• Kuća 240m2, Brodarica (Šibenik), odlična lokacija (prodaja)
  • Kuća 240m2, Brodarica (Šibenik), odlična lokacija (prodaja)
  • Nemoj propustiti priliku!

Kuća 240m2, Brodarica (Šibenik), odlična lokacija (prodaja)

Cijena
1.000.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 42474193
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Stambena površina
    240,00 m²
  • Broj soba
    4

Osnovne informacije

Lokacija
Šibensko-kninska, Šibenik - Okolica, Brodarica
Tip kuće
Samostojeća
Broj etaža
Dvokatnica
Broj soba
4
Stambena površina
240,00 m²
Šifra objekta
3299

Opis oglasa

Na prodaju je elegantna kuća u Brodarici! Prizemlje 80m2 nudi dvije sobe, kupaonicu, kuhinju te prostrani dnevni boravak. Ista konfiguracija prostora ponavlja se na katu. Dvije konobe uz kuću pružaju dodatni prostor za opuštanje. Posebna atrakcija je ljetna kuhinja i terasa na katu s pogledom na more. Plaža je udaljena samo 70m, a kuća je idealna za obiteljski život ili kao investicija.
Ova kuća ima i prednost blizine javnog prijevoza, čime je lako dostupna. Dodatno, okolina nudi brojne rekreativne aktivnosti, savršene za obitelji ili ljubitelje aktivnog načina života. S uvijek bliskim pristupom plaži, ova nekretnina kombinira udobnost doma s ljepotom obalnog života. Kontaktirajte me za više informacija i planirajte svoj budući život uz more!
Ova prekrasna kuća ističe se i po dobroj povezanosti s lokalnim sadržajima poput trgovina i restorana. Uz to, dvorište nudi mirno okruženje, a ljetna kuhinja i terasa na katu pružaju dodatni prostor za uživanje. Spremna je postati vaš dom uz samo korak do plaže. Javite se za detalje i rezervirajte svoj vlastiti raj uz more!
Brodarica, smještena uz obalu Jadranskog mora, predstavlja mirno obalno naselje s predivnim plažama. Osim blizine mora, nudi i raznolike rekreativne aktivnosti te karakterističnu mediteransku atmosferu. Idealno mjesto za opuštajući život ili odmor uz ljepotu obale. Javite se za više informacija o nekretninama u Brodarici ili za savjete o tom čarobnom području!

Stavlja se na prodaju kuća u Brodarici na odličnoj lokaciji. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Na svakom katu je dvosobni stan. Prizemlje je površine 80m2 i  sastoji od ulaza, dvije sobe, kupaone, kuhinje i blagovaone i dnevnog boravka. Na katu je drugi stan površine 80m2 i sastoji se od ulaza, dvije sobe, kupaone, kuhinje i blagovaone i dnevnog boravka.. Pokraj kuće su dvije konobe te na katu ljetna kuhinja i terasa. Do plaže je 70 m.

Agencijska provizija iznosi 3% plus PDV od postignute kupoprodajne cijene.

Za više informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385911118585 ili e-mail: iva@palace.agency. 

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Kupaonica i WC

  • Broj kupaonica s WC-om: 2

AGENCIJA PALACE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
02.04.2024. u 16:06
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
272 puta

AGENCIJA PALACE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska