• JBL TestLab KOI
  • JBL TestLab KOI
  • Nemoj propustiti priliku!

JBL TestLab KOI

Cijena
95,56 €
Šifra oglasa: 28096836

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Borčec
Stanje
novo

Opis oglasa

JBL ulazi na tržište s potpuno novim JBL Testlabom za Koi, savršenim za početak nadolazeće sezone ribnjaka. Deset vrlo preciznih ispitivanja vode omogućuju koi entuzijastima brzu i točnu analizu vode.

Budući da koi ribnjaci imaju tendenciju da nemaju vegetaciju i sadrže mnogo ribe koja se redovito hrani, povećane razine fosfata stoga uzrokuju problematičan porast algi do 10 mg / l. Potpuno novi JBL fosfatni test za koi ribu pokazuje vrijednosti između 0,1 i 10,0 mg / l tako da se mogu poduzeti početne kontraaktivne mjere. Tek kada se vrijednost fosfata smanji na vrijednost ispod 2,0 mg / l sredstvom za uklanjanje fosfata, kao što je JBL PhosEX ribnjak, moguće je promijeniti osjetljivost JBL Phosphate Test Sensitive koja također bilježi niže vrijednosti između 1,8 i 0,02 mg / l.

Oba testa sadržana su u JBL Testlab za koi šarane.

Zbog visokih pH vrijednosti u koi ribnjacima, osim odgovarajućeg pH testa, uključen je i test za amonijak. Kada su pH vrijednosti visoke, sve veći udio netoksičnog amonijaka pretvara se u akutno otrovni amonijak. Sljedeće faze razgradnje dušika nitrita i nitrata mogu se također precizno odrediti testovima.

Ispitivanja za određivanje karbonata i ukupne tvrdoće i dalje su dio kompleta. Osobito koi entuzijasti redovito testiraju ukupnu tvrdoću, jer nizak sadržaj minerala u vodi može dovesti do pojave raznih bolesti. Uz probleme s algama, test sa sadržajem kisika može pokazati može li gubitak kisika, koji se pojavljuje noću zbog algi, biti opasan za ribu, te će biti nužna aeracija ribnjaka.

Svi sadržani JBL testovi vode nisu podložni temperaturi vode i osiguravaju ispravno očitavanje između 4 i 35 ° C.

Karta

Objekti u blizini

Egzotika.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
12.06.2019. u 01:20
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1233 puta

Egzotika.hr

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska