Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Samsung Galaxy Watch 46mm | Bluetooth
  • Samsung Galaxy Watch 46mm | Bluetooth

Samsung Galaxy Watch 46mm | Bluetooth

Cijena
132,72 €
Šifra oglasa: 34153094

Osnovne informacije

Lokacija
Krapinsko-zagorska, Pregrada, Pregrada
Stanje
novo bez etikete

Opis oglasa

Svojevrstan zaštitni znak pa ako hoćete možda i najvažniji čimbenik pri odabiru baš Samsungovih pametnih satova je izvrstan okrugli AMOLED zaslon i aktivni prsten oko njega, koji je toliko intuitivan u rukovanju satom da vas jednostavno poziva da ga okrećete. Upravo to nudi i aktualni Galaxy Watch. Taj prsten osim za navigaciju ima i zaštitnu funkciju pa čuva zaslon od udaraca.

Zaslon je zaštićen naprednim Gorilla Glass DX+ staklom, a sat je vodootporan sve do 50m dubine.

Narukvica je standardna 20mm i zamjenjuje se vrlo jednostavno pa ćete postavljanjem metalne kožne narukvice sportski karakter sata pretvoriti u klasičnu čuku, koja dobro izgleda i ispod košulje i i sakoa.

S donje strane kućišta nalazi se optički senzor otkucaja srca.

U utrobi Gear Sport sata je dvojezgreni Exynos 9110 sa 768 MB RAM-a i 4 GB podatkovnog prostora. Uz Bluetooth 4.2, podržani su i Wi-Fi te NFC za lakše uparivanje i mobilno plaćanje.

Opremljen je hrpom senzora pa će uz pomoć GPS-a, akcelerometra, žiroskopa, optičkog senzora otkucaja srca, altimetra i barometra pratiti vaše aktivnosti. Sviđa mi se i to što prilično precizno i sam prepoznaje kad trčite, vozite bicikl ili vrtite Orbitrek. Aplikacija Samsung Health sve bilježi, prati, pohranjuje i analizira.

Ako zaslon nećete držati stalno uključenim, integrirana baterija kapaciteta 270 mAh na ovom modelu nudi 3-4 dana autonomije s uključenim obavijestima te lokacijskim uslugama.

Za informacije o kupnji javite se na broj 095 515 2155. Moguća je i kupnja pouzećem.

Karta

Oglas objavljen
27.03.2021. u 20:06
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
90 puta