• Jastuk zdravlja TIENS
  • Jastuk zdravlja TIENS
  • Jastuk zdravlja TIENS
  • Jastuk zdravlja TIENS
  • Nemoj propustiti priliku!

Jastuk zdravlja TIENS

Cijena
50 €
Šifra oglasa: 42782669

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska, Rijeka, Trsat
Stanje
rabljeno

Opis oglasa







TIENS JASTUK ZDRAVLJA



TIENS Jastuk zdravlja

OPIS

 

DJELOVANJE

Tradicionalna kineska medicina ističe da je dobar san najisplativiji I najjeftinij ulog u vaše zdravlje te on utječe na vašu dugovječnost. Zapadna medicina takođđer ističe da je san vrlo važan za pravilno funkcioniranje čitavog tijela. San je ključan za zdravlje kako fizičko tako I psihičko. San regenerira tijelo I njegov nedostatak ima vrlo negativan utjecaj na naše raspoloženje I izgled. Jedna od glavnih funkcija sna je isključivanje od dnevnih aktivnosti centralnog nervnog Sistema. Tijekom sna odvija se njegovo “obnavljanje” I “popravljaju se” štete na našem mozgu kao I sva nova. To ustvari znači da san čisti mozak uz pomoć različitih biokemijskih procesa i omogućava nam dugo pamćenje. San također utječe na djelovanje imunog Sistema I izlučivanje određenih hormona, npr. hormona rasta. Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, svi toksini se čiste iz našeg tijela tijekom sna preko djelovanja limfnog sistema, jetre, pluća I debelog crijeva. Svaka faza čišćenja odvija se od 21 sat pa do 7 sati ujutro u dvosatnim ciklusima, zato je izuzetno bitno da naš san nije prekidan u tim periodima. Ako je san isprekidan, toksini se neće do kraja eliminirati I to će značajno utjecati na naše opće stanje I kako se osjećamo.
Jsstuk zdravlja će vam pomoći ako ste:

kronično umorni

isrpljeni

živite pod stresom

imate bolove u kralježnici i zglobovim

ako imate slabu cirkulaciju

ako su vamhladne ruke i noge

za uklanjanje otrova - dubinska detoksikacija

za uklanjanje mliječne kiseline

za mentalnu budnost

za jačanje imunološkog sustava

za kožne bolesti

za čišćenje jetre i bubrega


Oni koji koriste jastuk zdravlja ne mogu više zamisliti svoj život bez jastuka, koji je promjenio njihov život.

"Sada kada se budim osjećam se odmorena, bez bolova, pokretna, puna svježine i energije" rekla je jedna od mnogobrojnih zadovoljnih osoba.

MEHANIZAM DJELOVANJE JASTUKA

Jastuk zdravlja je sačinjen od lukensovih vlakana i niti koje su obogaćene sa poludragim kamenjem od ametista, turmalina i žada. Lukensova vlakna čuvaju toplinu i poboljšavaju protiv krvi.

AMETIST - POLUDRAGI KAMEN DUHA I MIRA

smiruje i motivira um čineći ravnotežu unutarnjeg mira

ametist otpušta ljutnju, bijes i tjeskobu, opušta napetost

ametist uravnotežuje hormonski sustav, unosi mir i harmoniju u prostor, odvaja čovjeka od stresa i prenosi ga u jednu drugu širu realnost

ametist dovodi u ravnotežu uspjehe i padove, smanjuje tugu i bol

ametist donosi visoke mentalne vibracije, smiruje i motivira um fokusirajući se na bitne događaje

ametist ublažava nesanicu, ružne snove pretvara u prijatne doživljaje

Turmalin i žad su poludrago kamenje koje ima nevjerovatnu sposobnost da promjenom tlaka, pritiska ili promjenom temperature postanu izvor električnog naboja i to vrlo učinkovitog. Turmalin i žad odašilju duge infracrvene valove (FIR) i negativne ione.

Duge infracrvene zrake su valovi energije valne duljine 4 do 14 mikrona. Ova valna duljina se nalazi u zrakama proljetnog sunca i dok vi smireno spavate vaše tijelo upija toplinu sunca. Navedene zrake imaju sposobnost prodiranja u sve slojeve tijela, sve organe (i mozak), tkiva, stanice, krvotok, limfu, mišiće i zglobove.

Nauka je odgonetnula mehanizam djelovanja. Atomi vodika unutar molekule vode počnu titrati čime se povećava sposobnost vode da otapa nečistoće, među ostalim i one nataložene u vašem tijelu. Glavna mjesta odlaganja toksina su zglobovi, vezivno i masno tkivo. Lagano se podiže temperatura tijela aktivirajući glavne tjelesne funkcije, povećava se protok krvi, oksigenizacija (pojačan dotok kisika) i dubinska detoksikacija.

Indikacije: zadržavanje vode u tijelu, degenerativna stanja, postraumatska stanja kralježnice i zglobova, bolji protok krvi, detoksikacija, čišćenje jetre i bubrega, kožna oboljenja, reumatska stanja, vrtoglavica, memorija, osteoporoza i jačanje imuniteta.

Jastuk zdravlja je tako oblikovan da idealno podupire cervikalni dio kralježnice, daje snažnu potporu vratu smanjujući pritisak na kralježnicu. Ukoliko imate bolove u leđima uzrokovane navedenim isti će prestati.
Jastuk zdravlja nije komercijalna roba, to je dar prirode da vas preporodi i oduševi.

Karta

Objekti u blizini

tihoooo

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  51000 rijeka, Primorsko-goranska, Hrvatska
Oglas objavljen
03.05.2024. u 21:31
Do isteka još
Oglas prikazan
65 puta

tihoooo

5,0 (1)
Vidi ocjene Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  51000 rijeka, Primorsko-goranska, Hrvatska