Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654
  • MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654

MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654

Cijena
411,31 €
Šifra oglasa: 20232641

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Opatija - Okolica, Poljane
Stanje
novo

Opis oglasa

MOTORNI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA-TLA HECHT5654 ( Češka tehnologija – KVALITETA .)

Praktični motorni prozračivač travnjaka proizvođača Hecht® sa čeličnim noževima po povoljnoj cijeni – Dajte svom travnjaku kvalitetnu skrb . Motorni prozračivač travnjaka Hecht® 5654 je opremljen sa 18 čeličnih noževa i jednostavno dobro se nosi sa srednjim i većim travnjakom. Hecht OHV motor razvija snagu od 3,5 HP brine o glatkom radu prozračivača, preporuke radne površine je 1400 m 2. Čelično kućište osigurava dobru stabilnost stroja u pokretu na neravnom terenu i dugi vijek trajanja. Kotači su dodatno opremljeni sa kugličnim ležajevima za nesmetano kretanje, što također smanjuje trošenje ( dugi vijek trajanja ).

Radna širina je 38 cm, a dubina prozračivanja može se podesiti centralizirano šest stupnjeva. Jedna razina (12 mm) za transport i 5 stupnjeva za prozračivanje (0 do -12 mm). Prozračivač je idealan gotovo u svakom vrtu i za svaki travnjak. Motorni prozračivač travnjaka HECHT 5654 je opremljen sa 40l spremnikom za ostataka mahovine, trave, lišća i slično.

Zbog lakšeg rukovanja, stroj je opremljen s praktičnim preklopnim ručkama – za lakšu pohranu.

Ne redovna košnja travnjaka kao i ne sakupljanje ostataka trave mogu stvoriti propadanje trave, nepropusni sloj. Ovaj sloj sprečava ne samo ulazak zraka i hranjivih tvari u zemlju, to je također idealno za rast gljivica i plijesni koje nisu zdrave za lijepi željeni travnjak. Stoga je prikladno s vremena na vrijeme za čišćenje i prozračivanje travnjaka.

Prozračivanje travnjaka se preporuča provesti 2 puta godišnje, po prvi put u proljeće, drugi put u jesennom razdoblju. Prozračivač travnjaka sa travnjaka uklanja slamu, bilne ostatake i korova, i reže gornji sloj tla. Tako se poboljšava unos hranjivih tvari, vlage i zraka, te promiče dublje prokorjenjivanje trave. Istovremeno se javlja rezanje kraka, čime pospješuje stvaranje novih izbojaka , na taj način travnjak postaje gušći travnjak i pomlađuje.

Prozračivanje se preporučuje obavljati tjekom cijele sezone. Na slabim i zbijenim tlima, sa travnjaka nakon košnje češljima otkljanjamo ostatke i druge štetne tvari, čime se sprečava nepropusnost ( oklop Starin ) i poboljšati razmjenu plinova te primanje vlage.

Tehnički podaci : motor: O H V / HECHT – obujma 87 cm3 ( 3,5 KS ) , radna širina : 38cm , kućište : čelično , koš – 40 l , dubina prozračivanja nastavljiva u 6 pozicija – centralno podesiva , primjeren za prozračivanje do 1400m2 , težina 26,5 kg, kuglasti ležajevi na kotačima, izrazito veliki kotači ( omogućuju laku upravljivost / PATENTED WHEELS DESING ), funkcije : prozračivanje tla – sakupljanje, ergonomske ručke / podesive / preklopne .

GARANCIJA 12 MJESECI + 12 MJESECI , osiguran servis i rezervni dijelovi .

=============

Fatur - Trgovina poljoprivredne opreme
Webshop FATUR - www.fatur.hr

Telefon i fax: +385 (0) 51 708 148
Mobitel: +385 (0) 98 177 4670
E-mail: info@fatur.hr

Prodajni centar Fatur: Poljane 200, 51414 ičići

Trgovina sa tridesetgodišnjom tradicijom, svi strojevi i alati koje prodajemo su dostupni istog trenutka. Sve oglašene proizvode imamo na skladištu svakog trenutka.

Omogućavamo vam sve načine plaćanja: virman / opća uplatnica / gotovina, DEBITNE I KREDITNE KARTICE, OBROČNO PLAĆANJE (NA RATE 0% beskamatno) u trgovini i WEB SHOPU.

Mogućnost ogleda i prezentacije. Osigurana DOSTAVA NA PODRUČJU CIJELE HRVATSKE.

Počastite nas Vašom posjetom u PRODAJNI CENTAR FATUR, 51414 IČIĆI, POLJANE 200 ili posjetite naš WEBSHOP: www.fatur.hr

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
06.05.2022. u 13:19
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4808 puta