Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Pula - PRILIKA !!! garsonijera na odličnoj lokaciji (prodaja)
  • Pula - PRILIKA !!! garsonijera na odličnoj lokaciji (prodaja)
  • Pula - PRILIKA !!! garsonijera na odličnoj lokaciji (prodaja)
  • Pula - PRILIKA !!! garsonijera na odličnoj lokaciji (prodaja)
  • Pula - PRILIKA !!! garsonijera na odličnoj lokaciji (prodaja)
  • Pula - PRILIKA !!! garsonijera na odličnoj lokaciji (prodaja)
  • Pula - PRILIKA !!! garsonijera na odličnoj lokaciji (prodaja)

Pula - PRILIKA !!! garsonijera na odličnoj lokaciji (prodaja)

Cijena
39.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 29119962
  • Stambena površina
    19,47 m²
  • Broj soba
    Garsonijera

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Pula, Šijana
Tip stana
U stambenoj zgradi
Broj etaža
Jednoetažni
Broj soba
Garsonijera
Kat
Visoko prizemlje
Stambena površina
19,47 m²
Šifra objekta
570-7605

Opis oglasa

Pula - PRILIKA !!! Stan je adaptiran i postavljene su potpuno nove instalacije struje i vode, dok su podovi stana popločeni 'rustikalnim' granito-gres pločicama najviše kvalitete dodatno ukrašenim 'mozaik' bordurama. Novom keramikom opločene su, kako zidne tako i podne površine u kupaonici garsonijere.
Garsonijera je dodatno oplemenjena detaljima od prirodnog kamena i drvenih greda, kao i potpuno novom čajnom kuhinjom.
Od namještaja u cijenu stana je uključena sjedeća garnitura sa sobnim stolićem, komoda sa ladicama za garderobu i TV uređaj, stol sa dvije stolice za blagovanje, te dva kupaonska ormarića i frižider.
Stan je klimatiziran, ali opremljen i centralnim grijanjem na struju štednog niskoenergetskog radijatora.
Zgrada također ima proveden i ugrađen zemni plin.
Legalizacijom s rješenjem pravomoćnosti od 2015. godine garsonijeri je povećana kvadratura za dimenziju nadkrova na ulazu stana od 4 m2 (računajući prema koeficjentu 'natkrivene terase' sa ulaznim stepeništem) , a koja uključuje i ulazno / prirodnim kamenom opločeno / stepenište sa podestom dimenzije 2m2, koje se jednostavnom izradom dva zidna 'vjetrobrana' sa lijeve i desne strane ulaznog podesta u garsonjeru može pretvoriti u lođu koeficijenta 0,75% m2 stana, što uz koeficijent preostalog dijela natkrivenog ulaznog krovišta trijema povećava ukupnu kvadraturu garsonijere za 2 m2 neto površine!

Lociranost stana:
Stan se nalazi u širem centru grada Pule, udaljen svega 5 minuta hoda od dva velika tržna centra s jedne, i autobusnog kolodvora s druge strane. Uz to, u neposrednoj blizini stana nalaze se i pošta, dvije banke, dvije ljekarne, stomatološka ordinacija, javnobilježnički ured, te novouređeni dječji vrtić, dok se u sklopu zgrade nalaze još i 'salon ljepote', kao i ženski i muški frizerski salon.
Na 10 minuta hoda od stana smještena je prekrasna 'Šijanska šuma' sa stoljetnim stablima zimzelena i hrasta, premrežena većim brojem uređenih šumskih staza za šetnju ili jogging, kao i velikom centralnom trim stazom, opremljenom nizom kvalitetnih sprava za vježbanje, ali i dječjim parkom za igranje na otvorenom u toj 'oazi' svježeg zraka i zdravog okruženja – poznatijim kao 'pluća grada'.
Na niti 15 min hoda od stana stiže se pred sam glavni ulaz u znamenitu 'Pulsku Arenu' – rimski amfiteatar kao najprepoznatljiviji i najčuveniji spomenik kulture u državi, što se nalazi u neposrednoj blizini mora i obale velikog Pulskog zaljeva. Od 'Arene', produžite li svega 5 minuta pješice, dolazite do najužeg centra grada Pule s prepoznatljivim slavolukom pobjede , tzv. 'Zlatnim vratima'. Od njih starogradskom kamenom šetnicom stižete do 'Foruma' s jedne, kao i do glavne gradske tržnice i ribarnice sa svoje druge strane, a sve na desetak minuta hoda.
Valja spomenuti i da je glavna Pulska bolnica udaljena 10 minuta vožnje autom od stana, baš kao i većina najpoznatijih i najljepših gradskih plaža.
Ulazak u posjed moguć od 05.10.2019.

ID KOD AGENCIJE: 570-7605

Koraljka Barbir
Licencirani agent
Mob: +385(0)92 16 80 142
Tel: +385(0)51 33 20 07
E-mail: koraljka@rijekanekretnine.eu
www.rijekanekretnine.hr

Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija ''OPATIJA NEKRETNINE'' kao ovlašteni Posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora:

- Kupnji od KUPCA i od PRODAVATELJA naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - o Najmu od NAJMOPRIMATELJA i od NAJMODAVATELJA naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu



Pri svakom razgledavanju nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj je obavezan ispuniti Ugovor o posredovanju u kojem su navedeni:

- osnovni podaci o nekretnini

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Dodatne informacije

Grijanje

  • Klima uređaj: Da

Kupaonica i WC

  • Broj kupaonica s WC-om: 1
Oglas objavljen
17.12.2019. u 09:59
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4651 puta