Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • iMac 27 ", MNED2, 512 GB, 32 GB, NK, 4,2 GHz  ***NOVO***
  • iMac 27 ", MNED2, 512 GB, 32 GB, NK, 4,2 GHz  ***NOVO***
  • iMac 27 ", MNED2, 512 GB, 32 GB, NK, 4,2 GHz  ***NOVO***
  • iMac 27 ", MNED2, 512 GB, 32 GB, NK, 4,2 GHz  ***NOVO***
  • iMac 27 ", MNED2, 512 GB, 32 GB, NK, 4,2 GHz  ***NOVO***

iMac 27 ", MNED2, 512 GB, 32 GB, NK, 4,2 GHz ***NOVO***

Cijena
3.449,47 €
Šifra oglasa: 25670041

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

R1, NOVO zapakirano račun garancija
Dostupno više komada i modela (kontaktirajte nas za ostale modele)

broj artikla MNED2D / A_Z0TR_9706_CTO

Apple iMac. Vrsta proizvoda: All-in-One računalo. Veličina zaslona: 68,6 cm (27 inča), vrsta HD: 5K Ultra HD, razlučivost zaslona: 5120 x 2880 piksela, Oblik zaslona: ravna. Obitelj procesora: brzina procesora Intel® Core i7 iz sedme generacije: 4,2 GHz. RAM memorija: 32 GB, unutarnja memorija: DDR4 SDRAM. Ukupni kapacitet pohrane: 512 GB, mediji za pohranu: SSD. Dedicirani grafički model: AMD Radeon Pro 580. Integrirana kamera. Predinstalirani operacijski sustav: macOS Sierra 10.12. Boja proizvoda: Srebrna

iMac
Ova ideja postaje sve bolja.

Doživljaj na radnoj površini koji vas drži i koji vam ne dopušta. To je ideja iza iMac. A ta je ideja sada bolja nego ikad. Novi iMac dolazi s novim procesorima, najnovijim grafičkim tehnologijama, inovativnom memorijom i povezivanjem s većom širinom pojasa. A zasad najsjajnija mreža retina s iMacom s još više boja čini nevjerojatnim sve živim. Za impresivan doživljaj koji niste iskusili prije. Brzina

izvedbe
nije bila dovoljno brza za nas.

Više snage. Svugdje.

IMac je brži i snažniji nego ikada prije, a sada dolazi s procesorima Intel Core i5 i i7 sedam generacije i najnovijim grafičkim karticama visokih performansi. Fusion Drive, sada standardno na modelima od 27 "i 21,5", nudi više brzine i puno mjesta. Na taj način možete učiniti sve što je na iMacu, što vam se sviđa. Maksimalna brzina.

Grafika koja sve čini dobro.

S moćnom novom grafičkom karticom Radeon Pro 500 u iMacu sve izgleda samo spektakularno. 27-inčni iMac sa zaslonom Retina 5K dolazi pakiranom do 8 GB namjenskog VRAM-a, u 21.5 "iMac s retina 4K zaslonom zaglavljenom do 4 GB. Oba omogućuju vizualne efekte i 3D grafiku koja pokazuje čistu računalnu moć u svojoj ljepoti. Osim toga, imate sve što vam je potrebno za napredno uređivanje videozapisa. Sada možete uređivati ​​multicam projekte u Final Cut Pro X s do 5 video virusa u punoj razlučivosti od 4K.

Svaki korak postaje jedan korak brži.

Svaki iMac dolazi s novim Intel Core procesorom sedme generacije. Tako je iMac brži od ikad, 27-inčni model postiže do 4,2 GHz i 21,5-inčnog modela do 3,6 GHz. A Turbo Boost vam daje još više snage za programe s intenzivnim procesorima kao što su Logic Pro ili Final Cut Pro. Ne možete vidjeti sve ovo, ali osjetit ćete razliku posvuda.

Memorija koja je nevjerojatno brza. I jednako pametan.

Sjećanje je oko prostora. Ali isto tako o brzini. S Fusion Driveom dobivate najbolje od svega. Aplikacije i datoteke koje najviše koristite automatski se sigurnosno kopiraju u brzoj flash memoriji. I sve ostalo dolazi na hard disk velikog kapaciteta. Od dizanja gore, otvaranja aplikacija i uvoza fotografija, Fusion Drive sve čini brže i učinkovitije.

IMac je sada virtualan.

Po prvi put VR je na iMacu. Tako možete urediti 360 ° videozapise u aplikacijama poput Final Cut Pro i stvoriti najnoviji 3D VR sadržaj.

Retina Display
Retina, briljantna kao i uvijek.

Svjetlije nego ikad. Kao i mnoge boje kao nikada prije.

Retina zaslon na novom iMacu čini sve izgledom još sjajnijim. Uz milijardu boja i 500 grla svjetlosti, grafika se čini nevjerojatno vitalnom. Gustoća piksela tako je visoka da ne možete razlikovati pojedinačne piksele. Tekst je tako jasan i jasan da će vaše e-poruke i dokumenti izgledati bolje nego ikad. To je jednostavno najbolji Mac Retina zaslon ikad.

Boja koju odaberete je boja koju vidite.

Svijet je pun spektakularnih boja i iMac donosi više toga na vašem zaslonu. Retina zaslon koristi P3 boju, koja ima napredne zeleno svjetlo fosfora, umjesto normalnih bijele LED diode. Tako sve tri boje crvene, zelene i plave se ravnomjernije raspoređuju i pokazuju prirodne boje s boljom ravnotežom i većom preciznošću.

Povezivanje
Thunderbolt 3.
Spojen kao nikada prije.

Dvostruka snaga i širina pojasa prethodne generacije.

Svi iMac modeli dolaze standardno s dva Thunderbolt 3 (USBC) priključka, od kojih svaki nudi do 40 Gbps prijenosa podataka za vanjske tvrde diskove i kamere te dvostruko veću propusnost za povezivanje videozapisa i prikaza. S četiri USB 3 priključka imate dovoljno mogućnosti povezivanja perifernih uređaja, uključujući pisače, iPhone, USB stick i još mnogo toga. I s iznimno brzim 3Stream Wi-Fi i Bluetooth 4.2, odmah se povezujete s vašim sadržajem.

Radno mjesto s najljepšim pogledom.

Uz Thunderbolt 3, možete dodati dodatni 5K zaslon na svoj fantastičan iMac zaslon. A ako vam je potrebno više monitora, jednostavno priključite dva 4K zaslona za više od 32 milijuna piksela.

Dizajn
5 mm. Dosta mjesta za beskrajne mogućnosti.

Iconic dizajn. Napredna tehnologija. Ako to nije moderna umjetnost.

IMac je uvijek bio savršen oblik i funkcija: AllinOne računalo koje sve stavlja na zaslon, procesor, grafičku karticu, tvrdi disk, memoriju i još mnogo toga u jednostavan, elegantan slučaj. Novi iMac dolazi s najnaprednijim i sjajnijim prikazom koji smo ikada razvili. Pun je nove tehnologije koja donosi performanse i performanse kao nikada prije. A ipak je samo 5 mm tanak na rubu.

Apple dodatna oprema
Za punjenje.
I uvijek sretan.

Uz novu Magic tipkovnicu s numeričkom tipkovnicom možete jednostavno upisati, uređivati ​​tablice ili navigirati u ProApps. Zajedno s Magic Mouse 2 ili Magic Trackpad 2, cijeli se rad osjeća kao magija.

Magic tipkovnica s

numeričkom tipkovnicom Bilo da radite ili igrate, nova Magic tipkovnica s numeričkom tipkovnicom olakšava rad.

Magična tipkovnica

Magična tipkovnica ima tanak, ravni profil i vrlo je čvrst, tako da možete upisati udobno i precizno.

Magic Mouse 2

Sa svojim bešavnim dizajnom, Multi-Touch miš je stabilan, slajd jednostavno i radi sasvim u redu.

Magic Trackpad 2

Na velikoj površini koja se može kliknuti, možete koristiti tehnologiju Force Touch da malo više pritisnete i učinite mnogo više.

MacOS
Zato nema ničega kao Mac.

MacOS je operativni sustav iza svega što radite na Macu. macOS Sierra donosi Siri Macu i više načina fotografiranja, trgovine sigurno na internetu i neometan rad na više uređaja.
Oglas objavljen
17.04.2020. u 21:52
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1494 puta