• Perivi grijaći jastuk od 100 W 40x30 cm
  • Perivi grijaći jastuk od 100 W 40x30 cm
  • Perivi grijaći jastuk od 100 W 40x30 cm
  • Nemoj propustiti priliku!

Perivi grijaći jastuk od 100 W 40x30 cm

Cijena
39,99 €
Šifra oglasa: 41681947

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo
Interna šifra
62860

Opis oglasa

Jastučić za grijanje izrađen od super mekanog flisa pruža toplinu, opuštanje i ugodne sate u hladnim danima.
Sa svojim kompaktnim dimenzijama od 40 x 30 cm, jastučić za grijanje savršen je za pokrivanje pojedinačnih dijelova tijela i stoga se može koristiti ciljano.

Dakle, možemo zagrijati hladne ekstremitete kao što su stopala i ruke, ali također možemo pružiti umirujuću toplinu napetoj skupini mišića, primjerice u predjelu vrata ili leđa. Osim toga, zbog veličine ga je lako transportirati i možete ga koristiti ne samo kod kuće, već i na poslu ili u pokretu.
Uz 3 razine temperature, možete jednostavno prilagoditi grijač prema svojim željama i osobnim potrebama pomoću priloženog daljinskog upravljača. Zaslon prikazuje koju ste postavku temperature odabrali. Regulator temperature omogućuje jednostavno i praktično rukovanje, tako da je grijač pogodan i za djecu i starije osobe. Za optimalnu udobnost, električni jastučić za grijanje opremljen je tehnologijom brzog zagrijavanja, tako da se toplina širi brzo i ravnomjerno i ništa ne ometa vaše dobro osjećanje.
Radi vaše sigurnosti, grijač je opremljen zaštitom od pregrijavanja i funkcijom automatskog isključivanja nakon 90 minuta. Tako možete bezbrižno uživati ​​u toplini, čak i ako zaspite. Nakon isključivanja, grijani jastuk se može ponovno koristiti bez pauze.
Površina izrađena od posebno mekanog i umiljatog flisa pruža ugodan osjećaj na dodir. Osim toga, tkanina čuva toplinu i učinkovito je prenosi vašem tijelu. Materijal je robustan, izdržljiv i iznimno jednostavan za održavanje. Elektroničke komponente se mogu ukloniti, tako da se grijač može lako prati na 30°C.

Svojstva






dimenzije:
400 × 300 mm


Ulazni napon:
230V ~ 50Hz


Potrošnja energije:
100W


Materijal:
runo

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
29.04.2024. u 11:37
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
124 puta

HALOorodje.si MOJAoprema.si LEDsvet.si Eigraca.si

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia