• Napajanje u nuždi 1200W UPS neprekidno napajanje LCD 2000VA 4 utičnice
  • Napajanje u nuždi 1200W UPS neprekidno napajanje LCD 2000VA 4 utičnice
  • Napajanje u nuždi 1200W UPS neprekidno napajanje LCD 2000VA 4 utičnice
  • Napajanje u nuždi 1200W UPS neprekidno napajanje LCD 2000VA 4 utičnice
  • Napajanje u nuždi 1200W UPS neprekidno napajanje LCD 2000VA 4 utičnice
  • Napajanje u nuždi 1200W UPS neprekidno napajanje LCD 2000VA 4 utičnice
  • Nemoj propustiti priliku!

Napajanje u nuždi 1200W UPS neprekidno napajanje LCD 2000VA 4 utičnice

Cijena
229,99 €
Šifra oglasa: 41475943

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Snaga napajanja
1.200 W
Stanje
novo
Interna šifra
PM-UPS-2000M

Opis oglasa

Nudimo vam iznimno snažno napajanje u nuždi UPS neprekidno napajanje LCD 2000VA s 4 utičnice. Ovaj uređaj je dizajniran za pružanje neprekidnog napajanja i zaštitu vaših dragocjenih elektroničkih uređaja od nestanka struje, fluktuacija napona i drugih smetnji na mreži.
Napajanje za nuždu UPS 2000VA opremljeno je LCD zaslonom koji vam omogućuje jednostavno praćenje statusa uređaja, napona i drugih važnih informacija. Sa svojim kapacitetom od 1200 W, može napajati više elektroničkih uređaja u isto vrijeme, kao što su računala, poslužitelji, pisači, modemi, ruteri i drugi uređaji.
Uređaj je opremljen tehnologijom neprekidnog napajanja, koja osigurava nesmetan rad Vaših uređaja čak i u slučaju nestanka struje. Ugrađena baterija omogućuje automatsko prebacivanje na baterijsko napajanje u slučaju nestanka struje, čime se sprječava gubitak podataka i prekid rada.
UPS 2000VA napajanje u nuždi dizajnirano je da osigura visoku učinkovitost i sigurnost. Ima ugrađenu zaštitu od preopterećenja, kratkog spoja, prenapona i fluktuacije napona, čime štiti vaše uređaje od mogućih oštećenja. Osim toga, ima i zaštitu od munje koja dodatno štiti vaše uređaje od opasnih nestanaka struje.
UPS 2000VA napajanje u nuždi jednostavno se postavlja i koristi. Uređaj je opremljen sa 4 utičnice u koje možete spojiti svoje uređaje. Osim toga, ima i ugrađene zaštitne utičnice koje sprječavaju oštećenje uređaja uslijed prenapona ili kolebanja napona u mreži.
UPS 2000VA napajanje u nuždi idealan je izbor za kućnu upotrebu, urede i mala poduzeća koja žele osigurati nesmetan rad svojih elektroničkih uređaja. Nemojte riskirati gubitak podataka ili prekide u radu zbog nestanka struje. Uložite u pouzdano i snažno UPS 2000VA napajanje u nuždi i osigurajte mirno radno okruženje.
UPS (Uninterruptible Power Supply) je uređaj koji omogućuje nesmetano napajanje drugih elektroničkih uređaja čak i u slučaju nestanka struje. Kada u utičnici ima struje, UPS automatski puni ugrađenu bateriju. Osim toga, napajanje ima zaštitu od preopterećenja, prekomjernog punjenja i pražnjenja baterije, što osigurava maksimalnu zaštitu priključenih uređaja.

U slučaju nestanka struje, UPS odmah napaja priključenu opremu, što omogućuje sigurno zaustavljanje opreme i očuvanje važnih podataka. Iznenadni nestanak struje može uzrokovati gubitak informacija i oštećenje elektroničke opreme.
Besprekidni izvor napajanja POWERMAT UPS je uređaj koji savršeno rješava ovaj problem. Opremljen je sa 2 baterije kapaciteta 9Ah svaka na 12V i dvije utičnice napona 230V, što omogućuje održavanje rada dva uređaja u isto vrijeme.
Osim toga, ugrađeni LCD zaslon jasno obavještava o trenutnom načinu rada napajanja. Proizvođač je pripremio i jasan priručnik na poljskom, što uvelike olakšava korištenje uređaja.

Besprekidni izvor napajanja PM-UPS-2000M osigurava neprekidno napajanje i zaštitu za mnoge uređaje, kao što su:

računala
Alarmni sustavi
Radne stanice
poslužitelji
Telekomunikacijski i fiskalni uređaji
RTV oprema
Ostali uređaji s potrošnjom energije prilagođenom uređaju



Off-line UPS općenito su jeftiniji od ostalih vrsta UPS-a. Odličan su izbor za male tvrtke i kućne korisnike koji trebaju jednostavan i pristupačan način osiguranja svoje opreme.

Visoka učinkovitost: Offline napajanje je vrlo učinkovito i ima nisku potrošnju energije. Obično koristi manje energije od povezanih izvora napajanja i pretvarača, što znači niže operativne troškove.
Niska razina buke: uređaj radi tiho, što znači da neće smetati pri svakodnevnoj uporabi.

Zahvaljujući LCD ekranu, korisnik može pratiti ključne parametre napajanja kao što su: ulazni i izlazni napon, frekvencija u Hz, stanje baterije, opterećenje i trenutni način rada. To omogućuje stalni pregled statusa uređaja i omogućuje brzu reakciju ako je potrebno.
Inženjeri su osigurali PM-UPS-2000M funkciju hladnog starta, što znači da uređaj može raditi u baterijskom načinu rada bez prethodnog spajanja na električnu mrežu. Ovo je korisno rješenje u slučaju iznenadnih nestanaka struje, kada trebamo brz pristup podacima na stolnom računalu ili drugom uređaju.

Ulazni napon/frekvencija
Izlazni napon/frekvencija/šifra greške
Razina opterećenja PSU-a
Razina napunjenosti baterije
Način rada (mreža/baterija)


Snaga: 2000VA / 1200W
Napon: 230V
Izlazne utičnice: 4x 230V utičnica sa uzemljenjem
Frekvencija: 50Hz
Valni oblik napona: modificirani sinusni val (približno)
Kapacitet ugrađene baterije: 2x 9Ah (12V)
Vrijeme punjenja: 6-8 sati
Vrijeme prebacivanja: < 6ms
Radno vrijeme opterećenja ~35%: 12min*
Zvučna signalizacija: DA (opis u priručniku)
Zaštite: od preopterećenja, prekomjernog punjenja i pražnjenja
Težina proizvoda s pakiranjem: 13,2 kg

*Navedeno vrijeme rada može se promijeniti ovisno o uvjetima rada, okolini, vremenu rada i još mnogo toga.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
23.04.2024. u 18:15
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
134 puta

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia