Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ODLAGALIŠTE PLOVILA  /DRY DOCK /ZIMSKI VEZ/SMJESTAJ PLOVILA SERVIS
  • ODLAGALIŠTE PLOVILA  /DRY DOCK /ZIMSKI VEZ/SMJESTAJ PLOVILA SERVIS
  • ODLAGALIŠTE PLOVILA  /DRY DOCK /ZIMSKI VEZ/SMJESTAJ PLOVILA SERVIS

ODLAGALIŠTE PLOVILA /DRY DOCK /ZIMSKI VEZ/SMJESTAJ PLOVILA SERVIS

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 29820575

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Istarska, Marčana, Rakalj

Opis oglasa

Nakon nekoliko ljetnih mjeseci uživanja u svom plovilu, potrebno se pobrinuti da je ono tijekom zime zaštićeno te ga nikako ne želite prepustiti vjetru, kiši, olujnom moru ili još gore, nepozvanim gostima. Iz tih razloga, suha marina je idealno rješenje za Vaše dragocjeno plovilo.

M.K. Nautica nudi smještaj svih veličina plovila i prikolica za plovila na suhom vezu, tijekom cijele godine. Za vrijeme zimovanja Vaše plovilo biti će sigurno i zaštićeno pod stalnim 24/7 video nadzorom te ćemo plovilo, motor i opremu održavati i servisirati kako bi uvijek bilo spremno za Vaše nove, nezaboravne avanture.



Našim klijentima na raspolaganju je cca 5000m2 ograđenog prostora, a koji može primiti cca 80 plovila. Smještaj plovila organiziran je na unificiranim ležaljkama ili na prikolici vlasnika. Tijekom zimovanja vodi se briga o stanju baterija, održavanju unutrašnjosti, prozračivanju, odvlaživanju, antifouling uz mogućnost raznih popravka i ugradnje opreme.
Plovilo se sprema za plovidbu u skladu sa zahtjevima klijenta te su u dogovorenom terminu spušta u more. Raspolažemo dizalicom nosivosti do 22.5 tone te našim klijentima nudimo kompletnu uslugu izvlačenja ili urona plovila te prijevoz do ili od suhe marine.

Za sve nedoumice vezano za suhu marinu i smještaj plovila, slobodno nam se obratite putem maila, telefona ili kontakt forme kako bi Vam savjetima i sugestijama ponudili najoptimalnije rješenje te izradili ponudu i definirali cijenu usluge.
www.mk-nautica.eu
Oglas objavljen
28.06.2022. u 17:22
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1752 puta