• POSLJEDICE LJUBAVI Sulaiman S. M. Y. Addonia
  • Nemoj propustiti priliku!

POSLJEDICE LJUBAVI Sulaiman S. M. Y. Addonia

Cijena
9,29 €
Šifra oglasa: 33256196

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Sesvete
Jezik
Hrvatski
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

POSLJEDICE LJUBAVI
Sulaiman S. M. Y. Addonia

meke korice
359 strana
2009 godina
očuvano

Priča koja se događa u Saudijskoj Arabiji 1989. godine govori o cijeni ostvarenja prave ljubavi u jednom od najrepresivnijih društava na svijetu.

Naser je dvadesetogodišnji emigrant iz Eritreje koji je kao dječak izbjegao u Saudijsku Arabiju zbog političkih nemira u njegovoj domovini. Živi tipičnim životom siromašnog i usamljenog emigranta koji se s nostalgijom sjeća majke koja je ostala u Eritreji i mašta o egipatskim filmskim zvijezdama, ljubavi i nježnosti.

U Jeddi su jedine žene koje viđa na ulici sablasne figure pokrivene od glave do pete crnim abajama, sve do jednoga dana, kada monotoniju njegova života prekida pojava tajanstvenog ženskog lika u ružičastim cipelama koji mu potajice u prolazu pred noge ispušta ljubavnu poruku.

Naser je, poput modernog Aladina, prinuđen upotrijebiti domišljatost i hrabrost da bi se nakon brojnih neuspješnih pokušaja, izbjegavši budnim očima religijske policije, našao sa svojom tajanstvenom djevojkom.

Jedda je grad nevjerojatnih kontrasta: raskošni šoping centar pokraj trga na kojem se onima koji prekrše šerijatski zakon odrubljuje glava. Muškarci i žene žrtve su seksualne represije i dvostrukog morala, a kao rezultat homoseksualne veze i silovanja dječaka uobičajena su pojava i iskustvo kroz koje je prošao i Naser.

+poštarina

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Knjigoria planet j.d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.03.2024. u 07:37
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
150 puta

Knjigoria planet j.d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska