• TORBICA NA RAME "DAVID JONES" 21x24 cm S.AL-019
  • TORBICA NA RAME "DAVID JONES" 21x24 cm S.AL-019
  • Nemoj propustiti priliku!

TORBICA NA RAME "DAVID JONES" 21x24 cm S.AL-019

Cijena
23,95 €
Šifra oglasa: 42999469

Osnovne informacije

Lokacija
Požeško-slavonska, Požega, Glis
Stanje
novo s etiketom
Interna šifra
52375

Opis oglasa

Kvalitetna torbica na jedno rame izrađena od eko kože od modne kuće "David Jones". Dimenzije torbice: 21 x 24 x 6.5 cm. Torbica ima glavni pretinac koji se zatvara na patent zatvarač, u pretincu se nalazi veliki džep koji se zatvara na patent zatvarač i jedan veliki džep za osobne stvari ili dokumente. Na prednjoj strani torbice nalazi se jedan veliki džep i jedan srednji džep koji se zatvara pomoću patent zatvarača. Na stražnjoj strani torbe nalazi se jedan srednji dđep s patent zatvaračem.

U foto galeriji možete pogledati različite motive / boje koji su dostupni za ovaj artikl. Molimo naznačite koji motiv ili boju želite ako se odlučite za kupovinu.

Odlična pogodnost! Naruči ovaj artikl preko naše web trgovine i za naručeni iznos preko 30 eura ostvari dodatnih 5% popusta!

Više detalja o ovom proizvodu doznajte u našoj web trgovini www.slavonijapapir.hr (samo kliknite na donji gumb „NARUČI“ i bit ćete preusmjereni na web stranicu ovog artikla). Ukoliko želite ovaj proizvod platiti kartično, mobilnim bankarstvom ili bankovnim prijenosom, molimo napravite narudžbu preko naše web trgovine www.slavonijapapir.hr.

Cijena dostave artikala za cijelu Hrvatsku iznosi 3,92 EUR. Ako je Vaša narudžba artikala veća od 75 EUR, dostava je u tom slučaju besplatna.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Slavonijapapir d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
28.02.2024. u 15:19
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
26 puta

Slavonijapapir d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska