Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Kuhinjski nož Damascus Olive Chefov Nož Veliki 130441DAM
  • Kuhinjski nož Damascus Olive Chefov Nož Veliki 130441DAM
  • Kuhinjski nož Damascus Olive Chefov Nož Veliki 130441DAM
  • Kuhinjski nož Damascus Olive Chefov Nož Veliki 130441DAM
  • Kuhinjski nož Damascus Olive Chefov Nož Veliki 130441DAM

Kuhinjski nož Damascus Olive Chefov Nož Veliki 130441DAM

Cijena
238,90 €
Šifra oglasa: 32083238

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka
Stanje
novo
Interna šifra
4045011054266

Opis oglasa

Kuhinjski nož Damascus Olive Chefov Nož Veliki 130441DAM

Kuhinjski nož Boker Damascus Olive Kitchen Knife kombinira tradicionalne japanske ručke od maslinovog drveta s oštricom oštrom poput žileta od nehrđajućeg Damasta ​​s 37 slojeva čelika s prelijepim uzorkom. Izuzetna udarna jezgra Damastne oštrice ​sastoji se od izdržljivog VG-10 čelika. Primjetna oštrina prilikom rezanja oduzima dah i čini kuhanje posebnim iskustvom. Japanski dizajn drške noža s matiranim stezaljkama od nehrđajućeg čelika daje liniji poseban karakter.

Vrhunski chef-ovi nisu jedini koji se kunu u japanske kuhinjske noževe – popularni su i kod mnogih ambicioznih chef-ova amatera. Prednosti noževa s japanskim drškama i tradicionalne konstrukcije noža s “push tangom” i nehrđajućom čeličnom ferulom su očite, jer mogu rezati osjetljivu hranu bez pucanja i ogrebotina. Na primjer, prilikom rezanja bilja, fini rez smanjuje gubitak ulja iz biljke. Dakle, aroma se ne gubi i čak možete izbjeći suzenje očiju prilikom rezanja luka. Osjećaj oštrine kod rezanja oduzima dah i čini kuhanje istinskim iskustvom.

Tajna ove neobične oštrine leži u materijalu i njegovoj obradi. Oštrica se sastoji od 37 slojeva Damasciranog čelika. Vrhunski nehrđajući čelik VG-10 od kojeg je napravljen središnji sloj proizveden je u Japanu i nudi tvrdoću, otpornost i homogenu kristalnu strukturu. U neposrednoj usporedbi performansi kuhanja s proizvodom proizvedenog od strane etabliranog proizvođača kuhinjskih noževa Solingen u skladu s DIN EN ISO 8442-5, serija kuhinjskih noževa Boker Damascus Olive doslovno je rez iznad. Reprezentativni DIN test pokazao je da su rezni učinci naših noževa bili 68% bolji od rezultata konkurencije. Noževi također postižu bolje rezultate s višom razinom početne oštrine. Stoga je stalno oštrenje stvar prošlosti.

Zašto odabrati ovaj kuhinjski nož

Chef-ov nož jedan je od najvažnijih noževa u kuhinji i spada u osnovnu opremu. Ima malo širu i dužu oštricu od “Utility” noža. Tanak vrh oštrice također je pogodan za rezanje luka ili sitnog povrća. Zahvaljujući svojoj duljini može se koristiti i kao nož za meso. Također je s njim lako obraditi veliko povrće.

Tip: Kuhinjski nož
Ukupna dužina: 33,8 cm
Dužina oštrice: 21,2 cm
Debljina oštrice: 3 mm
Težina: 130 g
Materijal oštrice: Damascirani čelik – Damast
Materijal drške: Drvo masline
Zaključavanje: Fiksni
Boja: Smeđa
Boja oštrice: Uncoated
Šifra artikla: 130441DAM

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
27.01.2022. u 14:33
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1074 puta