Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Husqvarna puhač baterijski 340i BT - leđni

Husqvarna puhač baterijski 340i BT - leđni

Cijena
529,56 €
Šifra oglasa: 34616061

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Bosutsko naselje
Stanje
novo

Opis oglasa

Iskusite posao čišćenja na otvorenom s impresivno niskom razinom buke i vibracija s ovim snažnim i vrhunski balansiranim leđnim baterijskim puhačem. Puhač pruža impresivnu brzinu ispuhivanja zraka i sadrži intuitivno korisničko sučelje, kao i dva utora za BLi baterije s automatskim prekidačem koji vas drži u poslu sve dok zadatak ne bude gotov.
Velika snaga ispuhivanja od 17 N (Newtna) što je ekvivalentno snazi koju proizvodi motorna benzinska inačica snage od 40 kubika.

Velika snaga ispuhivanja od 17 N (Newton)
Velika snaga ispuhivanja od 17 N (Newtna) što je ekvivalentno snazi koju proizvodi motorna benzinska inačica snage od 40 kubika.
Dva utora za baterije osiguravaju duže vrijeme rada
Dva utora za baterije osiguravaju duže vrijeme rada. Funkcija automatskog prebacivanja i pojedinačno izmjenjive baterije osiguravaju neprekidan rad.
Niska razina buke
Niska razina buke omogućuje duže radno vrijeme i mogućnost rada ujutro i navečer bez ometanja susjeda.
Ista baterija za sve modele
Baterijski Paket BLi dizajniran je za zahtjevnu uporabu koja se ponavlja. Odgovara svim našim ručnim strojevima, što vam omogućuje brzo prebacivanje iste baterije između trimera, puhača, motorne pile * i škara za živicu uz neprekidan nastavak rada. (* za motornu pilu potrebna je baterija BLi20 / BLi200)
Intuitivna tipkovnica
Rukovanje novim intuitivnim korisničkim sučeljem. Veličina gumba prilagođenih za lako manevriranje čak i u rukavicama. Traka baterije na tipkovnici prikazuje status baterije i pomaže vam u planiranju posla na temelju preostalog vremena rada.

Težina 6,3 kg

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
19.05.2021. u 16:00
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
215 puta