Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Pioneer DJ kontroler FLX4
  • Pioneer DJ kontroler FLX4
  • Pioneer DJ kontroler FLX4

Pioneer DJ kontroler FLX4

Cijena
359 €
Šifra oglasa: 43683526

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Opatija - Okolica, Veprinac
Stanje
novo

Opis oglasa

"Mikseta, mikser, mešalka" DJ kontroler FLX4 nakon DDJ400
Želiš postati DJ? Postani sa Pioneer DDJ FLX4 "mikseta" kontroler sada!

DDJ FLX4 "mikseta, mikser, mešalka" DJ kontroler Pioneer
Želiš o d l i č a n DJ kontroler (miksetu, mikser)? Našao si ga!

Pioneer D D J FLX4 k o n t r o l e r m i k s e t a NOV + P O K L O N I KUPCU! PRILIKA!**
359 eur
N A Z O V I O D M A H 0 0 3 8 5 9 8 1 6 7 2 3 9 8 i n a r u č i z a d n j i k o m a d!
> ili p o š a l j i S M S s a t v o j i m p u n i m i m e n o m, p r e z i m e n o m i a d r e s o m

D O S T A V A p o t v o j o j ž e l j i!
O D L I C A N Z A P O K L O N!

P i o n e e r DDJ FLX4 DJ kontroler nov sa garancijom i njegovim softverom!

Nazovi odmah 0385 98 167 23 98 i kupi DDJ FLX4 po promotivnoj investiciji od 359 eur, količina ograničena, bila je i još je nestašica Pioneerove opreme, iskoristi priliku sad!
Nemoj čekati i propustiti ovu priliku. Iskoristi priliku dok je aktualna! Jer propustiš li ovu priliku tko zna hoćeš li dočekati iduću i kada.

Plus dobivaš dodatan potpuno besplatan Traktor Pro softver/Virtual DJ. Ili dodatan BONUS kao CD paket sa plesnom glazbom koja se može miksati! -> TRAJE SAMO 24 SATA OD OBJAVE OGLASA!

DODATAN BONUS - popust za zaštitnu torbu za ovaj i slične modele kontrolera po-vrijedi 24 sata od objave oglasa!

U svakom slučaju dobivaš originalno pakiranje.

Promotivna investicija za ovaj DJ kontroler i TRAJE OGRANIČENO!

Sad je prilika i pitanje je hoće li biti sljedeće i kada. Tako da propustiš li ovu priliku pitanje je hoće li biti slijedeće i kada, jer proizvođač je znao prestajati proizvoditi određene modele.

DDJ FLX4 NOVI JE kontroler iz Pioneera

NOVINE
-tempo klizni potenciometri, performans tipke s kojima možeš intuitivno kombinirati efekte, uključiti semplove i miksati tvoje pjesme.

JOG KOTAČI
jog kotači za skrečanje.

DJ KONTROLER NAKOJI IMA:

-MOGUĆNOST PRENOŠENJA

-JEDNOSTAVNOG KORIŠTENJA PUTEM SAMO JEDNOG USB KABELA (dakle bez dodatnih adaptera koji su ti potrebni za struju

-MOGUĆNOST KORIŠTENJA EFEKATA i PAD TIPKI

Naruči ga u roku od 24 sata od objave ovog oglasa i u ovoj odličnoj ponudi dobivaš uz DDJ i gratis Traktor 2 ili Virtual DJ softver te dodatan bonus PAKET MUZIKE sa plesnom muzikom!

Možeš ga koristiti za zarađivanje novca s njim puštajući i miksajući muziku.

Pioneer je kvalitetan i pouzdan, nakon više godina rada na Pioneer DJ opremi ona radi pouzdano i precizno.

Pioneer kao broj 1 marka za DJeve potvrđena je od najvećih svjetskih DJ i producentskih imena kao što su:

Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Erick Morillo, Swedih House Mafia (Sebastian Ingrosso, Steve Agello, Axwell), Bob Sinclar i mnogi drugi.

Značajke uključuju bonus DJ softver koji dobivaš s ovim kontrolerom, auto loopova te vizualni prikaz jačine signala muzike. Na uređaju su tipke za sempliranje zvukova, kao i play i cue tipka koje su zasebne što omogućuje dodatnu razinu kreativnosti i praktičnosti u mixanju.

Sa ovim kontroleromu paketu dolazi besplatan softver s kojim ga možeš odmah koristiti. Samo u ovoj ponudi, ako ga naručiš u roku od 24 sata od objave oglasa dobiti ćeš POTPUNO BESPLATNO i Traktor 2 ili Virtual DJ, te dodatan PAKET MUZIKE sa glazbom za tvoj savršeni mix.

DDJ FLX$ je nov Pioneerov kontroler.

Kompatibilan je za jednostavno korištenje tako da ćeš s njime moći lagano puštati muziku.

Ovaj odličan kontroler ima 8 gumenih tipki za uporabu, dodatne tipke su:

Play – za pokrenuti pjesmu

Cue – za pokrenuti pjesmu sa željene točke u pjesmi

Sync – za usklađivanje otkucaja (beata) dvije pjesme

Shift – za otvaranje dodatnih mogućnosti na drugim tipkama kontrolera, tako na primjer pristiskom na ovu tipku, 8 pad tipki imaju drugu funkciju, što je ukupno 16 različitih funkcija za 8 tipki.

Kontroler ima mogućnost jednostavnog korištenja putem samo jednog USB kabela, dakle bez dodatnih adaptera za struju, i možeš ga koristiti sa samo jednim USB kabelom.

Mogućnost na ovom kontroleru je korištenje izlaza za zvuk na koji možeš spojiti slušalice kako bi mogao mixati - taj zvučni izlaz se zove MiniPin (bananica).

Isto tako u ovaj kontroler možeš uključiti i koristiti mikrofon ako poželiš ti ili netko drugi nešto reći, pjevati, repati i slično drugima za vrijeme miksanja.

Koristeći tipku beat sync možeš biti kreativan/kreativna i opušten/opuštena po pitanju za beatmachinga, jer pjesme će biti usklađene (beatmachane).

Tipkom browser i load možeš jednostavno učitati pjesmu u A ili B stranu za sviranje.

PAD TIPKE – sa tipkama HOT CUES možeš odrediti točno određene pozicije u pjesmi od kuda želiš da pjesma svira kada pritisneš određenu HOT CUE tipku

PAD TIPKE imaju: HOT CUE/BEAT JUMP, AUTO LOOP/ROLL, TRACKING/TRANS, SAMOLER/SCRATCH BANK

MOGUĆNOST LOOPOVA
AUTO LOOP, DUPLO KRAĆI ILI DUPLO DUŽI LOOP čime možeš birati željenu dužinu loopa, to jest kraći ili duži loop.
automatsko skraćivanje loopa za polovinu postojećeg loopa
automatsko produžavanje loopa za duplo, ovo je praktično iz razloga što bez da se trudiš na sluh odabrati točnu dužinu loop, sa ovim tipkama to se odvija automatski
in, out, reloop/exit,

SAMPLER
ili KEY SHIFT
Sa tipkom SAMPLER ulaziš u bazu spremljenih sampleova i možeš ih aktivirati pritiskom na tipku, vrlo praktično i jednostavni stisneš tipku i aktivira se određen zvuk.

Neovisne visoke, srednje i niske regulatore na svakom kanalu kako bi mogao/mogla podesiti pjesme i umixati ih kako ti želiš.

Iznimno je jednostavno koristiti ovaj kontroler uključiš ga jednim kabelom na USB i spreman je za korištenje.

Vrlo je praktičan jer možeš ga nositi gdje ti poželiš.

ZNAČAJKE OVOG KONTROLERA
Trim regulator (knob) ili takozvani gain za reguliranje glasnoće svakog kanala na koji ide muzika
i vizualni svjetleći pokazivači glasnoće - napravi mixeve sa potpunom vizualnom kontrolom glasnoće svakog kanala.
I dodatan master/glavnog izlaza zvuka iz kontrolera

jedinice za CFX EFEKT po kanalu i glavni odabir za efekte

Određene tipke su osvjetljene tipke, što je vrlo atraktivno za vidjeti, tako da kad nastupaš ili si kod kuće imati ćeš pult u kojem je atraktivno za vidjeti tvoj kontroler kako svijetli.

Mogućnosti efekata plus dodatni filter efekt po svakom kanalu

Ovaj kontroler daje rezultate u mixu.

-Kontroler ima sampler

Možeš stvarati ukomponirane mixeve.

Mixanje korištenjem krosfejdera, umjesto fejdanja glasnoće jedne pjesme dolje, druge pjesme gore, možeš stvoriti kontinuirani mix što omogućuje korištenje jedne ruke na recimo filter efektu, a drugu na cross faderu (vodoravni klizni potenciometar).

Dodatna mogućnost koju ima ovaj odličan kontroler je proširivanje čime pad-tipke dobivaju nove mogućnosti korištenjem shift tipke, dakle možeš promijeniti mogućnost određene pad tipke, tako da ona umjesto jedne funkcije pristiskom na tipku dobiva drugu funkciju.

Na pad-tipkama možeš pristupiti hot cues 1-8 – dakle više točno određenih pozicija u pjesmi odrediti od koje želiš da pjesma počne svirati.

4 beat loop/exit tipka isključuje i uključuje loop

Pristiskom na tipku shift i sampler da pristupiš točkama samplera.

Mogućnosti efekata.

Dodatne karakteristike ovog kontrolera

-jog krugovi

-činč izlaz zvuka i ulazom za mikrofon, regulatorom glasnoće mikrofona te izlazom za slušalice

DDJ je ozbiljan sa različitim mogućnostima pad kontroler, ali dovoljno velik i praktičan. Sa njime dobivaš mogućnosti za miksanje koje su potrebne što ga čini vrlo zanimljivim kontrolerom.

Daje kvalitetu zvuka sa zadržavanjem mogućnosti na najbitinijim komponentama.

Odličan je za početnike i iskusne DJeve koji traže mobilno rješenje.

Za razliku od drugih kontrolera ovaj kontroler ima dovoljno velik "jog" (tanjur koji se okreće) što omogućuje DJu kontrolu u mixanju. Cijeli kontroler je dovoljno velik, a opet prenosiv i vrlo lagan, te praktičan. Cijeli kontroler sadrži lijevi i desni deck i mixer dio, + dodatne efekte i druge dodatne mogućnosti, kao što je ulaz za mikrofon i izlaz za slušalice, master zvučni izlaz, regulaciju glasnoće mikrofona.

Voliš li glazbu i želio bi ju puštati? Kupi si ovaj odličan kontroler i vjerujem biti ćeš zadovoljan s njim.

Pioneer DDJ kontroler radi sa PCom i sa Mac kompijuterima i u paketu dolazi sve što ti je potrebno za njegovo korištenje, USB kabel, DJ softver kao osnovni dio paketa, uputstva, i to je sve što ti je potrebno za puštanje glazbe, a kao ekstra bonus u ovoj ograničenoj ponudi, ako ga naručiš u roku od 24 sata od objave oglasa dobiti ces i Traktor Pro 2 ili Virtual DJ i PAKET SA MUZIKOM za miksanje.

O Virtual Dju:

Virtual DJ program sam po sebi izuzetno je praktičan i ima mogućnost "automixa" što su mnogi klupski DJevi potvrdili kao odličnu stvar. Počela je noć i još nema ljudi, a muzika treba svirati, odaberi playlistu i način automixa i muzika će svirati, a prijelazi će biti onakvi kakve ti odabereš. Ili baš usred večeri došao ti je frend kojeg nisi dugo vidio, a moraš raditi, pristisni automix i Virtual DJ će odraditi posao umjesto tebe. Ili jednostavno klub je pun, a ti moraš do WC-a, uključi automix i stvar je rješena.

Odlična stvar koju nudi Virtual DJ je "history" to jest popis pjesama koje su puštane na točno određeni datum, primjerice 1.2.2012. puštao si neke pjesme i te pjesme ostaju na popisu i možeš opet pogledati taj popis i svirati pjesme s tog popisa, odlična stvar za DJeve da im posluži kao inspiracija što pustiti, pogledaju u history i rješeno.

Virtual DJ, kao i Traktor nude opciju "autosynca" tako da ako si početnik i neznaš beatmaching to jest usklađivanje pjesama po beatu (otkucaju), ovo je idealna stvar za tebe, pritiskom na tipku i pjesme za mixanje su usklađene. Ili si DJ koji zna beatmaching usklađivanje pjesama, a u klubu nije prikladno ozvučenje i zvuk jednostavno "kasni", a ti nemaš monitora, pritiskom na autosync pjesme su odmah usklađene.

Mogućnost korištenja loopova iznimno je praktično.

****Želiš premotavati po pjesmu, jog ima tu mogućnost, želiš scratchati, možeš i to, želiš isključiti scratch, možeš i to.

Ujedno kontroler ima posebno osvjetljenje određenih tipki na koje je predivno za vidjeti u mraku.

Zbog usklađenosti boja cijeli kontroler je vrlo efektan i praktičan za rad u mraku, što je odlično za bilo koje mjesto gdje DJ radi, a gdje nije rasvjeta prikladna za rad, što su u biti gotovo svi klubovi.

Želiš ovaj kontroler - NAZOVI ODMAH 098 167 2398 i naruči ga

Određeni DJevi s višegodišnjim iskustvom koriste Pioneer opremu.
Pioneer DDJ je odličan i izuzetno praktičan,
plus što ima efekte.

Ako ne kupiš ovaj kontroler gubiš mogućnosti i praktičnosti koje ti on pruža, opcije poput beatsynca, elegantnost, nema više kupovanja i snimanja CDa i ispisivanja popisa pjesama na CDu ili da ne govorimo o starim, teškim pločama. Stvar iz kompijutera pritiskom na tipku učitavaš na deck koji svira. Ovaj idealan kontroler ima mogućnost sviranja na dva decka, gdje ovisno o svakome dolazi do izražaja kreativnost i mogućnost da u mixu stvoriš potpuno drugačiju pjesmu i novi zvuk. Nudi mogućnost samplera.

Pjesme se mogu birati putem kontrolera sa playliste na laptopu tako da tipkovnica i mouse na laptopu mogu biti neupotrijebljeni, no ti ih možeš koristiti, ako to želiš.

Video prikaz kontrolera na youtubeu pod naslovom
Pioneer DJ Official Introduction: DDJ-FLX4 2-channel DJ controller

Mogućnosti:

-Ponesi kontroler sa sobom bilo gdje uključi ga u jedan USB priključak na kompijuteru i koristi ga, dodatna struja za DDJ nije potrebna

-Dotjeran, stilski dizajn (ono što ovaj kontroler ima je je "pitch" klizni potenciometar)

-Uključen originalni softver

-mogućnost spajanja mikrofona

-vizualnu glasnoću pjesme na svakom kanalu

Počni puštati glazbu sa Pioneer DDJ - jednostavan i lak način za DJa - I ne samo da će puštanje biti uživanje za tebe već ćeš odmah moći iskoristiti mogućnosti koje ovaj kontroler pruža i razvijati vještine i postati DJ ili postati vještiji DJ.

Pitaš se koliko vrijedi ovaj kontroler? Nekada je DJ trebao izdvojiti puno više od 7000 kuna za kupnju DJ opreme, no ti ga možeš kupiti povoljnije i ovo je ograničena ponuda. Ovdje dobivaš, ako ga naručiš u roku od 24 sata od objave ovog oglasa i Traktor PRO 2 ili Virtual DJ uz kontroler ili PAKET SA MUZIKOM!

ZA SVE ONE KOJI ŽELE POSTATI DJevi ILI VEĆ JESU DJevi ovo je jedinstvena prilika, koju iskoristi odmah dok još postoji ovaj jedinstveni kontroler u ponudi.

Čini li vam se ova ponuda fer i želite li je iskoristiti, nazovite me odmah na 098 167 2398 kako bih vam rezervirao DDJ . U prvoj narudžbi nalazi se ograničeno komada, stoga ako ne nazoveš odmah i propustiš ovu pošiljku, iduću ćeš morati čekati što može trajati dosta vremena, a pitanje je hoće li je biti.

Kontroler radi osobnim računalima odgovarajuće konfiguracije.

Za kupnju NAZOVI ODMAH 098 167 2398 i osiguraj si svoj primjerak.

Plus dobivaš dodatan potpuno besplatan Traktor Pro softver/Virtual DJ. Te dodatan bonus PAKET MUZIKE kao CD! -> TRAJE SAMO 24 SATA OD OBJAVE OGLASA!

Promotivna investicija za ovaj DJ kontroler i TRAJE OGRANIČENO!

Garancija na kontroler od dana kupnje!

Sto posto sigurna kupovina, nakon narudzbe u razumnom vremenu stici ce ti kontroler, ako budeš zadovoljan kao ostali klijenti mogao bi biti vrlo zadovoljan/zadovoljna.

P. S. U paketu sa kontrolerom dolazi i Serato DJ Lite softver potpuno besplatno!
#cdj100 #cdj200 #cdj 500 #cdj800 #cdj850 #cdj900 #cdj950 #cdj1000 #cdj2000 #cdj3000 #nexus #nexus2 #djm250 #djm400#djm500 #djm600 #djm700 #djm750 #djm800 #djm900 #rev1 #rev7 #flx4 #flx6 #flx10 #ddj400 #opusquad

P. P. S. Dostava u cijeloj Hrvatskoj I izvan Hrvatske!
Pogledaj još oglasa ovdje:
www njuskalo hr korisnik Alexius1000

Karta

Oglas objavljen
29.05.2024. u 09:41
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
78 puta