Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • POS ŠMRIKA: GRAD KRALJEVICA objavljuje JAVNI POZIV (prodaja)
  • POS ŠMRIKA: GRAD KRALJEVICA objavljuje JAVNI POZIV (prodaja)
  • POS ŠMRIKA: GRAD KRALJEVICA objavljuje JAVNI POZIV (prodaja)

POS ŠMRIKA: GRAD KRALJEVICA objavljuje JAVNI POZIV (prodaja)

Cijena
1.350 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 35673350
  • Stambena površina
    1,00 m²
  • Broj soba
    1-sobni

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Kraljevica, Šmrika
Tip stana
U stambenoj zgradi
Broj etaža
Jednoetažni
Broj soba
1-sobni
Stambena površina
1,00 m²

Opis oglasa

POS ŠMRIKA
GRAD KRALJEVICA je objavio JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za kupnju stana koji se grade po Programu društveno poticane stanogradnje u Gradu Kraljevici.


Program poticajne stanogradnje (POS) pokrenut je s ciljem da se građanima omogući rješavanje stambenog pitanja po uvjetima znatno povoljnijim od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate.

Pravo na kupnju stana uz obročnu otplatu prema Programu POS-a imaju:

• građani – državljani Republike Hrvatske,
• jedinice lokalne samouprave i druge pravne osobe sa sje¬dištem u Republici Hrvatskoj radi davanja stana u najam.

Izgradnja POS-ove zgrade koja će biti izgrađena u skladu s visokim standardima izgradnje, sa ukupno osam stanova i tri poslovna prostora u naselju Šmrika, započeta je u listopadu 2020. godine, a trebala bi biti završena u prosincu 2021. godine. Na prvom katu će biti smještena 4 stambena prostora, kao i na drugom katu, površine 42,68 m2, 59,55 m2, 38,55 m2 i 64,50 m2, svi sa pripadajućim parkirnim mjestom i spremištem. U prizemlju se nalaze tri poslovna prostora, veličine 48,70 m2, 34,10 m2 i 122,10 m2, svi sa pripadajućim parkirnim mjestom i spremištem. Poslovni prostori površine 34,10 m2 i 122,10 m2 su prodani Trgovini Krk d.d., te će se u prizemlju zgrade nalaziti market opremljen po suvremenim standardima.
Šmrika je rezidencijalno naselje na području Grada Kraljevice, drugo po veličini, smješteno na blagom primorskom pristranu s prekrasnim pogledom prema Krku i malim vratima. Najbrže je rastuće mjesto u Gradu Kraljevici, smješteno neposredno uz Jadransku magistralu i locirano svega nekoliko stotina metara od ulaza na dionicu autoceste A7 (čvorište Šmrika), Krčkog mosta, 3 km kilometara od Zračne luke Rijeka te 10 minuta vožnje od centra Rijeke. Kroz naselje prolazi županijska cesta Ž 58057.

U Šmriki djeluju i posluju područni odjel osnovne škole, koja se nalazi u neposrednoj blizini zgrade, knjižnica, poštanski ured, društveni dom, četiri ugostiteljska lokala i dvije trgovine mješovitom robom. Dodatni sadržaji, poput nogometnog i dječjih igrališta, a koji su neophodni za dolazak mladih obitelji, također se nalaze u Šmriki. U neposrednoj blizini nove POS zgrade izgrađeno je novo dječje igralište.
Cijena stana iznosi 1.350,00 eura/m2.

Rok za prijavu je 09. studenog 2021. godine, a sve informacije mogu se dobiti na web stranici: www.kraljevica.hr ili pozivom na broj telefona: 051/282-450.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
07.10.2021. u 16:16
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2015 puta
Ovaj oglas je istaknut.

Istaknuto oglašavanje je promocija koja postavlja oglase na pozicije s povećanom vidljivošću.