Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SAKURA POPPERI..................................IZ KOLEKCIJE ZANDERMAN

SAKURA POPPERI..................................IZ KOLEKCIJE ZANDERMAN

Cijena
5,97 €
Šifra oglasa: 31252276

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Velika Gorica, Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

ZA VIŠE POPUST POP N DOG....
VRH VRHOVA TOPWATERA....
EVO ŠTA O TOME KAŽU U TOP FISHINGU..DA NE BUDE DA IH JA HVALIM...( nadam se dase neće ljutiti)
OVI NA SLICI SU 55 I 70 MM...... MALI PRODAN
Pop´n dog je poper koji dolazi u dimenzijama od 40, 55, 70 i 80 mm tako da pokriva praktički sav slatkovodni i dobar dio morskog ribolova.

Najmanji model (40 mm, 3,3 g) je pravi mali dragulj i iako je došao kasnije u sezoni, uspio je upisati par lijepih klenova bez puno truda. S razlogom od njega u idućoj sezoni očekujemo velike stvari. Iako malen, zvuk koji proizvodi je respektabilan i, za tako malo varku, nestvarno dubok i ozbiljan, dovoljno jak da zainteresira većeg bassa. Za očekivati je da će klenovima biti zanimljiv tokom cijele sezone, pogotovo u 7 i 8. mjesecu kada dobro ugrije, a ovi po običaju potraže hlad u sjeni krošnji nadvijenih nad vodu. Bucmasto tijelo odlično imitira debelog kukca, koje klenovi uredno kupe sa površine. Crvenperke, one veće, bi također ovog malca u crnoj boji mogle smatrati finim obrokom.

Broj veći brat, iako je tek 15 mm duži, teži je za više od 4 grama. Zato se fino i daleko baca i fino leži na vodi. Usta rezana u ´V´ kao i kod manjeg modela daju primamljiv i dubok zvuk kada ga se vodi s dužim pauzama, mada ga se može voditi skoro i bez zvuka, na način da samo šprica vodu ispred sebe. Kontinuirano ciman vrhom štapa zaranja pod površinu i ponaša se poput zare, ili malog jerka, da bi kada stanemo sa namotavanjem opet izronio na površinu.

70-ka u odnosu na 40-ku i 55-icu ima pliće izvedenu ´šalicu´ (usta) i samim tim je zvuk koji proizvodi drugačiji. Iz tog razloga može se njime u kraćem vremenu pretražiti više vode. Voditi ga kao zaru također nije nikakav problem i mogao bi biti pravi penicilin za bolene.

Odlično pogođenzvuk koji daju kuglice u sva 3 modela i kvalitetne udice, od kojih je zadnja ´tunirana´ nitima kristal flasha koji lovi i odbija i najmanju zraku sunca, još više doprinose odličnom ukupnom dojmu.
Po komadu 60 kn.........
NOVI SAMO ISPROBANI....
POGLEDAJTE MOJE OSTALE OGLASE

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
08.01.2022. u 21:47
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
612 puta