Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MADRACI AKCIJA - DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU
  • MADRACI AKCIJA - DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU
  • MADRACI AKCIJA - DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU

MADRACI AKCIJA - DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU

Cijena
76,85 €
Šifra oglasa: 15792720

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Čakovec, Martane
Stanje
novo

Opis oglasa

MANITU – PROGRAM MADRACA

MANITU madraci proizvode se prema najvišim svjetskim standardima kvalitete, koji u osnovi imaju jezgre od visoko kvalitetnih'vita-flex' pjena izrađenih na poliuretanskoj bazi. Odabirom pjena različite volumne gustoće, tvrdoće i razinom udobnosti, program MANITU madraca prilagođen je potrebama i navikama različitih tipova ljudi. Tako većina ljudi može izgledom i razinom udobnosti odabratiodgovarajući model madraca. Pri tome svi modeli madraca imaju skidivu i perivu navlaku uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

Svi madraci jezgrom od pjene mogu se koristiti na fiksnim ili podiznim letvičastim podnicama kako bi se osiguralo nesmetano strujanje zraka i zdrava klima tijekom spavanja, ali NIJE MOGUĆE korištenje na ravnim podlogama (npr. drvena ploča, iverica ili šperloča).

Svi modeli madraca proizvode se u standardnim dimenzijama 190/200*80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 cm, a moguća je izrada u van standardnim dimenzijama.

MADRAC ECO

Madrac ECO je srednje tvrdi madrac s jezgrom od visoko kvalitetne 'vita-flex' pjene,izrađene na poliuretanskoj bazi i obostrano profilirane u 7 anatomskih zona, što omogućava dodatnu prilagodbu anatomiji tijela. Jezgra madraca je otporna na pritisak i deformacije, izuzetno je fleksibilna, elastična i prozračna, te pruža maksimalnu udobnost tijekom upotrebe. Dodatnu udobnost madraca povećava i navlaka madraca prošivena slojem poliesterske vate (200 gr/m2), koja je skidajuča i periva u perilici na 40°C.

Madrac se pakira u rolanom obliku i pogodan je za transport, a nakon otvaranja madrac je preporučljivo nekoliko sati ostaviti na ravnoj podlozi kako bi se pravilno formirala cijela struktura madraca.

Madrac ECO preporuča se osobama kojima odgovara srednje tvrdi madrac, a namijenjen je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu. Koristi se kod opremanja mladenačkih, spavaćih i turističkih soba.

Madrac ECO može se koristiti na fiksnim ili podiznim letvičastim podnicama s razmakom između letvica do 3,5 cm kako bi se osiguralo ne smetamo strujanje zraka, ali NIJE MOGUĆE korištenje na ravnim podlogama (npr. drvena ploča, iverica ili šperloča).

Madrac se proizvodi u standardnim dimenzijama 190/200*80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 cm.


SASTAV MADRACA
Jezgra:pjena VH2342 crvena visine 13 cm, profilirana obostrano u 7 zona, visina jezgre 13 cm
Navlaka: skidajuča i periva na 40 C, štepana s PES vatom 200 gr/m2, tkanina 270 gr/m2, sastav 100 % polyester
Pakiranje: u rolanom obliku
Tvrdoća: srednje tvrdi / tvrdi
Ukupna visina madraca:cca. 15 cm

MADRAC BASIC

Madrac BASIC je tvrdi madrac s jezgrom od visoko kvalitetne 'vita-flex' pjene, izrađene na poliuretanskoj bazi, obostrano valovito profilirane u 7 anatomskih zona. To omogućava dodatnu prilagodbu anatomiji tijela i povećano prozračivanje madraca bočnim kanalima s gornje i donje strane. Jezgra madraca je otporna na pritisak i deformacije, izuzetno je fleksibilna, elastična i prozračna, te pruža maksimalnu udobnost tijekom upotrebe. Dodatnu udobnost madraca povećava i navlaka madraca prošivena slojem poliesterske vate (200 gr/m2), koja je skidajuča i periva u perilici na 40°C.

Madrac se pakira u rolanom obliku i pogodan je za transport, a nakon otvaranja madrac je preporučljivo nekoliko sati ostaviti na ravnoj podlozi kako bi se pravilno formirala cijela struktura madraca.

Madrac BASIC preporuča se osobama kojima odgovara tvrđi madrac, a namijenjen je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu. Koristi se kod opremanja mladenačkih, spavaćih i turističkih soba.

Madrac se može koristiti na fiksnim ili podiznim letvičastim podnicama s razmakom između letvica do 4,5 cm kako bi se osiguralo ne smetamo strujanje zraka, ali NIJE MOGUĆE korištenje na ravnim podlogama (npr. drvena ploča, iverica ili šperloča).

Madrac BASIC proizvodi se u standardnim dimenzijama: 190/200*80, 9O, 100, 120, 140, 160, 180 cm.
Moguća je izrada u van standardnim dimenzijama u roku 15-20 dana od narudžbe do isporuke.
SASTAV MADRACA
Jezgra: pjena VH3040 plava visine 16 cm, profilirana obostrano u 7 zona, visina jezgre 16 cm
Navlaka: skidajuča i periva na 40 C, štepana s PES vatom 200 gr/m2, tkanina 270 gr/m2, sastav 100 % polyester
Pakiranje: u rolanom obliku
Tvrdoća: tvrdi
Ukupna visina madraca: cca. 18-19 cm

MADRAC STANDARD

STANDARD je srednje tvrdi madrac s jezgrom od visoko kvalitetne 'vita-flex' hladno lijevane pjene, obostrano profilirane u 7 anatomskih zona što omogućava maksimalnu prilagodbu anatomiji tijela i povećano prozračivanje madraca bočnim kanalima s gornje i donje strane, te čvrstoća i elastičnost. Hladna pjena HR (Hi-Resiliency) je visoko elastična i omogućava poseban ugođaj prilikom spavanja, a sama struktura ćelija u pjeni omogućava veliku prozračnost i strujanje zraka. Dodatnu udobnost madraca povećava i navlaka madraca prošivena slojem poliesterske vate (300 gr/m2), koja je skidajuča i periva u perilici na 40°C.

Madrac STANDARD preporuča se osobama kojima odgovara srednje tvrdi madrac, a namijenjen je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu. Koristi se kod opremanja mladenačkih, spavaćih i turističkih soba (hoteli).

Madrac se može koristiti na fiksnim ili podiznim letvičastim podnicama s razmakom između letvica do 4,5 cm kako bi se osiguralo nesmetano strujanje zraka, ali NIJE MOGUĆE korištenje na ravnim podlogama (npr. drvena ploča, iverica ili šperloča).

Madrac se proizvodi u standardnim dimenzijama: 190/200*80, 9O, 100, 120, 140, 160, 180 cm.
Moguća je izrada u van standardnim dimenzijama u roku 15-20 dana od narudžbe do isporuke.

SASTAV MADRACA
Jezgra: hladna pjena obostrano profilirana u 7 zonaHR3536ljubičasta, visina jezgre 18 cm
Navlaka: skidajuča i periva na 40 C, štepana s PES vatom 300 gr/m2, tkanina 270 gr/m2, sastav 100 % polyester
Tvrdoća: srednje tvrdi
Ukupna visina madraca: cca. 22-23 cm

Napomene:
- madrac ima jezgru tamno ljubičaste boje, a profil jezgre isti kao na fotografiji
- madraci ECO i BASIC imaju navlaku štepanu
- madrac STANDARD ima navlaku štepanu

DOSTAVA ZA CIJELU HRVATSKU
(UKLJUČUJUČI I OTOKE)

Plaćanje: Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV.
Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
30.08.2021. u 07:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
11443 puta