Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Epson EB-S18 Projektor
  • Epson EB-S18 Projektor
  • Epson EB-S18 Projektor
  • Epson EB-S18 Projektor
  • Epson EB-S18 Projektor
  • Epson EB-S18 Projektor

Epson EB-S18 Projektor

Cijena
185,81 €
Šifra oglasa: 38682595

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik, Baldekin
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem projektor Epson EB-S18 sa svom opremom, potpuno ispravan, sa iskorištenih 372 h, od toga 283 u ECO modu i 89 u normalnom modu.


EB-S18

Zahvaljujući jednako snažnom izlaznom snopu bijelog i svjetla u boji od 3.000 lumena, SVGA razlučivosti i digitalnom zoomu ovaj LCD projektor omogućuje jednostavno održavanje jarkih poslovnih prezentacija. Više ne morate sjediti u mračnim sobama za sastanke da biste vidjeli one važne, jarke i žive boje.

Visokokvalitetne, jarke i živopisne slike

Ovaj LCD projektor bez problema prikazuje jarke prizore u živim bojama tako da se dobivaju oštre i jasne slike: idealno za prezentacije i dijaprojekcije, a tu je još i omjer kontrasta od 10.000:1. Uz HDMI ulaz videozapisi visoke definicije i audiosadržaj jednostavno se reproduciraju u kvaliteti kakvu i očekujete od vodećeg svjetskog proizvođača projektora1.

Izl. snop svj. u boji (CLO)

CLO je važan način mjerenja sposobnosti projektora da prikazuje boju, a kao i svi Epsonovi projektori, ovaj model ima jednako snažan izlazni snop bijelog i svjetla u boji koji jamče jarku sliku živih boja. Više informacija potražite na odredištu: www.epson.eu/CLO.

Praktičan

Zahvaljujući ručnom klizaču za trapezoidnu sliku – jedinstvenom za Epson – i automatskom okomitom ispravljanju trapezoidne slike ovaj se projektor brzo i jednostavno postavlja. Neovisno o nagibu projektora, projekciju možete jednostavno namjestiti kako bi slika bila ravna i ispravna. Shema boja Color Universal Design omogućuje jednostavno rukovanje projektorom jer se nove LED boje i ikone izbornika nalaze na upravljačkoj ploči.

Bežični projektor

Dodatna bežična spojivost3 omogućuje jednostavni prikaz sadržaja s niza uređaja bez povezivanja s projektorom putem kabela.

Ekološki prihvatljiv

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
05.10.2022. u 14:47
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
95 puta