Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Vitamini za djecu
  • Vitamini za djecu
  • Vitamini za djecu
  • Vitamini za djecu

Vitamini za djecu

Cijena
7,83 €
Šifra oglasa: 24657253

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

Lion Kids C - vitamin C s okusom naranče za zdravu i uravnoteženu prehranu vašeg djeteta,

https://www.gilvita.com/proizvodi/vitamini/calivita-lion-kids-vitamin-c/

Minerali i vitamini su veoma važni za esencijalni razvoj zdravog djeteta. Ne dozvolite da brigu oko prehrane vašeg djeteta vode institucije kao što su jaslice, vrtić ili škola.

Lion Kids C ukusne su kapsule s vitaminom C i okusom narandže.
Temelj za normalan i optimalan razvoj svakog djeteta je uravnotežena i zdrava prehrana. Briga o razvoju djeteta počinje u najranijoj dobi, već sa njegovim začećem te intenzivira tijekom predškolske i školske dobi. U toku rasta, djetetu su potrebni svi esencijalni nutrijenti kao što su minerali, vitamini, esencijalnie masne kiseline i druge aktivne tvari u dozama koje je danas gotovo nemoguće unijeti svakodnevnom prehranom.Brigu o prehrani naše djece prečesto prepuštamo institucijama poput jaslica, vrtića i škola, a ponekad i djeci samoj. Opterećeni poslom i manjkom slobodnog vremena, roditelji često ne mogu utjecati na kvalitetu namirnica i njihov izbor.

Istodobno, današnja su djeca za razliku od dosadašnjih generacija, daleko više opterećena obvezama i ugrožena sveopćim zagađenjem (od kemikalija u hrani, vodi, zraku do zračenja mobitela i kompjutera). Tu je i smanjena nutritivna vrijednost hrane prilikom procesa proizvodnje, prerade i pripreme te sve raširenija konzumacija takozvane junk food hrane. Zbog svega navedenog potrebe za kvalitetnim i prirodnim multivitaminskim nadomjescima sve su češće jer ćemo samo tako nadoknaditi sve esencijalne nutrijente potrebne za pravilan razvoj i zdravlje djeteta.
Osim toga, kapsule ne sadrže sastojke žitarica i mlijeka, pa ih mogu uzimati i djeca koja su alergična na mlijeko i neke žitarice (glutenska enteropatija). Kao rezultat pravilnije prehrane djeca će biti jača, fizički i mentalno sposobnija, što će biti čvrst temelj za život u svijetu odraslih. Ne bi smjeli raditi kompromise kada je u pitanju razvoj i zdravlje naše djece!

ZAŠTO JE LAVIĆE POTREBNO DAVATI DJECI SVAKI DAN?
jer sadrže sve sastojke nužne za razvoj živčanog sustava kao i za dobar vid jer daju dovoljno kalcija i ostalih nutrijenata potrebnih za razvoj zubi, kolagena, kostiju, vezivnog tkiva jer stimuliraju moždane funkcije, smanjuju razdražljivost, jačaju pamćenje i razvoj inteligencije djeteta stimuliraju imunitet i prava su protuteža raznim gaziranim pićima i grickalicama koji doslovno kradu cink iz organizma. Poticanje razvoja imuniteta je nužno, jer su predškolska i školska djeca posebno izložena zarazama i parazitima jer osiguravaju kontinuiranu opskrbu organizma mineralima i vitaminima čime se osigurava ujednačena koncentracija sastojaka u krvi tijekom 8 sati.

Više informacija na:
https://www.gilvita.com/proizvodi/vitamini/calivita-lion-kids-vitamin-c/

Imate pitanje?
Za naše kupce nudimo besplatno nutricionističko / zdravstveno savjetovalište.

Dostava proizvoda:
Narudžbe se šalju brzom kurirskom službom (GLS) od vrata do vrata na željenu adresu.
Uobičajeno vrijeme dostave je 24-48 sati, a dostava na otoke je 24-72 sata.
Za narudžbe iznad 300,00 kn usluga slanja je besplatna, a za iznose ispod 300,00 kn iznosi 15,00 kn.

Plaćanje pouzećem.

KAKO NARUČITI?
1. Putem web shopa: www.gilvita.com
2. E-mailom na info @ gilvita.com
3. Telefonom na 091 633 2370

Ovlašteni CaliVita partner: Andromeda d.o.o.
Oglas objavljen
04.02.2018. u 16:39
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
237 puta