Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Flex4Joints - najučinkovitija kombinacija za zaštitu zglobova!
  • Flex4Joints - najučinkovitija kombinacija za zaštitu zglobova!

Flex4Joints - najučinkovitija kombinacija za zaštitu zglobova!

Cijena
19,24 €
Šifra oglasa: 23715724

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Flex4Joints, 330 g -> kratkotrajno VELIKO sniženje cijene!
Made in Canada.
Rok trajanja = kraj 2019.g.

Cjelovita (najkompleksnija) uravnotežena formula za zdravlje zglobova.
Sinergija najučinkovitijih sastojaka za zaštitu i brži oporavak zglobova, poput glukozamin sulfata i kondroitina, itd. (minerala, posebnih ekstrakata, enzima...) - sve u jednoj kombinciji.

Sadrži (i) vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, kao i obnovu kostiju.
Starenjem zglobovi postaju manje otporni na opterećenja. Na kvalitetan status koštanozglobnog sustava možemo djelovati u mladosti kada stvaramo snažnu osnovu za daljnji životni vijek. S te strane, ovaj proizvod je od velike koristi mladima, ali i starijima koji žele očuvati svoje zglobove.

NAJKOMPLETNIJA FORMULA!!!
DALEKO NAJPOVOLJNIJI odnos kvalitete i cijene!
(neki proizvodi u kapsulama sadrže i 10 puta manje glukozamina i kondroitina (a bez ostalih bitnih suplemenata - sastav/količina/ je vidljiv na slici) - za (puno) višu cijenu - ova je trenutno debelo SNIŽENA!)

Glukozamin sulfat prirodni je šećer iz ljuštura školjaka te srži i kosti životinja. Kao glavna kompomenta građe zgloba i njegove efikasnosti kolagen je najvažnija sastavnica vezivnog tkiva koja pomaže njegovo obnavljanje nakon aktivnosti ili operacija, osiguravajući potrebnu elastičnost. Osim koštanozglobnog sustava, veliku ulogu ima u zaštiti kose, kože i noktiju te izgradnji kvalitetne strukture kralježnice koja čini osnovni potporanj cijelom tijelu.
Ultra MSM ( metilsulfonilmetan ) je prirodan spoj sumpora koji predstavlja izvor organskog sumpora za metaboličke procese u organizmu.
Vitamin C je čovjeku neophodan zbog njegove uloge u proizvodnji kolagena koji sastavni dio zglobova te vezivnog tkiva. Također pomaže zacjeljivanje rana, normalnoj funkciji imuloškog sustava, kognitivnog sustava.
Mangan je mineral koji sudjeluje u oblikovanju i održavanju kostiju, hrskavice i veznog tkiva te kao takav pridonosi sintezi bjelančevina i stvaranju energije iz hrane.
Kalcij je najzastupljeniji mineral u ljudskom organizmu, neophodan u izgradnji kostiju i zubi te prijenosu živčanih impulsa odgovornih za kontrakciju mišića.
Anti 5-LOX, ekstrakt tamjana indijske biljke Boswellije.
Anti - flam™ Curcumin, također sastojak indijske biljke ( curcuma ), odavna se koristi u tradicionalnoj medicini.
Bormelain je enzim iz ananasa.
Flex4Joints je tako strukturiran sastav da je pogodan za sportaše, osobe koje konstantno obavljaju težak fizički rad, ali i za svakoga tko zdravstveni status ne želi prepustiti slučaju .

Preporučena upotreba:Usipajte 1 dozirnu mjericu (10g.) FLex 4 Joints-a u 230 - 240 ml vode ili omiljenog napitka, promiješajte i popijte.

Sastav:
Flex4Joints, 330 g

Pakiranje:
330 g

KRATKOTRAJNA PONUDA = sniženje!
REDOVNA CIJENA = 290kn!!
(+ nisam nikakav 'dealer' sumnjivih proizvoda, poput nekih, - Flex4Joints je kupljen u trgovini po navedenoj cijeni!)
Oglas objavljen
05.02.2018. u 09:09
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
504 puta