• POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE DRUGI RED DO MORA
  • POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE DRUGI RED DO MORA
  • POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE DRUGI RED DO MORA
  • POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE DRUGI RED DO MORA
  • Nemoj propustiti priliku!

POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE DRUGI RED DO MORA

Cijena
2.688.525 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 41237660
  • Površina
    25.605,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Marčana, Rakalj
Tip zemljišta
poljoprivredno
Površina
25.605,00 m²
Šifra objekta
1281

Opis oglasa

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U Istri na jugoistočnom dijelu priobalja smjestila se Općina Marčana koja obuhvaća veoma veliku površinu priobalja, te kroz godine u godinu ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te postaje sve zanimljivija za ulagače zbog predivnih plaža i luka, a i samog Istarskog štiha.

U sklopu Općine Marčana u naselju Rakalj nalazi se ovo poljoprivredno zemljište drugi red do mora koje se prostire na 25,650 m2. To osigurava ravnotežu između prednosti blizine obale i malo osamljenijeg okruženja. Večinu zemljišta čini šuma koja se sastoji od različite vrste drveća, uključujući tvrdo i meko drvo. Može obuhvaćati mješavinu visokog drveća, grmlja što pridonosi bioraznolikosti zemlje. Šumovito područje može ponuditi dodatne mogućnosti za aktivnosti kao što su proizvodnja drva, rekreacijsko korištenje ili ekološko očuvanje. Pristup poljoprivrednom zemljištu i šumi može se osigurati putem ceste ili puta koji povezuju imanje s obližnjim prometnim mrežama. Ovi pristupni putovi mogu olakšati transport strojeva i opreme.

Sve u svemu, ovo zemljište, koje se sastoji od poljoprivrednih polja i šume, smješteno u drugom redu do mora, nudi kombinaciju poljoprivrednog potencijala i prirodne ljepote. Pruža mogućnosti za poljoprivredne aktivnosti, potencijalnu proizvodnju drva i pristup obalnom okolišu, što ga čini atraktivnim posjedom za one koji traže ravnotežu između poljoprivrede i prirodnih krajolika.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:

+385998630642

mitja.kanjir@gmdrealestate.com

MITJA KANJIR

Asistent u posredovanju

Karta

Objekti u blizini

GMD nekretnine d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
03.05.2024. u 09:16
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
246 puta

GMD nekretnine d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska