• National Geographic - U žarištu - Najljepši portreti
  • Nemoj propustiti priliku!

National Geographic - U žarištu - Najljepši portreti

Cijena
26,54 €
Šifra oglasa: 31621234

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Velika Gorica, Galženica
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Egmont, 2004
tvrdi uvez
504 stranice
format 26 x 26 cm
odlično očuvano!

Probrana iz arhive National Geographica, ova zbirka obuhvaća više od stoljeća te istražuje svaki kutak svijeta i svaki oblik portretiranja. Ove slike predstavljaju jedinstvene vizije najboljih svjetskih fotografa, no isto tako i univerzalni doživljaj čovječanstva u svim mogućim ugođajima.

Predgovor / Chris Johns.
Zbirka od 280 fotografija portreta donosi radove nekih od najboljih svjetskih fotoghrafa. Zbirka obuhvaća radove nastale u razmaku od sto godina i moguće je pratiti razvoj i promjene u fotografskoj opremi.

Zbirka obuhvaća više od stoljeća Istražuje svaki kutak svijeta i svaki oblik portretiranja Slike predstavljaju najbolje vizije nekih od najboljih svjetskih fotografa Uvez: tvrdi, sa omotom Broj stranica: 504 str. Format: 27 x 26 cm Pitanje je jednostavno, no teško je na njega jednostavno odgovoriti – doista, svaki od 280 fotografa u ovoj izvrsnoj knjizi nudi svoj jedinstveni odgovor, sažimajući motiv, mjesto i kreativne vještine u jedan jedini trenutak koji na sebe privlači pažnju promatrača. Iako ovo neuhvatljivo obilježje ne možemo precizno odrediti, odmah ga instinktivno prepoznajemo. William Albert Allard, jedan od autora eseja u ovoj knjizi, napisao je: “Dobar portret može pokazati dio duše portretiranog, a to se osjeća bez ijedne izgovorene riječi ili zajedničkog jezika. Govori nešto univerzalno i jednostavno: ovo je netko tko postoji na ovom našem svijetu i htio bih da ga upoznaš.” Probrana iz arhive National Geographica, ova zbirka obuhvaća više od stoljeća te istražuje svaki kutak svijeta i svaki oblik portretiranja. Ove slike predstavljaju jedinstvene vizije nekih od najboljih svjetskih fotografa, no isto tako i univerzalni doživljaj čovječanstva u svim mogućim ugođajima.

Karta

Kofi10

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Zagrebačka, Hrvatska
Oglas objavljen
08.06.2024. u 21:29
Do isteka još
Oglas prikazan
585 puta

Kofi10

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  Zagrebačka, Hrvatska

Povezani oglasi