• Berislav Vuković, dipl.oec.: "Jesen 12" - tempera (A3)
  • Nemoj propustiti priliku!

Berislav Vuković, dipl.oec.: "Jesen 12" - tempera (A3)

Cijena
40 €
Šifra oglasa: 43577666

Osnovne informacije

Lokacija
Sisačko-moslavačka, Petrinja, Petrinja
Stanje
novo

Opis oglasa

Josip Berislav Vuković: „Jesen X“ – original iz 1978.g.,tempera na hameru (A3), vodoravna, crta - boja i tema pričaju priču o krajobrazu.
Cijena: 40,00 eura
Lokacija – Sisak-Centar
Opis oglasa: Slika je nova, iz mape (dio iz opusa: 1969/1979.g.), okomita: A3, bez pasparture i okvira. Molimo Vas, samo pozivi na broj mobitela – 099 513 8491. Osobno preuzimanje slike po dogovoru i to na području Petrinje, Siska ili Zagreba. Troškove dostave/dopreme do mjesta predaje snosi prodavač. Pogledajte i naše ostale ponude originalnih umjetničkih slika. Obratite nam se s punim povjerenjem! Važno: ova vrsta slikanja je jedinstvena: svaka slika je jedna priča iz viđenja života!
Napomena: Sliku je potrebno uramiti bez ili sa paspartuom. Slika je ručno naslikana i potpisana od autora i na njoj je navedena godina nastanka. Kupnjom više slika iz recentnog opusa ostvaruje se popust prema dogovoru. Plaćanje je po preuzimanju umjetnine. Ja sam autor cijelog opusa slika u tehnici kombiniranja tempere, gvaša, akvarela i kolaža. Diplomirani sam ekonomist i neprofesionalni sam umjetnik-slikar sa 50-tak godina slikarskog i izlagačkog staža. Dvije velike izložbe održao sam u Muzeju Sisak i tri u Galeriji Krsto Hegedušić u Petrinji. Održao sam 20-tak samostalnih i stotinjak skupnih izložbi diljem domovine i inozemstva. Sudjelovao sam kao inicijator i osnivač likovnih udruga u Petrinji i Sisku, te sudjelujem u humanitarnim akcijama diljem Hrvatske. Svi važniji podaci iz mog životopisa dostupni su i nalaze se u Petrinjskom i Sisačkom biografskom leksikonu.

Karta

Objekti u blizini

Hireart

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Sisačko-moslavačka, Hrvatska
Oglas objavljen
27.04.2024. u 22:54
Do isteka još
Oglas prikazan
11 puta

Hireart

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Sisačko-moslavačka, Hrvatska