Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2
  • PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2
  • PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2
  • PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2
  • PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2
  • PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2
  • PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2

PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2

Cijena
86,14 €
Šifra oglasa: 31682264

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Opatija - Okolica, Poljane
Stanje
novo

Opis oglasa

PASIRKA ZA RAJČICU-PARADAJZ RUČNA FLB SPEEDY SP2

Linija pasirki za rajčice Fabio Leonardi poznata je po kvaliteti izrade i trajnosti, što je vidljivo i kod modela SP2 Speedy. Pasirka za rajčicu Fabio Leonardi izgrađena je tako da traje i prenosi se generacijama koje dolaze.
Leonardi pasirka za rajčice biti će od velike pomoći u svakom kućanstvu. Pomoću Leonardi pasirke s lakoćom možete napraviti cijeđenje neobrađenih ili kuhanih rajčica, drugog različitog voća kao što je to npr. aronija i povrća pogodnih za proizvodnju sokova ili pirea. Za razliku od ostalih na tržištu svi modeli pasirki Fabio Leonardi imaju inox cjedila kao i pocinčano ljevane metalne puževe. Opruga puža je od inoxa. U kombinaciji s metalnom spiralom i pvc pasirkom osigurava se temeljito mljevenje rajčica i drugih proizvoda. Ručka je izrađena od nehrđajućeg čelika i plastike. Pasirka se vrlo jednostavno montira na rub stola i pričvrsti sa žljebom preko ruba u posudu. Stavi se voće ili povrće koje želimo pasirati – bez koštice ili stabljika u spremnik i pritisne ih se u kućište pasirke. Sok će izaći iz rupa i pasti u korito koje ga dovodi u Vašu posudu za prikupljanje, dok se sjemenke eliminiraju kroz mali otvor na kraju.
Jedinstvena značajka Fabio Leonardi pasirki je rad bez brtvi, što većina ostalih pasirki za pasiranje rajčice koristi. Brtve s vremenom postaju suhe, puknute, nose bakterije i potrebno ih je tijekom vremena stalno mijenjati. Pasirke Fabio Leonardi uklonili su brtvu i umjesto toga dizajnirali su žlijeb za hvatanje soka kroz niti pričvršćivača.
Nakon upotrebe pasirku je dovoljno oprati vodom i blagim deterdžentom, te je ostaviti da se temeljito osuši. Plastični dio pasirke je zaštićen tako da može ići u perilicu posuđa, ali pasirka, spirala i rukohvat svakako se trebaju ručno oprati. Kako biste sačuvali spiralu i pasirku u optimalnom stanju, povremeno možete premazati i maslinovim uljem nakon čišćenja. Pomoću Leonardi pasirke u svega nekoliko okretaja imati ćete čisti sok od rajčice. Fabio Leonardi – proizvedeno u Italiji – garancija vrhunske kvalitete.

Tehnički podaci:
dimenzije spremnika: 6 1/2˝ x 6˝ , dubina ulaza: 1 1/2˝, dužina zaslona: 4 1/2˝, dužina spirale: 7˝, dimenzije: dužina 8 1/4˝, širina 5 1/2˝

=============

Fatur - Trgovina poljoprivredne opreme
Webshop FATUR - www.fatur.hr

Telefon i fax: +385 (0) 51 708 148
Mobitel: +385 (0) 98 177 4670
E-mail: info@fatur.hr

Prodajni centar Fatur: Poljane 200, 51414 ičići

Trgovina sa tridesetgodišnjom tradicijom, svi strojevi i alati koje prodajemo su dostupni istog trenutka. Sve oglašene proizvode imamo na skladištu svakog trenutka.

Omogućavamo vam sve načine plaćanja: virman / opća uplatnica / gotovina, DEBITNE I KREDITNE KARTICE, OBROČNO PLAĆANJE (NA RATE 0% beskamatno) u trgovini i WEB SHOPU.

Mogućnost ogleda i prezentacije. Osigurana DOSTAVA NA PODRUČJU CIJELE HRVATSKE.

Počastite nas Vašom posjetom u PRODAJNI CENTAR FATUR, 51414 IČIĆI, POLJANE 200 ili posjetite naš WEBSHOP: www.fatur.hr

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
06.05.2022. u 13:17
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1682 puta