Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • REVOLUCIJA U DOMENI ZDRAVOG SJEDENJA ( radno mjesto, dom )
  • REVOLUCIJA U DOMENI ZDRAVOG SJEDENJA ( radno mjesto, dom )
  • REVOLUCIJA U DOMENI ZDRAVOG SJEDENJA ( radno mjesto, dom )
  • REVOLUCIJA U DOMENI ZDRAVOG SJEDENJA ( radno mjesto, dom )
  • REVOLUCIJA U DOMENI ZDRAVOG SJEDENJA ( radno mjesto, dom )
  • REVOLUCIJA U DOMENI ZDRAVOG SJEDENJA ( radno mjesto, dom )

REVOLUCIJA U DOMENI ZDRAVOG SJEDENJA ( radno mjesto, dom )

Cijena
99,41 €
Šifra oglasa: 28201846

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Prečko
Stanje
novo

Opis oglasa

KOMPLET ZA ERGONOMSKO - ZDRAVO SJEDENJE uz intenzivno podizanje protoka energije organizma za vrijeme sjedenja !
( puno bolja radna koncentracija, višestruko olakšano dugotrajno sjedenje na radnom mjestu, daleko bolja koncentracija i izdržljivost, intenzivno podizanje protoka energije organizma za vrijeme sjedenja zbog čega tijelo postaje energetski puno jače, izdržljivije, otpornije na sve vanjske utjecaje velikih kradljivaca energije - strujni krugovi, mobiteli, računala, printeri, skeneri, repetitori, trafostanice i sl. Također, ukoliko se Vaše radno mjesto nalazi na energetski vrlo lošem mjestu zbog postojanja vrlo agresivnog zračenja podzemnih voda- čega Vi uopće niste svjesni a jako Vas iscrpljuje za vrijeme radnog vremena, neutralizira se njihov učinak, te tako postajete otporniji na svakodnevno iscrpljivanje i kronični umor.

MEDI PUR - ZAŠTITNI PODLOŽAK ZA SJEDENJE
Podložak je proizveden od TERMOSENZIBILNOG MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA , zahvaljujući kojem dolazi do ravnomjernog raspoređivanja pritiska na čitavu površinu stražnjice, a ne samo na nekoliko najisturenijih točaka zdjelice.
U prvoj fazi medicinski MEDI PUR MATERIJAL najprije se prilagodi težini osobe i omogućuje joj vrlo ugodan, opuštajući osjećaj lakoće sjedenja.
U drugoj fazi koja nastupa za 3-5 minuta, toplina tijela dodatno zagrije MEDI PUR MATERIJAL, koji zahvaljujući svojstvu TERMOSENZIBILNOSTI dodatno smekša. Zahvaljujući tome, mikro cirkulacija krvi i limfe iz zdjelice u noge bude propuštena, pa osoba koja sjedi puno duže efektivnije sjedi, bez trnjenja nogu, bez žuljanja, a radna koncentracija povećava se za više od 80 % .

Kome je namijenjen podložak za sjedenje ?
- svim osobama koje imaju sjedeće radno mjesto
- vozačima kamiona, autobusa, aviona, automobila i sl.
- svim osobama koje se manje kreću i duže vrijeme provode sjedeći za računalom, TV-om i sl.
- posebice je potreban muškim osobama, koje imaju problema sa PROSTATOM
- od izuzetne je pomoći osobama koje imaju problema sa HEMEROIDIMA
- od velike je pomoći TRUDNICAMA

MEDI PUR - ZAŠTITNI POTPORANJ ZA LEĐA
Zadatak potpornja je da fiziološki podupire donji dio leđa, gura LUMBALNU kralježnicu prema naprijed u njezinu fiziološku “S” poziciju, te na taj način rasterećuje cijeli stup kralježnice. Takvim rasterećenjem donjeg dijela kralježnice, dolazi do opuštanja i smanjivanja napetosti čak i u VRATNOM DIJELU KRALJEŽNICE, te tako omogućuje posebno ugodan osjećaj lakoće sjedenja.

LEĐNI POTPORANJ koristi se u kombinaciji sa PODLOŠKOM ZA SJEDENJE , a najvažnija uloga mu je da olakšava dugotrajno sjedenje na poslu, kod kuće, u automobilu … svugdje gdje je čovjek prisiljen duže sjediti
Ima specijaliziranu ortopedsku i ergonomske ulogu, da maksimalno prisiljava kralježnicu da bude u svojoj prirodnoj S poziciji, tj. podržava prirodnu lordozu kralježnice i potiče aktivnu relaksaciju mišića čitavog stupa kralježnice

MEDI PUR ZAŠTITA - od sada i na radnom mjestu
Osim opisanih MEDICINSKIH OSOBINA ( zaštita kralježnice, zdjelice i cirkulacije nogu ), postavljanje PODLOŠKA ZA SJEDENJE u kombinaciji sa LEĐNIM POTPORNJEM ( model KRISTALOTERAPIJA ), predstavlja i odličnu ZAŠTITU OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH ZRAČENJA ( Hartmanovo, Curriyevo, podzemni vodeni tok ) posebice NA SJEDEĆIM RADNIM MJESTIMA i svugdje gdje čovjek provodi dosta vremena sjedeći na istom mjestu .


ZAŠTITNI EFEKT temelji se na specifičnoj kristalnoj strukturi građe stanice samog MEDI PUR MATERIJALA, tako da puno zgusnutih stanica čini gustu neprobojnu fizičku barijeru za silnice štetnih geopatogenih zračenja.

Postavljanjem PODLOŠKA I POTPORNJA na stolac ( fotelju, auto sjedalo, sjedeću garnituru ...) dolazi do efekta DUPLICIRANJA ZAŠTITE u dva smjera : gore-dolje i naprijed – nazad, tako da čovjek sjedi u zaštičenoj zoni, koja iznosi oko 80 cm u svim smjerovima.

Tako štetne linije i čvorovi ne mogu probiti podložak i potporanj, nego ih moraju zaobići, a ljudski organizam oslobođen je od neprestane izloženosti štetnim silnicama.

Zaštita od štetnih geopatogenih zračenja može se dokazati profesionalnim mjernim instrumentom ( elektronska L antena ), koji detektira tri najštetnija tipa geopatogenih zračenja – Harmannovo, Curryjevo i zračenje podzemnih vodenih tokova. Dokazano je da upravo te tri vrste prirodnih zračenja mogu vrlo štetno djelovati na sve ljudske organe, izrazito iscrpljujuće djeluju na vegetativni živčani sustav čovjeka, utječu na jaki kronični umor i snažno narušavaju koncentraciju radnog čovjeka.

Inovativna dodatna vrijednost
Najvažnija inovativna dodatna vrijednost PODLOŠKA ZA SJEDENJE I POTPORNJA ZA LEĐA je odluka razvojnog tima tvrtke, da se sto posto medicinski proizvod oplemeni modernom inovacijom, koja dolazi sa područja komplementarne medicine.

Kroz proizvodni proces, u PODLOŽAK I POTPORANJ implementira se inovativna smjesa od 12 vrsta fino usitnjenih terapeutskih kristala i minerala sa specijalnim nosačima. Ta moderna kompozicija, omogućava i dodatnu svakodnevnu terapiju korisnika pozitivnom energijom kristala, i to upravo kada dugo SJEDIMO na radnom mjestu. Sjedimo, a nježne frekvencije kristala koje su kompatibilne fiziološkim frekvencijama vegetativnog živčanog sustava čovjeka u isto vrijeme podižu protok energije kroz sve naše unutrašnje organe i organske sustave. Na taj način ljudsko tijelo postaje energetski jače, otporniji smo na stres, a ujedno je organizam otporniji i na jaki utjecaj ELEKTROMAGNETSKIH ZRAČENJA koja ga okružuju posebice na radnom mjestu ( WI-FI bežični internet, 3G,4G,5G mreža koja dolazi, repetitori, mobiteli, računala, strujni krugovi, kopirke, printeri i sl...)


Dvanaest vrsta energetskih kristala i minerala predstavljaju posebno odabranu vrstu aktivnih prirodnih tvari sa KRISTALNOM GRAĐOM STANICE, čije su prirodne frekvencije podudarne sa frekvencijama vegetativnog živčanog sustava svih naših organa i organskih sustava.

Kristalne strukture djeluju i na naše podsvjesne mehanizme preko vegetativnog živčanog sustava, koji nije pod kontrolom naše volje.

Naš ljudski organizam predstavlja vrlo složen mozaik niza različitih frekvencija, dok s druge strane svaka vrsta kristala titra na svojoj posebnoj frekvenciji. Po principu uzajamnog pobuđivanja, frekvencija pojedinog kristala stimulira sustav u organizmu iste frekvencije na pravilan rad.

Kada je čovjek tjelesno bolestan ili ima određene psihičke smetnje, mentalne ili energetske blokade u tijelu, određeni psihički ili organski sustavi su u stanju poremećenosti, odnosno drugim riječima imamo BOLEST! U tim situacijama od velike je koristi stimulacija organizma POZITIVNIM FREKVENCIJAMA KRISTALA, koje stimuliraju oboljele ili blokirane organske ili psihičke sustave u tijelu da ponovno počnu raditi ispravno na svojoj prirodnoj frekvenciji.

ZAŠTO JE MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA NAJUČINKOVITIJI NAČIN PRIMJENE KRISTALA ZA ZAŠTITU OD ŠTETNIH ZRAČENJA I PODIZANJE UKUPNE ENERGIJE LJUDSKOG ORGANIZMA ?
Prije svega u jednom proizvodu imamo dva izuzetno jaka medija - TERMOSENZIBILNI MEDICINSKI MEDI PUR MATERIJAL i USITNJENE ENERGETSKE KRISTALE, koji zajedničkom sinergijom, jedan drugog snažno nadopunjuju i čine jednu od dokazano najboljih zaštitu na svjetskom tržištu od negativnih utjecaja štetnih zračenja podzemnih vodenih tokova, Hartmanovog i Curyevog čvora, ali i od TEHNIČKIH ZRAČENJA . Patogena zračenja, ako ste im na duži period izloženi, a osobito tokom svakodnevnog višesatnog sjedenja na istom mjestu, svakodnevno energetski oslabljuju Vaš organizam, te ga čine pogodnim za razvoj niza bolesti i bolesnih stanja.

Specijalna INOVATIVNA KOMBINACIJA 12 usitnjeni kristala, minerala i njihovih nosača, svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvara oko Vašega tijela jako ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje ciljano djeluje na Vaše poremećene psiho - organske sustave. Iz tog razloga SET ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE SA UGRAĐENOM KRISTALOTERAPIJOM korisno je imati postavljene na svom sjedećem radnom mjestu, čak i ukoliko sjedite na dobrome mjestu, bez prisutnih štetnih geopatogenih zračenja. Također, važno je znati da je čovjek kada nekoliko sati sjedi na istom mjestu, u gotovo IDEALNIJIM UVJETIMA za energiziranje.

Isto tako, ne manje važna je činjenica da se KRISTALI nalaze ugrađeni praktički u unutrašnjosti Vašega sjedala . Na taj način Vaše tijelo gotovo da sjedi na samom kristalu, i naslonjeno je na sam kristal, što jako doprinosi pozitivnom stimuliranju Vašeg vegetativnog živčanog sustava, jer se nalaze u neposrednoj blizini svih Vaših energetskih centara.

Slijedeća stvar koja je za Vas posebno važna, je jednostavnost upotrebe. Vi sami ne morate biti stručnjak za kristale ili kristaloterapeut, ne morate čak niti poznavati kristale, njihovo djelovanje, niti ih obrađivati, čistiti itd, a upravo sve to onemogućuje većini ljudi da koriste kristale za svoje osobne potrebe.

U KRISTALO - MINERALNOJ SMJESI VAŠEGA SJEDALA sve dobijete gotovo, pripremljeno i spremno za trajno korištenje. I konačno, velika prednost je da se ne morate brinuti oko održavanja kristala u sjedalu zato što se pražnjenje i energetsko punjenje kristala odvija automatski, uz pomoć INOVATIVNOG “NOSAČA” KRISTALA. To je EKSKLUZIVNA INOVACIJA, POSEBNO PROIZVEDENA TVAR koja je zadužena za TRAJNU STABILNOST I ČIŠĆENJE KRISTALNO - MINERALNOG PUNJENJA ugrađenog u unutrašnjost Vašega PODLOŠKA I POTPORNJA.

Dakle, puno dobrih osobina koje su Vam na raspolaganju i na koje možete ozbiljno računati u jednom dužem vremenskom periodu. Znači, u samo JEDNOM JEDINOM, INTELIGENTNO OSMIŠLJENOM PROIZVODU, imate ZAŠTITU KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE, ZAŠTITU OD ALERGIJA, ZAŠTITU OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH ZRAČENJA , TEHNIČKIH ZRAČENJA I SVAKODNEVNU TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA! Proizvod ima 9 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA i od njega imate ogromne koristi baš svaki dan, uz VEĆU UGODU SJEDENJA i osjetno kvalitetniju radnu koncentraciju! No, najvažnije od svega je preventivno djelovanje u smislu dugoročne zaštite vlastitog zdravlja.

U prvoj polovici 20. stoljeća smatralo se ukoliko je čovjek svakodnevno izložen GEOPATOGENIM ZRAČENJIMA, da period do pojave zdravstvenih tegoba traje oko 8 godina. Danas se zdravstvene tegobe, pa čak i teža oboljenja javljaju u mnogo kraćem vremenu, jer smo izloženi intenzivnim tehničkim elektromagnetskim zračenjima, koja pojačavaju štetnost prirodnih, geopatogenih zračenja. Duža izloženost patogenim zračenjima, energetski snažno iscrpljuje ljudski organizam i na taj način čini ga osjetljivijim na bolesti. Manjak energije stvara veću vjerojatnost iscrpljivanja imuniteta, što je uvod u veliki broj zdravstvenih tegoba, počevši sa kroničnim umorom, iscrpljenošću, nesanicama i sl... Na radnom mjestu dodatni problem predstavlja izloženost štetnom zračenju elektroničkih uređaja, bez kojih je nemoguće zamisliti današnji moderan način života. Računalo je poseban problem, jer uz svoje zračenje kao tehničkog uređaja, uz sebe nosi i još nekoliko dodatnih uređaja, koji imaju svoje kablove, a svi se oni nalaze koncentrirani na jednom mjestu. Tako se upravo na tom mjestu koncentrira veliko elektro-magnetsko polje, koje štetno djeluje na naše tijelo.

Najnovija istraživanja utvrdila su da osobe koje rade u kancelarijama, gdje veći dio radnog dana provedu sjedeći za računalom, predstavljaju veliku rizičnu grupu ljudi, koja zbog izloženosti mješovitim izvorima štetnih zračenja mogu kao posljedicu imati razna oboljenja. Dakle, električni uređaji na radnom mjestu (produžni kablovi, utičnice, računala, printeri, skeneri, telefoni, radio aparati, stolne lampe, kava aparati itd...) u kombinaciji s prirodnim štetnim geopatogenim zračenjima, čine problem puno većim. To se događa zato što elektromagnetsko polje koje zrači iz električnih uređaja, pospješuje jačanje prirodnih štetnih zračenja i pojačava snagu njihovog djelovanja. Kada spavamo na štetnom čvoru naše tijelo se može razboljeti na onom mjestu gdje je štetni čvor lociran, odnosno na sjecištima štetnih linija zračenja. Međutim KOD SJEDENJA cijelo tijelo je ozračeno, a onaj dio tijela gdje smo najslabiji, prvi će popustiti, oboljeti i nastupiti će komplikacije. Kod žena najčešće komplikacije su glavobolje (migrene), anksio depresivni poremečaji, lošija cirkulacija, problemi sa štitnjačom, oboljenja dojke, te ginekološki problemi. Kod muškaraca najčešće komplikacije su razdražljivost, kronični umor, srčane smetnje, problemi sa prostatom, tegobe sa oboljenjima dišnih puteva, problemi sa šećerom i slabijim lučenjem inzulina iz gušterače.

Zato je od neprocijenjive vrijednosti za zaštitu osobnog zdravlja, postavljanje MEDI PUR ZAŠTITNOG PODLOŠKA I POTPORNJA sa terapijom pozitivnom energijom kristala , na sva sjedeća mjesta na kojima boravimo više sati dnevno! A isto tako, intenzivno se poveća ugoda sjedenja, duže možete sjediti uz bolju koncentraciju, te se očekuje i osjetno podizanje radnog učinka.

Kontakt: info@madrac-medipur.hr ; Mob: 095/ 444 7070 ( Voditelj ureda - Anita Levanić )
www.madrac-medipur.hr

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
26.01.2022. u 12:31
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
900 puta