Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Swanson maxim snaga fitosterola-CardioAid 60kom - Afričk šljiva
  • Swanson maxim snaga fitosterola-CardioAid 60kom - Afričk šljiva
  • Swanson maxim snaga fitosterola-CardioAid 60kom - Afričk šljiva

Swanson maxim snaga fitosterola-CardioAid 60kom - Afričk šljiva

Cijena
15,79 €
Šifra oglasa: 25973730

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Donja Dubrava, Donja Dubrava

Opis oglasa

Swanson Ultra maksimalna snaga biljnih sterola CardioAid
Veličina / količina 60 kapsula

Svi želimo smanjiti razinu kolesterola i puno se priča o toma Da, zdrava prehrana koja ima nisku razinu zasićenih masti zasigurno će pomoći. Da, redovita vježba će vam pomoći. Ali što još možemo učiniti da zaustavimo ovu opasnu, ljepljivu naslagu i začepljenje naših arterija? Swanson Ultra Najveća snaga biljnih sterola CardioAid iskorištava prirodnu ljekovitu snagu biljaka kako bi, zasigurno, bio najučinkovitiji način snižavanja kolesterola.
Što je Swanson Ultra maksimalna snaga biljnih sterola CardioAid?
Biljni steroli (također poznati kao fitosteroli) važni su sastojci ovojnica biljnih stanica. Kao hranjiva tvar, možda ćete se pitati što to za vas može učiniti, ali istina je da oni imaju veliku sličnost s glavnim sastojkom naših tijela.

Oni su, za sve namjere i svrhe, gotovo identični kolesterolu koji se nalazi u našim tijelima. Kad čujemo 'kolesterol', mi imamo tendenciju da mislimo najgore, pa zašto bi namjerno više stavili u sebe. Činjenica je da postoji "dobar kolesterol" i "loš kolesterol". Loš kolesterol, također poznat kao LDL kolesterol je zapravo dokazano da reagira na Swanson Ultra Maximum Strength Plant Sterols CardioAid, smanjujući svoje količine u našem krvotoku značajno.

Poput različitih vrsta kolesterola, postoje različiti tipovi biljnih sterola. Svaka biljka koju jedete, bilo da se radi o voću, povrću, sjemenu ili orašastim uljima, sadržavat će one različite vrste sterola. Swanson je prvi put doveo do tih fitosterola i stvorio Swanson Ultra maksimalnu snagu biljnih sterola CardioAid - najučinkovitiji borbeni udar za kolesterol u optimalnoj dozi.

Od otkrića 1922. godine, znanstvenici su istraživali načine na koje biljni steroli mogu pomoći vašem kardiovaskularnom sustavu raditi bolje, bez opasnosti od LDL kolesterola. Sada, kada tehnologija krene u budućnost, i vi možete iskoristiti prednosti ovog nevjerojatnog prirodnog resursa.

Što se koristi za Swanson Ultra Maximum Strength Sterols CardioAid?
Budući da su Swanson Ultra Maximum Strength Steroli CardioAid nevjerojatno slični u staničnoj strukturi molekulama kolesterola, oni zapravo mogu blokirati apsorpciju kolesterola našim crijevima. To zauzvrat prirodno smanjuje količinu LDL kolesterola u našem krvotoku.

Kada se uzima kao dio dijeta niske razine zasićenih masti i kao dio redovitog tjelovježbe, postoji snažna korelacija između Swanson Ultra Maximum Strength Sterols CardioAid i smanjene šanse kardiovaskularne bolesti.

Odrasli s razinama kolesterola od 190 mg / dl ili više smatraju se vrlo visokim rizikom
Razine kolesterola od 160 do 189 mg / dL su visoki rizik
Razina kolesterola od 130 do 159 mg / dL je granična visina.
Kao što vidite, ne treba mnogo da vas uputi u opasno visoki teritorij. Biljni steroli bore se protiv tih visokih razina zaustavljanjem LDL-a od zarobljavanja u našim krvnim žilama i oštećenjem slobodnih radikala.

Ali može li Swanson Ultra Maximum Strength Steroli CardioAid stvarno pomoći? Studije su bile uvjerljive - bez presedana. Podaci pokazuju da redovita konzumacija biljnih sterola može smanjiti kolesterol za nevjerojatnih 30%. Zapravo, u jednoj studiji od 53 osobe, nije bilo ni jednog subjekta koji nije imao neku vrstu snižavanja LDL kolesterola u tijelu.

Patentirana formula u CardioAid fitosterolima jamči najučinkovitije sredstvo za snižavanje kolesterola na najjednostavniji, ali definitivniji način do sada.

Koja je preporučena doza Swanson Ultra Maximum Strength Sterols CardioAid?
Kao dodatak prehrani, uzmite jednu kapsulu dva puta dnevno s vodom i hranom, ili prema preporuci vašeg zdravstvenog pružatelja usluga.

Posebne mjere opreza
Ostali sastojci: Želatina, magnezijev stearat.

Ako ste trenutno na drugom lijeku, ili imate druge medicinske, alergijske ili prethodne komplikacije koje mogu ometati ovaj dodatak, prije uporabe zatražite liječničku pomoć od liječnika.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Nemojte uzeti ako je vanjska brtva slomljena ili oštećena prilikom kupnje.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
18.11.2020. u 10:32
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
591 puta