Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • TROTEC TTK 32 E, odvlaživač zraka manjih dimenzija, do 15 m2, 37 m3
  • TROTEC TTK 32 E, odvlaživač zraka manjih dimenzija, do 15 m2, 37 m3
  • TROTEC TTK 32 E, odvlaživač zraka manjih dimenzija, do 15 m2, 37 m3

TROTEC TTK 32 E, odvlaživač zraka manjih dimenzija, do 15 m2, 37 m3

Cijena
148,52 €
Šifra oglasa: 26240031

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Prečko
Stanje
novo

Opis oglasa

Mpc: 1.119,00 kn ( 2 % popust za gotovinsko, virmansko ili pouzeće plaćanje )
Komforni odvlaživač zraka TTK 32 E svojim lijepim decentnim izgledom odlično se prilagođava svakoj okolini. Pritom ga kompaktne dimenzije čine i dalje neupadljivim dok u pozadini apsolutno pouzdano obavlja svoj posao – i to sve sa zamislivim komfornim funkcijama svojega razreda.
TTK 32 E je opremljen higrostatski upravljanim automatskim odvlaživanjem kod kojeg se može unijeti ciljana vrijednost željene vlažnosti zraka od 40, 50 ili 60 %. Uređaj se automatski aktivira kada se prekorači vrijednost te se samostalno ponovno isključuje kada se postigne željena zadana vrijednost. Energetski učinkovitije odvlaživanje nego s ovakvom automatskom tehnikom nije moguće – tako TTK 32 E snagom odvlaživanja do 12 litara dnevno pouzdano održava suhoću u stanovima i uredima površine do 15 m².

Uz to su na raspolaganju i način rada za trajno odvlaživanje, također i u obliku trajnog pogona bez nadzora. Uređaj tijekom trajnog pogona izravno odvodi kondenziranu vodu kroz crijevo – savršeno rješenje primjerice za odvlaživanje vikendice. Osvijetljeni LED prikazi prikazuju trenutno odabrani način rada.

Kod modela TTK 32 E dobro je obrađena i tema sigurnosti: Tako kontrolna žaruljica razine napunjenosti upozorava kada je posuda za vodu puna, a zaštita od prekomjernog punjenja s automatskim isključenjem osigurava trenutačno zaustavljanje funkcije. Uz to prozorčić omogućuje pogled u posudu za vodu tako da u svakom trenutku možete provjeriti razinu napunjenosti.

Uređaj ima funkciju automatskog ponovnog pokretanja koja omogućuje ponovno pokretanje nakon nestanka struje i to s namještenom postavkom čim se napajanje ponovno uspostavit – zbog čega je TTK 32 E odličan i za uporabu s vanjskim vremenskim uklopnim satom.

Oprema odvlaživača zraka upotpunjena je lako dostupnim i perivim filtrom zraka. Pobrinuli smo se i za jednostavnu promjenu mjesta postavljanja iz jedne prostorije u drugu: Praktičan držač za kabel i utikač olakšava transport baš kao i ručka za nošenje i upravljivi kotači.



Posebna svojstva:
•Upravljačka ploča s LED rasvjetom
•Konstrukcija koja se lako održava
•Iznimno jednostavno rukovanje
•Vrlo kompaktan i lagan uređaj u svojem razredu snage
•Integrirano fiksiranje utikača

Garancija 24 mjeseci.

Spremnik 2,1 litara.

Za prostore do 15 m2/37 m3.

Idealno za sobe, manje prostore, garaže i tome slične prostorije.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
05.01.2021. u 09:11
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1027 puta