Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Otklapač saća automatski AKCIJA!

Otklapač saća automatski AKCIJA!

Cijena
1.034,44 €
Šifra oglasa: 24800590

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Trnje

Opis oglasa

Prodajemo automatski otklapač saća,
Opremljen je monofaznim motorom 220V, 1400 o/min, snage 0.5kW.
Električni otklapač saća izrađen je od nerđajućeg čelika na mjestima koja dolaze u dodir sa medom.
Sastoji se od nekoliko bitnih cjelina: pogonske, radne i kontrolne u koju se talože ostaci voska koji se stvore prilikom procesa otvaranja satnih poklopaca.
Postavljanjem okvira bilo koje dimenzije u nosač i oslobađanjem poluge, okvir se spušta u prostor između 2 osovine na kojima su fiksirane lopatice koje uslijed obrtnog kretanja udarcima o okvir otvaraju medne poklopce.
Proces otvaranja jednog okvira traje od 1 do 5 sekundi unutar radnog prostora, plus vrijeme potrebno da postavite okvir u nosač i vrijeme potrebno da se okvir izvadi iz nosača.

Cijena 7.794,50,00 kn za gotovinu. Robu dobivate sa računom za poticaj.

Robu možete kupiti u našoj trgovini Medin San d.o.o., Strojarska 2, Zagreb ili naručiti na 01/611 05 65 te na www.medinsan.hr.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo, a u cilju zaštite kupaca radi negativnih iskustva slanja bilo kojom dostavnom službom nikada ne možemo biti sigurni da ćete proizvod dobiti u stanju u kakvom smo ga poslali kao ni da će doći do povrata sredstava za učinjeno oštećenje nepažljivim rukovanjem od strane dostavljača ili prilikom samog prijevoza, svakako je naša preporuka da robu podižete u trgovini.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
15.05.2021. u 16:29
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3664 puta