Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GARMIN ECHOMAP PLUS 42cv Ploter/sonar sa sondom NOVO! RAČUN I GARAN.

GARMIN ECHOMAP PLUS 42cv Ploter/sonar sa sondom NOVO! RAČUN I GARAN.

Cijena
377 €
Šifra oglasa: 24459055

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

Odličan dodatak za svaki ribolov ili plovidbu
•Kombinirani uređaj sa svijetlim zaslonom od 4.3 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti
•Uređaj sadrži sondu GT-20 za standardni Garmin CHIRP sonar, kao i CHIRP ClearVü™ sonar za skeniranje, a isporučuje se s nosačima za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor
•Prethodno učitana osnovna karta svijeta, kompatibilnost s BlueChart® g2 HD i BlueChart® g2 Vision® HD kartama
•Ugrađeni softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu.
•Dijelite točke i rute s drugim ECHOMAP™ ili STRIKER™ uređajima

Mogučnost dostave u RH u roku 24-48h
Dostava 35 kn za uplate na naš žiro račun ( zatražite ponudu na iselektronika@net.hr)
Dostava 45 kn za plaćanje pouzećem ( dovoljno poslati podatke na e-maili ili SMS)

RAČUN i GARANCIJA 24 mjeseca

Svi upiti i narudžbe na e-mail : iselektronika@net.hr
ili na www.iselektronickiproizvodi.hr
Narudžba mora sadržavati : IME I PREZIME , ADRESU i BROJ TELEFONA


At a Glance
Kombinirani uređaj sa svijetlim dodirnim zaslonom od 4.3 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti sadrži sondu sa standardnim Garmin CHIRP sonarom i CHIRP ClearVü sonarom za skeniranje. Prethodno učitana osnovna karta svijeta i kompatibilnost. Uz to, Quickdraw Contours softver za izradu karata omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu. Sadrži i ugrađenu Wi-Fi tehnologiju za uparivanje s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima1, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga. Sadrži brzospojni nosač za montiranje koji vam omogućuje da uređaj jednostavno izvadite i ponesete sa sobom. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

Razlika koju čini Garmin CHIRP
Sonari koji su ugrađeni u ECHOMAP Plus 42cv uključuju naš standardni CHIRP sonar, jednu od najsofisticiranijih sonarnih tehnologija dostupnih ribolovcima i nautičarima. Standardni CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Omogućena je i podrška za standardni sonar za Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodske motore s ugrađenim sondama.

Jasne snimke dobivene sonarskim skeniranjem
Garmin CHIRP ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi.

Softver Quickdraw Contours za stvaranje vlastitih karata
Omogućuje trenutačno izrađivanje prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope), kao i njihovo podešavanje tako da najbolje odgovaraju vašim potrebama. To su vaše karte – vaše su vlasništvo. Podatke možete zadržati za sebe ili ih podijeliti s Quickdraw zajednicom u usluzi Garmin Connect™.

Nadogradite uređaj našim najboljim kartama vode
Nadogradite uređaj BlueChart g2 HD ili BlueChart g2 Vision HD kartama za ribolov s funkcijom automatskog navođenja2 i drugim izvrsnim funkcijama. Jedan utor za microSD™ karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte. Uz OneChart možete i kupiti karte putem aplikacije ActiveCaptain i automatski ih sinkronizirati s kompatibilnim ploterom, čime se eliminira potreba za SD karticom.

Podrška za NMEA 2000® mrežu
Podržava NMEA 2000 mrežu za podatke motora, senzore, FUSION-LINK™ audiosustav, autopilote i još mnogo toga.

Ponesite ECHOMAP Plus sa sobom
Kada niste na vodi, kombinirani uređaj ECHOMAP Plus jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja ECHOMAP Plus iz nosača i izvora napajanja.

Mogučnost dostave u RH u roku 24-48h
Dostava 35 kn za uplate na naš žiro račun ( zatražite ponudu na iselektronika@net.hr)
Dostava 45 kn za plaćanje pouzećem ( dovoljno poslati podatke na e-maili ili SMS)

RAČUN i GARANCIJA 24 mjeseci

Svi upiti i narudžbe na e-mail : iselektronika@net.hr
ili na www.iselektronickiproizvodi.hr
Narudžba mora sadržavati : IME I PREZIME , ADRESU i BROJ TELEFONA
Oglas objavljen
28.10.2020. u 19:37
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1795 puta