Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Windows 10 Professional ORIGINAL 32/64 bit RACUN/R1
  • Windows 10 Professional ORIGINAL 32/64 bit RACUN/R1
  • Windows 10 Professional ORIGINAL 32/64 bit RACUN/R1

Windows 10 Professional ORIGINAL 32/64 bit RACUN/R1

Cijena
26,54 €
Šifra oglasa: 29333802

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Sigečica
Stanje
novo

Opis oglasa

Windows 10 Pro
Moderan operacijski sustav za poduzetnike
Multilnguage licenca na Hrvatskom, Engleskom jeziku i svim ostalim jezicima svijeta


INSTANT AKTIVACIJA I INSTALACIJA PUTEM INTERNETA
BESPLATNA PODRŠKA 12mj. svakom kupcu.
ISPORUKA ODMAH - nema čekanja!
Original Ključ - elektronička licenca
Prodajem orginal aktivacijske kljuceve za Windows 10 i Windows 10 Pro.Kljucevi su orginal jel smo Microsoftovi partneri i otkazali smo narudzbu za 100 Pc-a bez windowsa iz kine te smo ostali sa viskom licenci za nadogradnju.



Windows 10 Pro je namijenjen svim trgovcima i obrtnicima koji žele iskoristiti najnovije pogodnosti iz svijeta softvera za dobrobit svoje tvrtke. Veći broj ugrađenih sigurnosnih sistema omogućit će vam bržu i povoljniju upravu podacima. Zajedno sa ostalim inovacijama i pametnim funkcijama radit ćete efikasno i ugodno, pa će Vam ostati više vremena za zabavu.

Pouzdani partner

Windows 10 je vaš pouzdani digitalni poslovni partner, s kojim će Vaš svaki projekt biti na ugodan i siguran način uspješno dovršen. S BitLocker funkcijom možete šifrirati, slati i primati interne tvrde diskove i externe USB diskove po Vašoj želji. Local Group Policy (politika mjesnih grupa) Vam nudi mogućnost konfiguriranja nekoliko svojstava u samo jednom kliku - imat ćete pod kontrolom svojstva svih korisnika iz vaše tvrtke.

U slučaju da Vaša tvrtka koristi Azure Active Directory, možete odrediti da se svi vaši Windows 10 Pro uređaji direktno prijave na Azure. Dovoljno je da u postavkama izaberete opciju Ovaj uređaj pripada mojoj organizaciji. S Windows ažuriranjem za poduzetnike (stavka Windows Update for Business) si možete prilagoditi vrijeme ažuriranja da vas ne ometa tijekom rada.

Multi-doing

Rad s više aplikacija ili spajanje na Vaše računalo prilikom putovanja s Windows 10 Pro se ne morate koncentrirati na tehničke detalje, već na pogodnosti koje Vam donose nove inovacije.

S udaljenom površinom (Remote Desktop) možete bez ikakvih poteškoća raditi bilo gdje i bilo kada s pristupom na svoje računalo. Upaljene aplikacije ili dokumente - to sve vidite u Task View (Upravitelj zadataka). A ako Vam je potrebno još više virtualnog prostora za rad, napravite i uključite virtualni uređaj pomoću Hyper-V.

Continuum

Continuum je nova funkcija s kojom Windows 10 zna kakav tip hardvera koristite i koja vrsta sučelja Vam treba. Sve Vaše otvorene prozore će prilagoditi zaslonu vašeg uređaja.


Budite IN s Microsoft Edge

S novim web preglednikom Microsoft Edge svijet Vam je bliže. Editirajte i prepisujete izravno na mrežnim stranicama te je dijelite s drugima. Poboljšana adresna traka će Vam ponuditi ono što tražite, prije nego što stignete dovršiti pisanje. Cilj Edge-a je što efikasniji rad, s kojim ćete doći do informacija na najbrži mogući način. Microsoft Edge uklanja distrakcije tako da Vas ništa neće ometati tijekom rada ili zabave. Za razliku od korištenja Google Chrome-a ili Firefox-a, Vaša baterija će izdržati duže.

Igrači, otkrijte što vam Windows 10 nudi!

Ljubitelji konzola XBox ostvaruju s Windows 10 novi tip međuljudske interakcije, gdje mogu podijeliti sve svoje uspjehe u igrama. Snimite s funkcijom Game DVR sve svoje pobjede i podijelite je sa svojim frendovima na društvenim mrežama.

Osobni pristup ka korisniku

Ako je vaš uređaj opremljen biometrijskim senzorom, Windows Hello će vas prijaviti pomoću vašeg lica ili glasa - ne morate pamtiti lozinke!
Windows 10 Pro
Oglas objavljen
29.01.2020. u 01:13
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
684 puta