• Noćni Adapter AWT Advance EX (Clip On)
  • Nemoj propustiti priliku!

Noćni Adapter AWT Advance EX (Clip On)

Cijena
18.976 kn ~ 2.552 €
Šifra oglasa: 19195787

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

*U ponudi od distributera, uz račun i jamstvo* Advance EX je adapter kojim dnevnu optiku pretvarate u noćnu tako što ga postavite na objektiv vaše dnevne optike. To je mlađi brat poznatog HRBW 34, uređaja koji predstavlja svojevrsnu revoluciju kada su u pitanju noćni monokulari visoke rezolucije i adapteri koji vašu dnevnu optiku pretvaraju u noćnu. Advance EX nam daje prikaz u nijansama zelene za razliku od HRBW34 čija tuba nam daje crno bijelu sliku.
Što je to što Advance seriju čini tako posebnom i zašto su ovi uređaji toliko posebani u odnosu na druge i zašto su u tako kratkom vremenu zauzeli mjesto ispred drugih? Zato što uklanjaju sve one boljke koje iskazuju drugi uređaji ove namjene.

Kao prvo, tu je iznimno čvrsto i otporno tijelo od posebnih aluminijskih legura koje podnosi i naintenzivniji rad i po najtežim uvjetima.

Drugo, stezni prsten je od metala i napravljen na način da otklanja pomake, isklizavanje, teško nasjedanje, skidanje, potrebu za dodatnom opremom (akumulatorima) i tako dodatnim i skrivenim troškovima...

Treće, potrošnja baterija je dovedena do savršenjstva tako da vam HRBW 34, za razliku od drugih uređaja koji nastoje postići što i on i čiji se rad na paketu baterija doslovno mjeri u minutama, osigurava autonomiju rada na jednoj bateriji od preko 50 sati. To znači da ne morate imati pune džepove baterija ili posebne akumulatore. Uređaj je samodostatan i s najduljom autonomijom rada.

Četvrto, njegovu bit čine visokokvalitetne komponente koje vam osiguravaju noćni prikaz visoke rezolucije i jasnoće te dometa koji vam neće pružiti niti jedan drugi uređaj za ovu cijenu. Riječ je o posebno konstruiranim visokokontraslnim lećama koje omogućavamu korištenje na uređajima i od 12x povećanja, pa i više. Povećanje s njegovim monokularom je 8x.

Peto, jednostavnost upotrebe je dovedena do savršenstva. Postavite ga na objektiv vaše optike i sve što u uporabi trebate raditi je upaliti ga. Nema bezbroj podešavanja, programiranja, memoriranja. Svrha ovog uređaja je da vašu dnevnu optiku pretvori u noćnu i on to čini bolje od bilo kojeg drugog.

Šesto, paleta dodatne opreme ovaj uređaj čini uistinu svestranim i visokofuncionalnim. Daljinski upravljač, dodatni IC osvjetljivači (mada će vam vrlo rijetko trebati s obzirom na visoku osjetljivost i kvalitetu fotokatodne cijevi), te monokularni adapter koji ovaj uređaj pretvara u samodostatan noćni monokular ogromnog povećanja od 8x, ovaj uređaj čine najsvestranijim Clip-On uređajem na tržištu.

Tehničke karakteristike uređaja:
Vidno polje, stupnjeva 13
Raspon izoštravanja, m 12 ... ∞
Objektiv leća
Žarišna duljina objektiva, mm 80
Efektivna blenda 1:1,5
Promjer objektiva, mm 53
Povećanje dnevne optike: prihvatljivo / optimalno 1-20/2-8
Izvor napajanja, V CR123A, 3В
Vrijeme rada na jednoj bateriji, sati, ne manje od 54
Promjer izlazne leće, mm 22
Temperaturni raspon rada, °C -30 ... +50
Stupanj zaštite prema IEC 60529 / moguće naručiti IPX6 (IPX8)
Dimenzije (lduljina x širina x visina), mm 214х62х62
Težina, kg 0,62
Dodatna oprema po narudžbi


noćni ciljnik, adapter, optika, nišan, clip on, clipon, SWT, Yukon, Pulsar, Jaeger, Craft, Edge, DN55, Digisight, DFA75, 75

Lapis Plus

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
27.09.2018. u 13:33
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
3188 puta

Lapis Plus

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska