Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • HITOZAN

HITOZAN

Cijena
38,62 €
Šifra oglasa: 28463199

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Jarun

Opis oglasa

TIENS HITOZAN

TIENS Hitozan proizveden je iz oklopa crvenonogih rakova. Odlikuje se vrlo visokim - 85% stupnjem deacetilacije hitina. Što je stupanj deacetiliranja ovog organskog spoja viši, jače je biokemijsko djelovanje dobivenog hitosana. Dakle, formula je izuzetno učinkovit.

Hitozan prisutan u pripremi se ne probavlja niti apsorbira u ljudskom tijelu. Nakon ulaska u želudac, značajno povećava svoj ​​volumen u doticaju s vodom te učinkovito zaustavlja glad. Osim toga, vlakna hitina se omataju oko molekula masti, što ih čini neprobavljivim za probavne enzime. Jedna molekula hitozana veže nekoliko puta više masnoće u usporedbi s vlastitom težinom, a vezana masnoća kasnije se izlučuje iz tijela. U isto vrijeme, tvar ne ograničava apsorpciju vitamina topivih u mastima A, D i E, što su potvrdila i znanstvena istraživanja.

DJELOVANJE

- Zahvaljujući svojim svojstvima hitosanu olakšava kontrolu težine te se također preporuča osobama koje pate od poremećaja lipida.

- Sastojak olakšava prijenos želučanog sadržaja dalje u probavni trakt. Osim toga, pomaže jačanju crijevne sluznice i poboljšava peristaltiku.

- Vlakna hitina imaju sposobnost da se vežu i uklanjaju žučne kiseline i kolesterol iz probavnog sustava. Pri tome snižavaju razinu LDL kolesterola u krvi. Redovita uporaba preparata pomaže u kontroli krvnog šećera i cirkulaciji krvi.

- Hitozan čisti probavni sustav i cijelo tijelo od teških metala kao što su olovo i živa, kao i od toksina kroz svoju sposobnost vezivanje i izlučivanjem u stolici. On također može aktivirati prirodnu obranu tijela.

- Dodatak hitozana u prehrani, posebice onog s visokim stupnjem deacetilacije, je koristan za bakterijsku floru u probavnom sustavu.

DOZIRANJE

Popiti 1-2 kapsule dva puta na dan, najbolje ujutro na prazan želudac. Za kontrolu težine capsule treba popiti 20 minuta prije obroka.

VAŽNA NAPOMENA

Ne preporuča se za djecu mlađoj od 12 godina.

Hitozan se mora uzimati u razmaku od 2 sata sa ostalim ljekovima. Budući da ima svojstvo upijanja, Hitozan im može umanjiti djelovanje. Ne konzumirati zajedno sa TIENS Duplom Celulozom.


Prodajna cijena sa popustom 291 kn ( 364 kn )

Registrirajte se preko linka, naručujte samostalno i ostvarujte trajno dodatne popuste na sav Tiens asortiman te koristite pogodnost plaćanja karticama !!

https://b2c-hr.tiens.com/hitozan?productId=196&redirect=301

Za sva dodatna pitanja i informacije te narudžbu nazovite na broj mob. 098 94 02 308 te mail vitalbody.webstore@gmail.com
Oglas objavljen
11.12.2019. u 18:54
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
284 puta