Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Bio Natural Medical (BNM+)  - madrac s magnetskom terapijom

Bio Natural Medical (BNM+) - madrac s magnetskom terapijom

Cijena
199,08 €
Šifra oglasa: 21659432

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Buje, Buje
Stanje
novo

Opis oglasa

Opširnije:
Prodaje se praktički novi i vrlo malo korišteni pulsirajući magnetni madrac renomiranog proizvođača medicinske opreme BNM madrac za pulsnu magnetsku terapiju. Ovaj madrac jedan je od najnovijih uređaja za pulsirajuće elektromagnetsko polje. Velika površina madraca omogućuje liječenje cijelog tijela Madrac je još uvijek upakiran u tvorničku ambalažu.
U nastavku pročitajte koje sve koristi možete imati od terapije ovim uređajem.

Što je pulsirajuća magnetna terapija?
1. Pomoću pulsirajućih magnetnih valova, uređaj pulsirajuće magnetne terapije jača imunitet, aktivira samoiscjeljujuće procese u organizmu.
2. Ova tehnologija bez popratnih učinaka, doprinosi i kao dodatna terapija za poboljšanje i održavanje zdravlja.
3. Poticanjem samoljećećih mehanizama ubrzava se proces ozdravljenja, umanjuje se potreba za lijekovima, ublažavaju se bolovi, a organizam se može oporavljati bez nuspojava.
4. Kod stvaranja novog proizvoda mislili smo na ljude koji su ograničeni u svom kretanju i po svojim mogućnostima teško mogu ležeći koristiti uređaj, zbog toga se naš uređaj može koristiti osim u ležećem položaju i u sjedećem položaju.
Za poticanje izmjene tvari, a s tim u vezi, aktiviranje funkcija čišćenja i detoksikacije, koji mogu potaći rad stanica i tkiva, kao što mogu ubrzati i odstranjivanje krajnjih produkata štetne izmjene tvari.
• za poticanje opskrbe stanica i tkiva krvlju i kisikom, pomoću kojih oni bolje funkcioniraju i brže se regeneriraju.
• promjena sposobnosti propusnosti stanične membrane, kojom se može normalizirati izmjena staničnih tvari pomoću strujanja kalij-natrij iona, koji igraju odlučujuću ulogu u radu živaca i mišića.
• za povećavanje otpora i samoliječećih procesa u organizmu, tako se brže mogu izliječiti ozljede, brže zacijeliti rane (i rane od operacija) te se brže mogu izliječiti lomovi kostiju, kao i upale, pogotovo u slučaju reumatskih oboljenja.
MAGNETNA TERAPIJA OSJETNO SMANJUJE, ILI POTPUNO ELIMINIRA ČAK I KRONIČNE BOLOVE KOJI TRAJU GODINAMA.
Primjeri:
• glavobolja i migrena: čak i u slučaju velikih i dugotrajnih bolova, može eliminirati ne samo bolove, nego i njegove uzroke, a u slučaju migrene, magnetna terapija može smanjiti učestalost napada.
• i astma može dobro reagirati na magnetnu terapiju, ako je uzročnik mišićni grč koji nastaje u dišnom kanalu.
• reumatski i drugi akutni bolovi što se pojavljuju iz različitih razloga u potpornom i pokretnom sustavu organizma
• štetne nakupine tekućine (edeme)
• lomovi kostiju i slične ozljede, komplikacije nakon operacija, smetnje u iscjeljenju rana, stvaranje keloida
• bolovi živaca, koje se najčešće pojavljuju u obliku išijasa (sjedeći živci) i trodijelnog živca (moždani živci).
• različite probleme želuca i crijevnih oboljenja, različito uzrokovana oboljenja žučnog, mokraćnog mjehura i prostate, kao i grla, ždrijela, bronhitisa, odnosno astme.
• visoki krvni tlak, ali i niski tlak, koji se može popraviti harmonizacijom pritiska krvnih žila, nadalje vrtoglavica i zujanje u ušima, čiji uzrok se može svesti na neodgovarajuću opskrbu krvlju.
• u slučajevima oboljenja živčanog sustava i psihijatrijskog karaktera, uglavnom iznerviranosti, smetnje pri spavanju, stres, slaba memorija i smetnje u koncentraciji: mogu se općenito popraviti, a i na području otpuštanja napetosti i harmonizacije duševnih i živčanih funkcija
• brža regeneracija kože
• pozitivno djelovanje kod zloćudnih tumora:
Oglas objavljen
24.09.2019. u 22:42
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2281 puta