• INFIRAY MATE MAL25  TERMALNI CLIP ON NASTAVAK
  • INFIRAY MATE MAL25  TERMALNI CLIP ON NASTAVAK
  • Nemoj propustiti priliku!

INFIRAY MATE MAL25 TERMALNI CLIP ON NASTAVAK

Cijena
2.654,46 €
Šifra oglasa: 39270760

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar, Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

Novi InfiRay Mate MAL25 može se izvrsno koristiti i kao dodatak i kao uređaj za promatranje. Termovizijska kamera ima kompaktno i robusno kućište. S dužinom od 13,2 cm, MAL25 je ugodno kratak i ne nakuplja se previše. Sa svojim objektivom od 25 mm prikladan je za kratke i srednje udaljenosti. S novom serijom Mate, InfiRay postiže dosad neviđenu razinu kvalitete i preciznosti slike: kombinirane su i ugrađene značajke iz godina razvoja klipova. Uređaj nudi ultra-precizno podešavanje u X i Y osi, nadmašujući sve prethodne uređaje proizvođača u smislu tvorničke preciznosti.

Senzor toplinske slike ima razlučivost od 384 x 288 piksela, korak od 12 µm i osjetljivost od 30 mK. Termalna slika prikazuje se na OLED HD zaslonu (rezolucija: 1.024 x 768 piksela). Dostupno je pet paleta boja za odabir. Slika se može fokusirati ručno. Što se tiče kvalitete slike, novi MATE uređaji omogućuju povećanje opsega do 10x. Oštrina kontrasta i kvaliteta slike ponovno se ističu u odnosu na prethodni model i vrhunac su ovog fotoaparata. S kamerom je moguće spremiti do četiri različite postavke za optiku. Termovizijska kamera ima WLAN modul. To vam omogućuje prijenos toplinske slike na vaš mobilni uređaj putem aplikacije. Nadalje, termovizijska kamera sada ima funkciju snimanja fotografija i videa (s 32 GB interne memorije). Dodatno, uređaj sada ima funkciju slike u slici, podešavanje dioptrije za one koji nose naočale i Type-C HDMI video izlaz za žičani prijenos slike.

Novi Mate MAL 25 ima unutarnju punjivu bateriju. Koristeći novi VOx senzor, termovizijska kamera ima iznimno nisku potrošnju energije i omogućuje više od 4,5 sata trajanja baterije. Ovo se također može proširiti dodatnim kompletom baterija ako je potrebno. Kao opcije dostupni su i okular za promatranje i laserski daljinomjer s integriranom baterijom.

U isporuku su uključeni:

Termovizijska kamera InfiRay Mate MAL25
kabel za punjenje (USB)
video kabel
Upute za uporabu
transportna torba

ZA GOTOVINU POPUST!!!1

Karta

LOV I RIBOLOV

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Petra Zrinskog 10, 43000 Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Hrvatska
Oglas objavljen
07.05.2024. u 12:22
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1599 puta

LOV I RIBOLOV

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Petra Zrinskog 10, 43000 Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Hrvatska