Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Strip "BATMAN: MRAČNI VITEZ", FRANK MILLER
  • Strip "BATMAN: MRAČNI VITEZ", FRANK MILLER
  • Strip "BATMAN: MRAČNI VITEZ", FRANK MILLER

Strip "BATMAN: MRAČNI VITEZ", FRANK MILLER

Cijena
35,84 €
Šifra oglasa: 29762125

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem strip "Batman: Mračni vitez" (Batman: The Dark Knight Returns i The Dark Knight Strikes Again), na hrvatskom jeziku u boji kolor i tvrdom uvezu.

Scenarij i crtež: Frank Miller,
Broj stranica: 512,
Boja: kolor,
Uvez: tvrdi uvez,
Format: 212 x 320 mm,
Izdavač: Fibra, Zagreb,
Godina izdanja: 2019.

Strip je nov i u besprijekornom stanju, na zahtjev šaljem i dodatne fotografije.

Kontaktirati me molim Vas možete u inbox i/ili na +385 99 230 94 15, pogledajte druge moje oglase, hvala lijepa.
Preuzimanje na adresi u Zagrebu, a za ostatak Hrvatske šaljem poštom ili preko Tisak kioska tj. kako se već dogovorimo. Postoji mogućnost slanja u inozemstvo.
Obećajem vrhunsko pakiranje i zaštitu stripa kako bi se isti zaštitio, a izbjeglo oštećenje prilikom transporta i tijekom uobičajene manipulacije pošiljke.
Plaćanje uplatom na moj tekući račun ili pri primopredaji.

Kratak opis:
Slavljen kao remek-djelo stripa, Povratak Mračnog Viteza Franka Millera reinvencija je legende o Batmanu. I dan-danas neosporeni klasik, jedna je to od najutjecajnijih priča ikad ispričanih u mediju stripa, navedena od strane filmaša kao inspiracija za nedavnu seriju filmova o Batmanu. Deset je godina prošlo otkako se ostarjeli Batman povukao u mirovinu, a Gotham još više potonuo u dekadenciju i bezakonje. U trenutku kad ga njegov grad najviše treba, Mračni se Vitez vraća u bljesku slave. Zajedno s Carrie Kelly, adolescentnim ženskim Robinom, Batman se vraća na ulice zaustaviti prijetnju bandi mutanata koje su preplavile grad. A nakon završne bitke sa svoja dva najveća neprijatelja, Jokerom i Dvoličnim, Batman se nađe u smrtonosnom obračunu sa svojim prijašnjim saveznikom, Supermanom, dvoboju koji će samo jedan od njih preživjeti.

Ovo izdanje sadrži jednako tako provokativan nastavak, Mračni Vitez uzvraća udarac, kao i proširenu galeriju sa skicama za spomenuti nastavak, skupa s Millerovim komentarima, sinopsisom i olovkama iz legendarne završnice Povratka Mračnog Viteza, novim Millerovim uvodnikom, novom impozantnom Millerovom naslovnicom i još mnogo toga!
Oglas objavljen
12.08.2020. u 17:59
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
786 puta