• Stahls LED EZ Weeder – Odstranjivač viška folije sa LED svjetlom
  • Stahls LED EZ Weeder – Odstranjivač viška folije sa LED svjetlom
  • Nemoj propustiti priliku!

Stahls LED EZ Weeder – Odstranjivač viška folije sa LED svjetlom

Cijena
33,18 €
Šifra oglasa: 33980177

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Gredice
Stanje
novo

Opis oglasa

STAHLS LED WEEDER - ODSTRANJIVAČ VIŠKA FOLIJE

Stahls EZ Weeder – Odstranjivač viška folije
Stahls EZ Weeder. Stahls Termo Folije su najkvalitetniji materijali koji se mogu pronaći na tržištu. U segmentu termo tisak Stahls već godinama gradi renome, najprodavanijih i najkvalitetnijih termo transfera za apliciranje na majice i tekstil. Stahls Cad-Cut i Cad-Color transferi su koji se koriste gotovo u svim granama tekstilne industrije. Stahls materijali također se koriste u sportskoj i modnoj industriji, za ukrašavanje modnih detalja, te u sportskoj za tisak na dresove i opremu. Cad Color folije su print/cut materijali za tisak na Eco solvent printerima iz role. Svakako odličan izbor ako želite konstantno kvalitetan te cijenom povoljan materijal. U našem shopu potražite razne vrste termo materijala za tekstil kao što su Glitter, Effect, Reflective, ili Flock te Flex folije print i cut. Više informacija o Stahls termo folijama, razne tutoriale i video prezentacije možete pogledati na StahlsTV.com

Stahls EZ Weeder. Moćan alat za lakše odstranjivanje viška folije. Ergonomska drška napravljena od vrhunskog materijala obložena gumom. Takva drška pruža bolje i lakše držanje te ujedno i čiščenje svih Cut i print/cut materijala prije samog apliciranja. Vršak ovog alata vrlo je tanak i špičast, te se folija lagano napikava i skida sa ljepljive transfer folije. Svakako preporuka svima koji često čiste termo folije, pogotove aplikacije koje u sebi imaju vrlo sitne detalje. Svim našim kupcima koji kod nas kupe robe u vrijednosti iznad 2.000,00 kn poklanjamo EZ Weeder.

Novi Led EZ Weeder
Novo u ponudi je Stahls Led Weeder. Na klasičan EZ Weeder inovatori iz Stahlsa implementirali su led svijetlo koje omogućava lakše čišćenje i praćenje rezane linije na vašoj grafici koju čistite. Vrlo prakitičan alati koja sa ovom najnovijom inovacijom uvelike olakšava čišćenje folije i ujedno ubrzava proces čišćenja viška odrezane folije u tehnici termo tiska.

*Navedena cijena je bez PDV-a
*U navedenu cijenu nije uračunata dostava
*Dostava po Hrvatskoj 40 kn

Karta

Objekti u blizini

T-shirt WorkShop

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Gredice 7, 10000 Zagreb, Zagrebačka, Hrvatska
  • Web adresa: https://geadata.hr/
Oglas objavljen
10.03.2024. u 06:40
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
732 puta

T-shirt WorkShop

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Gredice 7, 10000 Zagreb, Zagrebačka, Hrvatska
  • Web adresa: https://geadata.hr/