno opremljena USB priključkom. Upravljanje podacima i ažuriranje softvera može se izvesti s lakoćom s pomoću USB flash
Stavkama podataka o šivanju može se upravljati numerički kako bi se osigurala stabilna kvaliteta i smanjenje vremena potrebnog za promjene postavki.
Maksimalna je brzina šivanja 4.200 uboda/min, a brzina skoka 200 mm/s. Vrijeme ciklusa dodatno je smanjeno za kontinuirano šivanje.
Ciklus šivanja - moguće je registrirati 20 različitih programa, a u jedan program pohraniti čak 30 različitih uzoraka.
Kontinuirano šivanje - stroj može kontinuirano šivati ​​dva ili više različitih uzoraka bez potrebe za podizanjem papučice. Može se registrirati čak 20 programa, a u jednom programu može se pohraniti šest različitih uzoraka (povezane dijelove potrebno je zamijeniti izbornim).
Svi pogonski mehanizmi elektronički su upravljani - ostvareno je elektroničko upravljanje mehanizmom za uvlačenje materijala, mehanizmom za uvlačenje igle, mehanizmom za rezanje konca igle, mehanizmom za rezanje konca špule, mehanizmom za rezanje tkanine, mehanizmom za podizanje papučice i drugim mehanizmima.
Sve vrijednosti prilagodbe digitalizirane su kako bi rukovatelj mogao postaviti i pohraniti te vrijednosti na radnoj ploči.
Rad uz smanjenu buku osiguran je primjenom motora s izravnim pogonom.
Snaga osvjetljenja LED svjetla podesiva je i nalazi se na donjoj strani vrata. Isporučuje se kao standard za sve modele serije LBH-1790AN.
Proizvod za šivanje može se jednostavno postaviti na stroj ugradnjom pomoćnog stola (standardni pribor). Osim toga, ulaz za iglu nalazi se u sredini ležišta obećavajući lakše pozicioniranje proizvoda za šivanje.
Stroj je standardno opremljen automatskim podizačem pedale kojeg pokreće koračni motor. Modeli s jednom i dvije pedale mogu se mijenjati i može se odrediti međugraničnik koji olakšava pozicioniranje šivaćeg proizvoda.
Podizanje papučice može se podesiti po želji. Funkcija obrnute rotacije igle prema gore nudi maksimalno podizanje papučice do 17 mm.
Zategnutost iglenog konca za paralelno šivanje i šivanje dijelova rupica za gumbe može se zasebno kontrolirati preko upravljačke ploče i pohraniti u memoriju prema različitim uvjetima šivanja (npr. vrsta konca, vrsta materijala i brzina šivanja).
Stroj može mijenjati napetost iglenog konca na paralelnim dijelovima i dijelovima za spajanje rupice za gumbe kako bi proizveo prekrasan oblik rupice za gumbe. Ova sposobnost uvelike pomaže u sprječavanju pucanja konca.
Napetost iglenog konca aktivira se na početku i na kraju šivanja. Time se sprječava izvlačenje konca iz igle i trošenje konca koje bi se moglo dogoditi na početku šivanja.
Mehanizam šivanja zapora učinkovit je za izradu lijepih rupica za gumbe.
Šivanje privremenih šavova učinkovito je na elastičnim materijalima kao što je pletivo. Budući da je igleni konac sigurno uvučen unutra, nikada neće viriti iz šavova rupica za gumbe. Šivanje privremenih šavova može se izvoditi ​​u devet krugova.
Zahvaljujući funkciji višestrukog ispuštanja noža, više nije potrebno mijenjati nož u trenutku promjene veličine rupice. Broj vremena ispuštanja noža može se automatski postaviti u skladu s veličinom rupice za gumbe u slučajevima kada se veličina rupice za gumbe često mijenja za proizvodnju malih serija ili tijekom ciklusa šivanja rupica za gumbe koje su različite veličine.
Nož podržava duljine šivanja do najviše 41 mm. Osim toga, dostupni su mehanizmi za noževe za 70 mm i 120 mm.
Stroj uklanja mrlje od ulja na proizvodu za šivanje. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji suhe glave, nije potrebno podmazivanje osim dijela grajfera. Ovo uklanja mrlje od ulja na proizvodu za šivanje.
Stroj se u potpunosti može promijeniti u stroj sa suhom glavom zamjenom grajfera nepodmazanim grajferom (u ovom slučaju maksimalna brzina šivanja bit će 3300 uboda/min).
Stroj je standardno opremljen s čak 31 uzorkom za šivanje rupica za gumbe.
U svojoj memoriji može pohraniti 99 različitih uzoraka koji se po želji mogu odabrati s upravljačke ploče.

SPECIFIKACIJA

tip pritiskača od 120 mm
aktivna napetost konca (elektronički sustav kontrole napetosti konca)
maksimalna brzina šivanja: do 4200 uboda/min (normalna 3600 uboda/min, kada se koristi nepodmazani grajfer (opcija) 3300 uboda/min)
hod iglenjače: 34.6 mm
veličina noža za rezanje materijala: 6.4 - 31.8 mm
maksimalna širina zapora: 5 mm (s posebnim specifikacijskim dijelom: 10 mm)
maksimalna duljina rupice za gumbe: 120 mm
preciznost uboda igle: 0.05 mm
broj šavova: automatski izračunato iz veličine rupice za gumb i koraka uboda
sustav igala: DP×5 (#11J) #11J - #14J.

Stroj je kompletan sa stolom i postoljem.

Ovaj oglas informativnog je karaktera. Za više informacija i provjeru točnosti cijene molimo da nas kontaktirate na navedeni broj telefona ili putem e-maila (info@global-et.hr).

Prodajemo strojeve i alate za tekstilnu industriju. Za sve strojeve i opremu nudimo rezervne dijelove i pribor.

Stručni tim servisera.
Mogućnost dostave na vašu adresu.

Za više informacija i ponudu novih strojeva i opreme pogledajte ponudu na www.eurotex.hr.

Karta

Objekti u blizini

Eurotex Croatia

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
17.05.2023. u 11:17
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
124 puta

Eurotex Croatia

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska