• PREKRASNA PARCELA PRVI RED DO MORA
  • PREKRASNA PARCELA PRVI RED DO MORA
  • PREKRASNA PARCELA PRVI RED DO MORA
  • PREKRASNA PARCELA PRVI RED DO MORA
  • Nemoj propustiti priliku!

PREKRASNA PARCELA PRVI RED DO MORA

Cijena
2.545.200 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 42821647
  • Površina
    24.240,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Marčana, Rakalj
Tip zemljišta
poljoprivredno
Površina
24.240,00 m²
Šifra objekta
1083

Opis oglasa

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U Istri na jugoistočnom dijelu priobalja smjestila se Općina Marčana koja obuhvaća veoma veliku površinu priobalja, te kroz godine u godinu ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te postaje sve zanimljivija za ulagače zbog predivnih plaža i luka, a i samog Istarskog štiha.

U sklopu Općine Marčana u naselju Rakalj nalazi se ovo poljoprivredno zemljište 24,240 četvornih metara, smješteno u prvom redu do mora, očaravajuće je prirodno utočište koje spaja čari bujne šume sa zadivljujućom privlačnošću obalnog raja. Smještena na samom rubu mora, ova prostrana šuma nudi izvanredan spoj mira, bioraznolikosti i prekrasnih pogleda. Na rubu šume, gdje se kopno susreće s morem, pruža se zadivljujući prizor. Drveće postupno ustupa mjesto obali, gdje valovi nježno zapljuskuju obalu. Ovaj neprimjetni prijelaz iz šume na plažu stvara čaroban i slikovit prizor koji doista izaziva strahopoštovanje. Nudi poziv da se opustite i uronite u zadivljujuću ljepotu obalnog krajolika.

Ukratko, ovo zomljište od 24.240 četvornih metara, smještena u prvom redu do mora, pruža utočište za ljubitelje prirode i nudi neusporedivu vezu s kopnom i morem. Bilo da se radi o mirnoj šetnji među visokim stablima, mirnom pikniku okruženom zvukovima prirode ili jednostavno pronalaženju utjehe u harmoniji šume i očaravajućem pogledu na more, ova parcela obećava nezaboravno iskustvo u kojem će čari prirode i svijeta se odvijat pred vašim očima.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:

+385998630642

mitja.kanjir@gmdrealestate.com

MITJA KANJIR

Asistent u posredovanju

Karta

Objekti u blizini

GMD nekretnine d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
02.05.2024. u 12:03
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
92 puta

GMD nekretnine d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska