Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Dendrobaena veneta (Beligijske/Holandske) gliste
  • Dendrobaena veneta (Beligijske/Holandske) gliste
  • Dendrobaena veneta (Beligijske/Holandske) gliste
  • Dendrobaena veneta (Beligijske/Holandske) gliste
  • Dendrobaena veneta (Beligijske/Holandske) gliste

Dendrobaena veneta (Beligijske/Holandske) gliste

Cijena
46,45 €
Šifra oglasa: 14327574

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska
Stanje
novo

Opis oglasa

-Jedna od najboljih glista za uzgoj, preradu komposta i ribolov
-Prosječna duljina ove gliste kad naraste je od 10 -15 cm

Cijena je 350kn/kg ili 0,40kn komad

http://www.njuskalo.hr/ribolov/obicne-kalifornijske-gliste-oglas-7729302

Moguća dostava do Osijeka i slanje autobusnim linijama iz Donjeg Miholjca.

-Koristite ih za proizvodnju humusa, za ribolov, za hranjenje kornjača, kanarinaca, ribica i za proizvodnju visokoproteinskog mesnatog brašna za perad.
-Uzgoj glista može dati veliki doprinos rješavanju nekih od problema onečišćenja čovjekove sredine. Sposobnost gliste da konzumira sve vrste organskih otpadaka, koristi se danas u razgrađivanju otpadaka velikih stočarskih farmi, mnogih industrijskih postrojenja i kanalizacijskih mreža.
-Intezivni uzgoj glista koje se hrane otpacima može sav otpad preraditi u stanje koje neće predstavljati izvor onečišćenja prirode. To stanje je zapravo najkvalitetnije organsko gnojivo koje u obliku plemenitog biljnog hranjiva u svim vidovima biljne proizvodnje može zamijeniti dio mineralnih („umjetnih“) gnojiva.
-Omogućava proizvodnju potpuno ekološki čistih proizvoda. Ne onečišćuje tlo nego zadržava vodu, stvara pogodnu rahlost i poboljšava karakteristike tla. Oživljava iscrpljena tla, čini ih zdravima i pruža sva potrebna hranjiva svojstva biljkama. Obogaćuje tlo s humusom, prirodnim antibioticima i bioaktivnim tvarima.
-Upotrebom humusa povećava se otpornost na gljivične i bakterijske bolesti i napade štetnika. Humus razvija korijenski sustav biljaka.
-Rajčicama i paprikama se povećava udio vitamina C za 100%, krumpiru za 200%, a u mrkvi i do 500%. Humus ima sipku strukturu i vlažnost preko 30%.
Oglas objavljen
05.10.2016. u 18:59
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
6907 puta