• MINIART German tank crew at rest
  • MINIART German tank crew at rest
  • MINIART German tank crew at rest
  • Nemoj propustiti priliku!

  • Moguća dostava

MINIART German tank crew at rest

Cijena
92 kn ~ 13 €
Šifra oglasa: 30150088

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo
Mogućnost dostave
Dostava moguća

Opis oglasa

Ljestvica 1:35
Razina težine 2
Nezavisni model
Plastični model

Troškove poštarine u iznosu 73 kuna (10 eur) snosi kupac i potrebno ih je uplatiti zajedno sa cijenom makete.
Moguće je kombinirati više predmeta za jednu poštarinu.
Za narudžbe veče od 580 kuna (80 eura) poštarina je uključena u cijenu.

RAZINA 1: Početna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za djecu mlađu od 8 godina. Modeli su izrađeni robusnije, ne trebaju ih lakirati i lijepiti i imaju malo dijelova. Oni su namijenjeni igranju. Vrijeme montaže cca. 30 min.

RAZINA 2: Napredna početna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za djecu mlađu od 10 godina. Imaju malo više komponenti (do 50 komada) koje su već obojene i ukrašene oznakama. Ne trebaju ih lijepiti . Modeli su pogodni za igru i skupljanje. Vrijeme montaže cca. 60 min.

RAZINA 3: Napredna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za osobe starije od 10 godina. To je gotovo najčešće korištena kategorija među REVELL proizvodima. Ovdje pripada većina, ako ne i svi, modeli s mjerilima 1: 144, 1: 100 i 1:72. Ovi modeli moraju biti zalijepljeni, obojeni i na gotov proizvod pričvršćene odgovarajuće oznake. Modeli imaju između 20 i 100 komponenti. Vrijeme montaže je 8 sati ili više. Ovisi uglavnom o točnosti pojedinca i detaljima koje želite istaknuti.

RAZINA 4: Zahtijevna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za osobe starije od 15 godina. Ovdje je već potrebno primijeniti malo više znanja i vještina prilikom sastavljanja i bojanja modela. U ovoj fazi mnogi ljudi zamijene četkicu, airbrushem za bolji krajnji učinak. Oni uključuju uglavnom modele većih razmjera 1:48, 1:32, 1:24, 1:12. Modeli imaju između 100 i 200 komponenti. Vrijeme izgradnje oko 3 - 5 dana. Ovisi uglavnom o točnosti pojedinca i detaljima koje želite istaknuti.

RAZINA 5: vrlo izazovna razina. Svi proizvodi označeni ovom ocjenom pogodni su za osobe starije od 20 godina. Ova razina zahtijeva puno znanja i vještina u sastavu, ali posebno u slikanju. Ti modeli obično sadrže više od 200 komponenti i također zahtijevaju mnogo vremena za modelere. Može biti i do 1 mjeseca. Opet, vrijeme uglavnom ovisi o preciznosti pojedinca i detaljima koje želite istaknuti. Modeli ljestvice svih razina spadaju u ovu kategoriju.

Što trebam napraviti? (minimalne preporuke)

RAZINA 1 Samo dobra volja i vrijeme.

RAZINA 2 Ovdje su nam potrebne male kopče.

RAZINA 3 Potrebna je ovdje: površina za rezanje A4 ili A3, dobar nož ili skalpel Olfa, male kopče, mekane sintetičke četkice veličine 4 do 0, pinceta, voda (kad se slika akrilnim bojama i naljepnicama), traka za maskiranje i pile ,

NIVO 4 Potrebne su nam sve gore navedene stvari, kao i razna dodatna oprema koja nije bitna, ali olakšavaju rad s njima. pomoći u postizanju boljih krajnjih rezultata. To uključuje naljepnice (npr. miko set, mikro sol), razna ljepila, fine četkice od 1 do 000, posebne silikonske četke za kamuflažu, plastični kit, ručna bušilica, turpije, prajmeri, lakovi, alkoholne maramice, ušice, ravnalo.

RAZINA 5 Na ovoj razini trebamo sve u RAZINI 3 i 4, te dodamo airbrush i srdne dodatke i boje. U ovoj fazi sam modelar najbolje zna što treba raditi.

Dostava

Ovaj predmet može biti dostavljen na tvoju kućnu adresu.
Dostava

Delko d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
28.11.2019. u 11:04
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
163 puta

Delko d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia