• Matematika - Prijemni - MIOC + ZG Gimnazije - svi riješeni testovi!x23
  • Nemoj propustiti priliku!

Matematika - Prijemni - MIOC + ZG Gimnazije - svi riješeni testovi!x23

Cijena
5 €
Šifra oglasa: 40791030

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Maksimir
Stanje
novo

Opis oglasa

Pozdrav budućim matematičarima i sretno s upisom:)

Kao FERovac, uhvatio sam se rješavanja svih matematičkih prijemnih ispita koji su dostupni online na stranicama svih 18 zagrebačkih gimnazija (svima sam poslao mailove i skupio sve do čega se može doći).

Riješio sam sve - 25 komada što uključuje MIOC, Lucijanku, Supeka, Preloga itd.

Sve dolazi u .zip folderu koji sadrži 2 foldera - originalne odvojene PDFove testova, i skenirane PDFove rješenja, ponovno odvojene.

Svi zadaci su detaljno i čitko riješeni (jedan primjer je na prikačenoj slici), svi brojevi uvršteni i komentari ostavljeni gdje treba, da ne bude suho. Naravno da je u cijenu uključeno i to da mi pošaljete i neka pitanja, ali sve je jasno s papira.

Ukupno je 410 zadataka. Neki su malo lakši, neki se malo i ponavljaju, tako da se može zaokružiti na 350-ak čistih. Ako bi za rješavanje 1 zadatka trebala samo 1 minuta u mehaničkom smislu (vrijeme, pisanje), to je oko 6h potrebnih za rješavanje, ali naravno da je za sve trebalo duplo više vremena, čak i nekom iskusnom. Predlažem da cijena paketa od 25 prijemnih bude 125€.


10 prijemnih = 65€
15 prijemnih = 90€
20 prijemnih = 110€
25 prijemnih = 125€

Čisto za usporedbu, neki ''centri za simulacije prijemnih'' daju samo 2 ispita za 40€ i deru gdje mogu, tako da je ovaj paket od 25 komada (5€) po komadu prava prilika i budite uvjereni da je svaki zadatak dvaput provjeren. Kažem, uvijek možete slati pitanja free.


TAGS:
Srednja škola, gimnazija, gimnazije, gimnaziju, mat, matka, matiša, prijamni, prijamne, prijemne, ispit, ispiti, test, testovi, rješenja, rješenje, zadaci, zadatci, MIOC, XV, XV., Lucijana Vranjina, Supek, Prelog, Ruđer Bošković, natjecanja, natjecanje, priprema, pripreme

Karta

Kinebis

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Celestina Medovića/Medovićeva 9, 10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
28.06.2023. u 14:27
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
303 puta

Kinebis

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Celestina Medovića/Medovićeva 9, 10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska