Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet
  • 1973 Ford Mustang kabriolet

1973 Ford Mustang kabriolet

Cijena
24.421 €
  • Financiranje već od 276,44 € mjesečno

    Iznos
    24.400,00 €
    Minimalna vrijednost
    700,00 €
    Maksimalna vrijednost
    40.000,00 €
    Rok otplate
    120 mj.
    Minimalna vrijednost
    24 mj.
    Maksimalna vrijednost
    120 mj.
    Anuitet*
    276,44 €
    Fiksna kamatna stopa
    6,45%
    EKS
    6,64%
    Ukupni iznos otplate kredita:
    33.172,23 €
    Želim informativnu ponudu

    Izračuni su informativnog karaktera.
    Nastavite na stranice Addiko banke ako želite u 3 minute dobiti informativnu ponudu ili podnijeti zahtjev za kredit.

Šifra oglasa: 6565686

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem navedeni auto, star preko 40 godina u odlilčnom stanju! Uvezao sam ga iz Amerike prije 7 godina u vrlo dobrom stanju i od tada doradio do kraja. Prodajem zbog privatnih razloga i nemogućnosti daljnje brige i uživanja u njemu. Auto je cijelo vrijeme bio u temperiranoj garaži (bez vlage i nikad na temperaturama blizu ili ispod nule). Za sve bitne stvari koje su mijenjane na njemu su korišteni originalni dijelovi naručivani iz Amerike. Opremljen je tvorničkim servo upravljačem, automatskim mjenjačm, električnim podešavanjem krova te rijetkom i traženom tzv. "Nasa hood" haubom rađenom za "ram air" sustav za sabijanje hladnog zraka u usis. Audio sustav u njemu se sastoji od CD playera, 4 zvučnika te kilovatnim pojačalom i subwooferom u prtljažniku. Cijeli audio sustavi je vrijednosti oko 1500 dolara. Sve stvari na autu su funkcionalne i rade kako bi i trebale: automatski mjenjač, sve kazaljke i svjetlosni signali, brisači, eletrično namještanje i skidanje krova pomoću prekidača. Motor je obujma 351 kubičnog inča (cca 5.8L) u V8 konfiguraciji, model Cleveland i radi savršeno. Mijenjanje brzina teče glatko i bez škljocanja, lupkanja ili slične buke. Kočenje je čvrsto, linearno i bez zanošenja auta u bilo kojem smjeru te bez treskanja. Komplet paljenje, amortizeri te kočnice s diskovima su novi i neće zahtijevati ikakva ulaganja u skorijoj budućnosti. Auto je u tvorničkoj boji Wimbledon White sa crnim mat naljepnicama, također tvorničkim (1973. godina je bila posljednja godina korištenja naljepnica, nakon toga su se počele koristiti boje). Održavanje ovakvog vozila je jednostavno zbog vrlo malo elektronike te se može vrlo lako pristupiti bilo kojem dijelu motora zbog oveće haube. Uz auto dajem i brdo dokumentacije i savjeta o održavanju ovog modela (npr. mijenjanje amortizera, električna shema i slično...).
Sva papirologija je riješena prilikom uvoza te je registriran svake godine na hrvatske papire i registraciju (na moje ime). U 7 godina nije se dogodila niti jedna jedina primjedba na auto tijekom tehničkih pregleda, a i osvojio je nekoliko nagrada za najbolji starodobni automobil na oldtimer izložbama.
Cijena nije fiksna za kupce koji me uvjere da auto idu u dobre ruke i da će biti mažen i pažen kao što je bio do sada.
Više informacija ili slika slobodno zatražite kontaktom preko Njuškala ili na navedeni broj mobitela, a možemo se dogovoriti i za osobni pregled auta, dapače.

Registriran do lipnja 2016. godine.
Oglas objavljen
10.03.2016. u 09:02
Do isteka još
oglas istekao