Aquarion – izvor alkalne ionizirane vode

  • Cijena: 10.990 kn
  • Približno: 1.478 
  • Šifra oglasa: 21955828
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Grad Zagreb, Črnomerec, Črnomerec
Stanje: novo
Mogućnost dostave:

Ovaj predmet može biti dostavljen
na tvoju kućnu adresu.

Cijena dostave: Uključena u cijenu

Opširnije:

Filter i ionizator vode.!
Aquarion je uređaj najnovije generacije koji proizvodi alkalnu ioniziranu, aktivnu vodu. Voda koja je oslobođena teških metala, klora i kemikalija, vodu bogatu kisikom, koja lakše prodire u naše stanice te takva alkalna voda ima antioksidativna svojstva.

Istovremeno uz stvaranje alkalne vode, Aquarion kroz drugu cijev ispušta i tzv. kiselu vodu, koja se stvara kao druga frakcija elektrolize i koja služi za vanjsku primjenu. Vrlo je dobra za našu kožu, a posebno se preporučuje osobama koje imaju problema sa gljivicama.

Promijenite vodu koju pijete i promijeniti ćete svoj život.!

AQUARION – IZVOR ČISTE, FILTRIRANE VODE
Od pradavnih vremena ljudi znaju za ljekovita svojstva koja voda može imati, a znanost je potvrdila da voda koja se pojavljuje u prirodi (izvorska voda, ledenjaci) zaista može biti živa i ljekovita. Koja su to svojstva žive vode? Bogata je kisikom, negativno nabijenim česticama (elektronima), lužnata je i organizirana u male organizacijske jedinice (klastere).

Upoznajte Aquarion, ionizator/filter vode s pet titan platinastih ploča i vrhunskim BioStone filterom. Uređaj koji, osim što čisti, mijenja vodu iz vaše slavine, omogućujući vam da u vlastitom domu svakodnevno pijete vodu sa svojstvima izvorske, žive vode.

BIOSTONE ULTRA FINI FILTER
Aquarion opremljen BioStone ultra finim filterom, koji predstavlja vrhunac filtracije vode u kućanstvu danas. BioStone je višeslojan filter koji se sastoji od vrlo fine membrane sa šupljim vlaknima – ista tehnologija koja se koristi za dijalizu – koja uklanja najsitnije čestice, kemikalije, pesticide, bakterije, protozoe, viruse, teške metale i klorne spojeve do 0,01 µm.

KISELOST ORGANIZMA – UZROK MNOGIH BOLESTI
Biokemijska ravnoteža kiselina i lužina (pH) u našem organizmu ključna je za održavanje unutarnje harmonije organizma. Kiselost u našem organizmu, malo po malo oštećuje naše stanice, tkiva i organe. Protiv tog zakiseljavanja naše se tijelo bori neutralizacijom nastalih kiselih spojeva, a u tome glavnu ulogu imaju bubrezi i pluća.
#zdravljevitamini

REDOVITO PIJENJE ALKALNE IONIZIRANE VODE:
- poboljšava hidrataciju stanica te ubrzava izlučivanje toksina iz organizma
- smanjuje se suvišna količina kolesterola u krvi
- pomaže tijelu da uspostavi idealnu težinu
- sportašima i rekreativcima pospješuje apsorpciju kisika u krvi te se ubrzava i skraćuje vrijeme oporavaka poslije povećane tjelesne aktivnosti
- pomaže u regulaciji razine šečera u krvi
- regulira krvni tlak te ga dovodi u ravnotežu
- rješavamo se osjećaja umora, premorenosti i pospanosti
- zaustavlja napredovanje bolesti i usporava proces starenja

Kontakt i putem WhatsApp i Viber

Proizvod je potpuno nov, garancija od 12 mj.
Moguća kartična obroćna otplata.

PROMIJENITE VODU KOJU PIJETE I PROMIJENITI ĆETE SVOJ ŽIVOT.!

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
10000 Zagreb
Županija
Grad Zagreb
Država
Hrvatska