Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Pioneer DDJ Ergo DJ kontroler nov, zapakiran, s bonusim kupcu prodajem
  • Pioneer DDJ Ergo DJ kontroler nov, zapakiran, s bonusim kupcu prodajem
  • Pioneer DDJ Ergo DJ kontroler nov, zapakiran, s bonusim kupcu prodajem

Pioneer DDJ Ergo DJ kontroler nov, zapakiran, s bonusim kupcu prodajem

Cijena
464,40 €
Šifra oglasa: 8496207

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska
Stanje
novo

Opis oglasa

Pioneer DDJ Ergo DJ kontroler sa garancijom!

Nazovi odmah 098 167 23 98 i kupi ergo po promotivnoj cijeni od 3199 kn, ova ponuda vrijedi 48 sati, nakon toga cijena će porasti. Ovo je jedinstvena prilika, i ostao je samo još jedan kontroler u ponudi! Nemoj čekati i propustiti ovu priliku, jer potražnja je velika, a samo je još jedan kontroler.

DDJ Ergo pravi je novi hit iz Pioneera, pitaš se zašto?

ZA SADA JEDINI DJ KONTROLER NA TRZISTU KOJI RADI SA 3 NAJPOZNATIJA SOFTWAREA (PA I VIŠE OD TOGA)

-VITRUAL DJ
-TRAKTOR
-SERATO

Pioneer je kvalitetan i pouzdan!

Pioneer kao broj 1 marka za DJeve potvrđena je od najvećih svjetskih DJ i producentskih imena kao što su:
Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell, Erick Morillo, Swedih House Mafia (Sebastian Ingrosso, Steve Agello, Axwell), Bob Sinclar i mnogi drugi.

Za razliku od drugih kontrolera ovaj kontroler ima velik "jog" (tanjur koji se okreće) što omogućuje svakom DJu veću kontrolu i preciznost u mixanju. Cijeli kontroler je dovoljno velik, a opet prenosiv i vrlo lagan, te praktičan. Cijeli kontroler sadrži ono što sadrže 2 CD playera i mixer, + dodatne efekte, i druge dodatne mogućnosti, kao što je ulaz za mikrofon i slušalice, 2 različita master zvučna izlaza, regulaciju glasnoće mikrofona i aux ulaz. I puno više od toga: ovaj idealan kontroler ima mogućnost pritiskom na jednu tipku snimanja zvuka, tako da na gaži pritiskom na jednu tipku možeš snimiti svoj "DJ set" koji možeš koristiti kao promo mixeve ili za prodaju, ili jednostavno za slušanje ili kao poklon nekome, nije potrebna nikakva dodatna oprema i njeno uključivanje kako bi snimio mix.

Voliš li glazbu i želio bi ju puštati? Kupi si ovaj odličan kontroler i biti ćeš zadovoljan s njim.

Ujedno u paketu dolazi i Virtual DJ LE program namijenjen za korištenje DDJ ergo kontrolera.

Pioneer DDJ Ergo kontroler radi sa PCom i sa Mac kompijuterima i u paketu dolaze uputstva i CDi sa driverima koji su potrebni za njegovu instalaciju, USB kabel, Virtual DJ kao osnovni dio paketa, i to je sve sto ti je potrebno za svirku, a kao ekstra bonus u ovoj ogranicenoj ponudi dobiti ces i Traktor Pro 2.

Virtual DJ program sam po sebi izuzetno je praktičan i ima mogućnost "automixa" što su mnogi klupski DJevi potvrdili kao odličnu stvar. Počela je noć i još nema ljudi, a muzika treba svirati, odaberi playlistu i način automixa i muzika će svirati, a prijelazi će biti onakvi kakve ti odabereš i želiš. Ili baš usred večeri došao ti je frend kojeg nisi dugo vidio, a moraš raditi, pristisni automix i Virtual DJ će odraditi posao umjesto tebe. Ili jednostavno klub je pun, a ti moraš do WC-a, uključi automix i stvar je rješena.

Odlična stvar koju nudi virtual DJ je "history" to jest popis pjesama koje su puštane na točno određeni datum, primjerice 1.2.2012. puštao si neke pjesme i te pjesme ostaju na popisu i možeš opet pogledati taj popis i svirati pjesme s tog popisa, odlična stvar za DJeve da im posluži kao inspiracija što pustiti, pogledaju u history i rješeno.

Virtual DJ, kao i traktor, koji možeš naći bilo gdje na internetu nude opciju "autosynca" tako da ako si početnik i neznaš beatmaching to jest usklađivanje pjesama po beatu (otkucaju), ovo je idealna stvar za tebe, pritiskom na tipku i pjesme za mixanje su usklađene. Ili si DJ koji zna beatmaching usklađivanje pjesama, a u klubu nije prikladno ozvučenje i zvuk jednostavno "kasni", a ti nemaš monitora, pritiskom na autosync pjesme su odmah usklađene.

Mogućnost korištenja loopova i mijenjanja veličine loopa iznimno je praktično.

Želiš premotavati kao na CD playeru, pritisni tipku "shift" i okreći jog, želiš scratchati, možeš i to, želiš isključiti scratch, možeš i to. Možeš uključiti tipku koja je jednaka "master tempu" na CD playeru, ili isključiti.

Ujedno kontroler ima posebno osvjetljenje na "jogovima" koje je predivno za vidjeti u mraku i kada su pjesme usklađene, svjetlo na "jogovima" se usklađuje, a ta se opcija za osvjetljenje može i iskljičiti.

Zbog usklađenosti boja cijeli kontroler je vrlo efektan i praktičan za rad u mraku, što je odlično za bilo koje mjesto gdje DJ radi, a gdje nije rasvjeta prikladna za rad, što su u biti gotovo svi klubovi.

Želiš ovaj kontroler - NAZOVI ODMAH 0981672398

Mnogi profesionalni DJevi s dugogodišnjim iskustvom rekli su za ovaj proizvod da je odličan i izuzetno praktičan, a rad na njemu je kao na profesionalnom mixeru i CD playerima, plus što ima efekte, snimač svuka i ostale dodatke koje običan mixer i CD playeri nemaju kao što je automix, te autosync.

Ako ne kupiš ovaj kontroler gubiš mnoge nove mogućnosti i praktičnosti koje ti on pruža, opcije poput autosynca, automixa, rasvjeta, elegantnost, nema više CDa i ispisivanja popisa pjesama na CDu ili da ne govorimo o starim, teškim pločama. Stvar iz kompijutera pritiskom na tipku učitavaš na deck koji svira, a ujedno ovaj idealan kontroler ima mogućnost sviranja na 4 decka, znači četiri pjesme istovremeno, gdje ovisno o svakome dolazi do izražaja kreativnost i mogućnost da u mixu stvoriš potpuno novu pjesmu i novi zvuk. Nudi mogućnost samplera.

Pjesme se mogu birati putem kontrolera sa playliste na laptopu tako da tipkovnica i mouse na laptopu mogu biti neupotrijebljeni, no ti ih možeš koristiti, ako to želiš.

Video prikaz kontrolera na youtubeu: http://www.youtube.com/watch?v=yrZPZe3wbdY

Mogućnosti::

-Ponesi DDJ sa sobom bilo gdje uključi ga u jedan USB priključak na kompijuteru, I koristi ga, dodatna struja za DDJ ergo nije potrebna
-Dotjeran, stilski ergonomski dizajn (ono što niti jedan drugi kontroler od drugog proizvođača nema, a to je da je "pitch" klizni potenciometar smješten na pozicijama na kojima bi bio na CD playerima (što omogućuje dodatnu praktičnost)
-Uključen Virtual DJ softver
-Visoko kvalitetno ugrađeno audio sučelje
-Otkucajna kontrola omogućuje vizualne znakove preko različitih tipova osvjetljenja direktno na kontroleru
-Personalizirano korisničko sučelje za podešavanje i kontrolu audia/videa sa bilo kojim MIDI podržavajućim softverom

Počni puštati glazbu sa Pioneer DDJ eergom - jednostavan i lak način za svakog DJa - I ne samo da će puštanje biti uživanje za tebe već ćeš odmah postati bolji DJ od ogromnog postotka drugih DJeva.

Da kupuješ profesionalni mixer i 2 CD playera potrošio bi preko 1500 eura, i mogućnosti koje bi imao bile bi manje nego mogućnosti koje bi imao sa Pioneer DDJ ergom.

Pitaš se koliko vrijedi ovaj kontroler, pa prava vrijednost s obzirom na sve mogućnosti bila bi preko 7000 kuna, no ti ga možeš kupiti po cijeni od 3499 kuna i ovo je ograničena ponuda koja traje 48 sati, nakon prekosutra cijena će se podignuti ukoliko ne bude odgovarajući broj narudžbi. Ovo je najpovoljnija ponuda ovog kontrolera u cijeloj Hrvatskoj!!!

ZA SVE ONE KOJI ŽELE POSTATI DJevi ILI VEĆ JESU DJevi ovo je jedinstvena prilika, koju iskoristite odmah dok još postoji ovaj jedinstveni kontroler u ponudi, jer potražnja je velika, a kontroler je samo još jedan ostao u ponudi.

Čini li vam se ova ponuda fer i želite li je iskoristiti, nazovite me odmah na 0981672398 kako bih vam rezervirao DDJ ergo. U prvoj narudžbi nalazi se samo jedan komad, stoga ako ne nazovete odmah i propustite ovu pošiljku, iduću ćete morati čekati 4 do 6 tjedana.

Kontroler radi sa Mac i svim drugim računalima.

Za kupnju NAZOVI ODMAH 0981672398 i osiguraj si svoj primjerak.

Plus dobiva[ dodatan potpuno besplatni Traktor Pro softver. Te dodatan bonus CD sa aktualnim klupskim hitovima!
Cijena je 3499 kn te je promotivna i vrijedi 48 sati.

Garancija na proizvod 12 mjeseci od dana kupnje!

P. S. U paketu sa kontrolerom dolazi i Virtual DJ softver potpuno besplatno!

P.P.S. Dostava u cijeloj Hrvatskoj I izvan Hrvatske!

Ujedno u ponudi su i drugi novi, zapakirani s garancijom pioneerovi DJ kontroleri:

DDJ SB = 2259 kuna

DDJ SR = 4899 kuna

DDJ-S1 = 6499 kuna

XDJ-AERO = 7259 kuna

DDJ-SX = 7259 kuna
Oglas objavljen
28.05.2016. u 04:57
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3889 puta