Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

Prodajem 4soban stan od 61m² ili kao dva dvosobna od 30m2 na Gripama (prodaja)

Cijena
199.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 33406182
  • Stambena površina
    61,23 m²
  • Broj soba
    4-sobni

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Split, Gripe
Ulica
Vojka Krstulovića
Tip stana
U stambenoj zgradi
Broj etaža
Višeetažni
Broj soba
4-sobni
Kat
1.
Ukupni broj katova
5
Stambena površina
61,23 m²
Netto površina
57,18 m²
Godina izgradnje
1961.
Godina zadnje renovacije
2018.
Namještenost i stanje
Potpuno namješten
Balkon/Lođa/Terasa
Nema ništa navedeno
Energetski razred
C
Mogućnost zamjene
Moguća zamjena za drugu nekretninu
Agencijsku proviziju plaća
Prodavatelj

Opis oglasa

Prodajem potpuno namješten stan od 61,23m², koji pred 3 godine kvalitetno i temeljito preuređen i podijeljen u dva atraktivno uređena manja 2sobna stana od 31,2m² (južni- s pogledom na more) i 28,4m² (sjeverni) + ulazni prostor od 1,6m². Stan se prodaje kao jedan jer nije etažiran. Prodaje se sa svim namještajem, opremom i aparatima.
Nalazi se na 1. katu stambene zgrade. Prilikom renovacije su u potpunosti zamijenjene postoječa električna i vodovodna infrastruktura, tako da svaki stan ima zasebno interno mjerilo struje dok se voda plaća po broju članova kućanstva. Zamjenjena je i sva vanjska i unutrašnja stolarija za PVC stolariju.
Stan je izvanredno termički izoliran uz minimalnu potrošnju elektricne energije uz klima uređaje marke MIdea od 3,7kW, koji hlade ili griju prostore. Kabelska televizija i internet su provedeni na 6 mjesta preko UTP kabela.
Pretprostorija je zajednički hodnik u koji se ulazi kroz protuprovalna vrata, kakva se nalaze i na ulazu u svaki stan. Svaki stan ima dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju sa perilicom suđa te kupaonicu sa sušilicom-perilicom (za sad sjeverni stan, a u obavezi mi je instalirati i u južni) te 50litarski plosnati električni Ariston EVO bojler.
Svaki dnevni boravak ima 2,5 do 3m zidnih ormara, te kutnu garnituru na izvlačenje i prostorom za spremanje stvari, te pametnu televiziju 82 i 108cm dijagonale.
Dvije jedinice se mogu jednostavno okrupniti u jednu time da se skinu ulazna vrata i demontira manja kuhinja u sjevernom stanu. Novi, veliki stan imao bi dnevni boravak i 3 spavaće sobe, kuhinju te 2 kupaonice.
Iz stana se vidi more, zaokruženo crveno :-)
Uz samu zgradu se nalazi mesnica, pazarić i samoposluga Ribola. Bolnica Firule i autobusno stajalište su na 300m, niz ulicu je osnovna škola Blatine-Škrape i Lučac, a dječji vrtić Švrčo i Miki su na svega 50m od objekta.
Uz stan dolazi i pripadajuca drvarnica u podrumu zgrade, od 4 m².

Moj dosadašnji upac može živjeti u jednoj jedinici, a iznajmljivati drugi i time se nekretnina sama isplaćuje. Ako se iznajmljuju obje jedinice studentima na 9 mjeseci tj. do 15.6 uz prihod od 6000€ godisnje, te uz turistički najam od 20.6. do 20.9. uz prihod (iskustvo od 3 godine najma) od 7500€ godišnje, uloženo se vraća za 13 do 14 godina najduže.

Stanovi se prodaju sa svim namještajem, uređajima i opremom stana koje je praktično novo i još pod garancijama za uređaje od 5 godina.
Useljivo u najduže 30 dana od ugovora.

S obzirom da stanove prodajem kako bi kupio veću nekretninu na području grada Splita u obzir dolaze i zamjene za neuređenu nekretninu do 80m2.

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Grijanje

  • Sustav grijanja: Grijalice i radijatori na struju
  • Klima uređaj: Da

Podaci o objektu

  • Gradski vodovod
  • Gradska kanalizacija

Dozvole

  • Vlasnički list

Vrsta parkinga

  • Besplatni javni parking

Funkcionalnosti i ostale karakteristike

  • Protuprovalna vrata
  • Tuš kabina

Orijentacija stana

  • Sjever
  • Jug

Kupaonica i WC

  • Broj kupaonica s WC-om: 2
Oglas objavljen
10.01.2022. u 16:28
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
7319 puta